121

Я

преди 4 години

Мдаа , интересна ще е реакцията на БГ енергийна мафия - случили са на народ и вилнеят ...

120

Анонимен

преди 4 години

В западна Европа цените на горивата падат през ден, да не казвам всеки ден ! Зареждам почти всеки ден и всяко зареждане е с по-ниска цена на горивото !

119

Анонимен

преди 4 години

Ама още ли не са ви намалили горивата бе ??? Нали гледате все ЕС и САЩ ? Тук в Истинската Европа вече за четвърти път цените на горивата падат ! Кога ще разберете, че за манипулациите и измамите на политиците сте си виновни само вие стадото овче, което вече 75 г. избирате само комунисти ? Как не разбирате, че в момента ГЕРБ ви управляват точно както БКП по времето на Тошо ? Самото сравнение на управление ще ви покаже и докаже, че ГЕРБ са поредните комунисти-измамници !

118

kirasirrav

преди 4 години

само да добавя към няколкото подобни мнения, нашите търговци даже не чакат международните цени да се повишат за да вдигат и те, при най-малкия намек за бъдещо покачване веднага реагират и ги вдигат, така да се каже действат изпреварващо; единственото им действие като пазар, но неадекватно е да купуват винаги на най-скъпите възможни цени (според тях), а когато поевтинее да се оправдаят че имат големи количества от скъпия...

117

Анонимен

преди 4 години

До СценаристИмаш много здраве. Последният който ще прежоби Путин са неговите приятели олигарси. По-вероятно е да направи същото което направи когато запада въведе санкции срещу приятелите му. Той ги компенсира с намалянето на данъците за тях.

116

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да ми стане ако 1 месец не си карам колата и не зареждам с бензин. Ако всички го направим, бензинджиите ще се надупят и ще свалят цените.

115

Анонимен

преди 4 години

Путин да спретне една бърза и победоносна война срещу слаб противник за да вдигне цената на петрола. Войната в Сирия вече не носи никакви дивиденти, а само огромни загуби и материални и човешки.

114

Анонимен

преди 4 години

"Цените на горивата очевидно са доста ниски, след като народа масово има по 2-3 коли и не слиза от тях."Българина има и по 2 смарфона, нищо че му струват 4 заплати, а на европееца същите му струват 1/5 от заплатата.

113

Анонимен

преди 4 години

До Сценарист 113За първи път виждам толкова сериозен и задълбочен анализ... Хубаво е, че има толкова умни хора които да ни отворят очите!

112

Анонимен

преди 4 години

Петрола пада, долара пада, паунда пада, акциите падат, всичко пада ... само цените в Тикволандия се вдигат.

111

Чиновник

преди 4 години

Цените на горивата очевидно са доста ниски, след като народа масово има по 2-3 коли и не слиза от тях.

110

Сценарист

преди 4 години

Цената на петрола пада и с тях приходите в бюджета на Русия. На Путин му трябват пари, следователно ще преджоби олигарсите, включително Лукойл и при падаща цена на петрола Лукойл ще вдигне цената на нафтата. Рубладжийска логика.

109

до номер 102

преди 4 години

рубли може да си купиш в магазина на пещерско шосе продават ги на щанда за тапети радвам се ако съм ти помогнал

108

Анонимен

преди 4 години

Бензоколонката лети към дъното на пропастта. Съвсем скоро руските пропагандисти по медиите ще получават сребърниците си във варели пълни с черна мазна течност.

107

Гражданин

преди 4 години

Като се вдигне петрола с 5 долара на барел, веднага по бензиностанциите горивата скачат още на другия ден. Сега като пада, мълчат и мънкат, до една седмица ще се усети, пък след две ще паднат цените. Не става въпрос за рубли и за Русия, а за пълнене на джобове на родни олигарски. Ама сивия каскет не проверява това, че явно тея са си от правилните, дето дават където трябва.

106

накратко

преди 4 години

коронавируса рани смъртоносно икономиката на рф

105

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

НЕ !!! Ние живеем в комунизма и комунисти ни управляват !

104

Анонимен

преди 4 години

Без пари да почнат да го дават петрола, наще утепляци няма да го свалят под 2 лева...ще отиде стабилнУста на бибитко... Не мож си върже бюджета...

103

Анонимен

преди 4 години

И сега рубладжиите, няма да получават пари за да дрънкат прокремълски лъжи

102

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е виновен, защото нашамари руснаците и те горките ги беше срам да отидат във Виена на срещата с ОПЕК с подпухнали бузи и синини около очите.