31

до бгмама

преди 4 години

То само необразовани остаха тук. Трябваше веднага след като завърших психология да отида в чужбина и да работя за 200К на година---------Каква загуба, каква трагедия..., бедната "Чужбина", как ли се справят без специалист като вас, защото те си нямат един читав специалист психолог!!!А, вие колко чужди езика владеете до съвършенство???-)))Нищо лично!!!!Но, когато хора които никога не са били в чужбина говорят за пропуснатия шанс без да знаят що е реална конкуренция..., става смешно!

30

Потресен

преди 4 години

ШОК и УЖАС!И какво сега!? Голият *** на Деян Донков ще го гледа само жена му! УЖАС!

29

Анонимен

преди 4 години

Не че е важно, ама фиброз, невроз и психоз са руски термини. На български се казва съответно фиброза, невроза и психоза.

28

Анонимен

преди 4 години

телевизия Планета да не спира! :)

27

Анонимен

преди 4 години

ама барба Ганиос сложил маската и вече си мисли, че е защитен---Това се знае в цял свят, но маските са разпродадени именно в цял свят и в това няма нищо българско. Във Франция даже искат да ги изземат от частни лица. В Германия освен геловете за дезинфекция са напълно разпродадени даже антибактериалните сапуни на Сарготан, които едва ли изобщо могат да предпазят от вируси.

26

Анонимен

преди 4 години

Mersi Bg mama begai dokato mojesch ela pri nas jivota e edin i ne moje da se jivee pod tikveno robstvo

25

Анонимен

преди 4 години

Добрата културна новина, за който го интересува - българската песен за Евровизия днес се изкачи на първо място в букмейкърските прогнози за победата, което преди никога не е ставало, даже в годината с Кристиан Костов.

24

Анонимен

преди 4 години

И как ще преживеят тая трагедия надутите бездария !

23

пияница мистик

преди 4 години

Гледам снимките и си мисля колко *** народ сме. 100 пъти им се каза, че за да се предпазиш трябват и ръкавици и очила с гумена изолация, защото влиза и през очите, че маските пазят максимум до час и после се навлажняват от дъха и става още по-лошо, ама барба Ганиос сложил маската и вече си мисли, че е защитен. Тц-тц-тц. Пийте имуностимуланти и откажете цигарите, за тези които пушат. Повече файда ще има, отколкото да давате по 30 лева за маска на спекулантите

22

Бгмама

преди 4 години

Съгласен съм к вас номер 15. То само необразовани остаха тук. Трябваше веднага след като завърших психология да отида в чужбина и да работя за 200К на година вместо да стоя сред тези *** анцунги и да градя кариера. Защо изобщо попитах в този форум.

21

до 14,

преди 4 години

Никой не е доказал, че вирусът причинява "пожизнена фиброза на белия дроб"-------------В Китай, чадо, у някои "излекувани" пациенти се е наблюдавало Фиброзъ на белите дробове, демек пожизнен инвалидъ!Но, имайки предвид, най-агресивния начален период при адаптирането на вирусъ у "новата му среда" (демек, у човешкия организъм).Дали има подобни случаи при по-лекия вариант на Коронъ light, за сега съ не знай (щоту не казват).

20

D:

преди 4 години

Поне месец без кич и бездарие !!!

19

Анонимен

преди 4 години

спират се културните мероприятия, но никой не налага да се затворят дискотеки, ресторанти и т.н., където на ежедневна база има много повече хора за по-дълго време.... Българска му работа.

18

14,

преди 4 години

Хайде зда не лйжете! Никой не е доказал, че вирусът причинява "пожизнена фиброза на белия дроб", още повече при всеки, който го е носил някога у себе си.Прекалявате в стремежа сида внасяте паника.Как живеете ктака - не знам!

17

Балканджи

преди 4 години

касите на театрите в София и в цялата страна тази сутрин останаха затворени - много правилно, столицата е отделна държава.

16

Рънърса

преди 4 години

То пък една "култура", само сноби и джeндъри

15

Анонимен

преди 4 години

V BG kompetentno mnenie nqma da dojiveesch samo tikveno na tooq etap e tyi

14

До 1

преди 4 години

На децата нищо няма да им стане, като изключим само пожизнена лека фиброза на белия дроб и отслабена имунна система, която лесно се лекува с лекарства против спин.

13

Анонимен

преди 4 години

a koga chalgurata krychmurata i diskotekurata i molurata

12

До 10

преди 4 години

Благодаря много, но не търся ирония, нито емпатия, ако знаете какво значат тези думи. Търся компетентно мнение, а не оксиморони.