53

Анонимен

преди 4 години

Те болни и заразени нямат ли, че харчат тези пари на халос и заразяват здрави хора?Това е нечовешко, всичките пари на този свят не струват ничий живот.

52

от друга страна, пък

преди 4 години

На пръв поглед е тъпо решение, но всъщност -не е. Момичето е преценило ,че има много малък шанс ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ и доста голям -да се зарази.След като се зарази-дори и да има работа-ще я загуби,защото ще трябва да си стои в къщи и ако е на временна позиция(а най-вероятно е) и през това време,сметките ще набъбнат здраво,освен това,не се знае какво здравно обслужване(лечение) ще получи,като чужд гражданин.Така ,хем каузата е блгородн, хем ще я лекуват качественно,хем ще и платят.

51

179

преди 4 години

Сегата кажете че и тая е ромка или туркиня :D

50

водач на МПС

преди 4 години

Още през лятото на миналата година посочих - Борис Джонсън в малкото си джобче слага и Меркел, и Макрон. Но първо става за смях. Както и стана на практика. Сега е същото - Анлия първа се сдобива с препарат, лекуващ успешно коронавируса, в резултат на което видни учени в областта на микробиологията получават Нобелова Награда за справяне с болестта на Столетието - коронавируса ! Ето затова има и толкова доброволци ! Нищо не губят. Напротив на кяр са !

49

Григорова

преди 4 години

До АнонименАз ставам опитна мишка доброволно. Не искам заплащане, защото тази истерия е дирижирана и измислена. Няма нищо страшно, не се излагайте. Черен ПР.

48

Make

преди 4 години

Bolgarite za drugo i ne gi biva, vaka barem da pomognat malku za svetot.

47

Анонимен

преди 4 години

Елате в България, кандидати бол! Всеки ще се навие за тези пари!

46

Слънчарски

преди 4 години

До SnowballЕми къде ще изкара 3500 паунда за 2 седмици? Освен в стрипт бар, ако я бива. Освен това там висшето не е като при нас, да се *** по 20 часа на ден, да спят по 2 и 2 часа я има я няма да ходят на лекции и да учат. Там, особено за право, учи по 10-15 часа и трудно дори и на почасова работа би я взел някой работодател.

45

До Македон

преди 4 години

Абе еничарино, нас българите ни остави, ние ще пребъдем, ама я ми кажи на кого му смениха името на държавата бе, на кого му подмениха "идентитетот" а?

44

Другия Фараж

преди 4 години

Ако бях Българин досега да съм стегнал КУФАРИТЕ И към АНГЛИЯ да се заразя изпитателни с новия вирус за пари. Пояснява живота на 1 българин струва повече от всички животи в Бъкингам. Сами ще се сетите защо?

43

Snowball

преди 4 години

Поздравявам бъдещата юристка Мария Пиргова с песента "Ооооо колко си ***...". Няма време да ходи на работа, ама има време да седи на диванчето 2 седмици и да я ползват за опитна мишка......ае мерси !!!

42

потресс!

преди 4 години

И тва НЕЩО ще стане юрист и ще защитава частни или корпоративни интереси?! Сто процента биха й помогнали с тази дребна сума близки или роднини, ако знаеха какво е намислила.Светът действително върви към идиoкрация, с такива като тая начело!

41

Makedon

преди 4 години

Tccc.. Tccccc.... Tccccc ... abe kazav jas vie Bolgarite um nemate za 1e dupce davate

40

Дедо Ташунко

преди 4 години

Всяко идиотско деяние,си има своето философско оправдание!

39

do 123

преди 4 години

[quote]И аз съм млад и бих се зарарзил в контролирана среда, за да изградя имунитет и да съм спокоен. [/quote]Нали се сешташ, че това в вирус от който не можеш да изградиш траен имунитет?Иначе нямаше да има ваксини против грип всеки сезон.

38

123

преди 4 години

И аз съм млад и бих се зарарзил в контролирана среда, за да изградя имунитет и да съм спокоен.

37

Анонимен

преди 4 години

/жас. От къде се пръкнаха такива млади хора готови на всичко за пари?

36

T

преди 4 години

Писано е "Гоите ще продават телата си..."

35

Анонимен

преди 4 години

Абе кой си е ***, си е *** изначално и докрай.

34

нищо особено

преди 4 години

Първо това са доброволци - никой не ги избриа, те сами се подлагат на експеримента. Второ от 24 души само едната е българка. И трето у нас тези есперименти ви ги правят безплатно и без съфгласието ви.Последно - не рпеповърчам на никого да се подлага на подобни неща.