31

До Sichtpunkt

преди 4 години

Петрола се срина заради Русия ,че не поиска да намали добиването на нефт по препоръка на ОПЕК+ ....нали ? Може би ще пострада и Русия ,но ЕС ще се разпадне,а САЩ ще "гръмне" с техният дълг-22 трилиона... .

30

Въпрос

преди 4 години

Абе верно ли нашите ватенки като ходили в Ермитажа носели в торбичките си прясно-солена сланина и домашно вино?

29

Анонимен

преди 4 години

Изглежда че планът на САЩ да се разправи с един удар с Китай и Русия работи успешно. Китайската икономика неочаквано спря и я чака период на дълго буксуване, а руската икономика направо легна на смъртен одър. Русофилите да запалят по една свещ за упокой на бензоколонката.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38"Нито саудитци, още повече техните съветници US не разбраха, че като натискат руснаците, те стават по-силни."Внимавай че накрая руснаците ще станат толкова силни, че ако ти завъртят един шамар русофилските ти сoполи ще хвръкнат чак на кремълската стена.

27

Анонимен

преди 4 години

Ватната гмеж се опитва да ни внуши че последствията за СА и САЩ от падането цената на нефта са още по-трагични от тези за велика Русия. Редовния номер на руската пропатанда, "на нас ни е много зле ама на тях им е още по-зле". Хванаха Русия в разкрачено положение с две дини под мишницата войните в Сирия и Украйна, пък и крепостните искат да ядат хляба с масло. Трудна задача пред Путин, как да разделиш един кози крак на 100 гладни вълци.

26

Анонимен

преди 4 години

Това не война между САЩ и С. Арабия. Това е координирана атака срещу шистовия петрол на САЩ.

25

Хахаха

преди 4 години

Диваците СА останаха единствените съюзници на С А Щ!

24

Анонимен

преди 4 години

Доларът се срина, петролът се срина. Цените на бензина у нас не мърдат.

23

Анонимен

преди 4 години

по бензиностанциите у нас цените са си същите, Нафтата ще излезе и ще вземе да обяснява как още 1001 компоненти има

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи питай арабите,за да видиш какво ще ти кажат за СА,сам ще се убедиш.Дори арабите избягват СА.

21

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 4 години

Най-много ши пострадат самата СУ и шитовия нефт у ФАЩ.ОРАНЖАВАТА пирука и държавата МУ Бангладеш с нефт ши глътнат студена удица.

20

Анонимен

преди 4 години

Че руснаците могат да увеличат цените на вътрешния пазар за богатите и фирмите.Иначе пет пари не давам,в страните,които имат нефт,има само нещастия!

19

Анонимен

преди 4 години

Паника в Кремъл. Най-тлъстото перо в руския бюджет е на път да изчезне. Рублата падна под 70 рубли за долар и къде ще спре не е ясно. Призовавам русофилите да затегнат коланите и да спрат да скубят пари от матушката си. Нека обичат майка си Русия без пари, иначе ще я вкарат в гроба.

18

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 13Прав си. Трябва да осигурят защита от руските терористи. Руснаците обичат да налагат волята си с оръжие, защото не могат по друг начин, като изключим хибридната пропагандна война.

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Задава се нова ревалюция... - "сибирска пролет"...

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната държава, която уж сключи някакви договори с раша и след няколко години видя, че раша нестава за такива неща.Давайте смело мачкайте ги. Имате много петрол и малка държава, ще издържите години.

15

Ром"с

преди 4 години

Не зная кой ще спечели от тази ЦЕНОВА война между ОПЕК и Русия ,но русаците се отказаха да намалят добива на петрол ...нали не мислите ,че руснаците не знаят какво правят... .Мисля че това е удра на Русия по САЩ с неговитя шистов газ,цената на енергоносителите паднат и всичките фирми американски вложили милиарди в шистовият газ МОГАТ да фалират ,а от там и някои банки....акцииУолстрийт .. . Кой ще спечели-не зная,но народа навярно ще загуби ,освен че ще падне цената на бензина и дизела по ШЕЛ..

14

Зозо

преди 4 години

Ама иначе много се перите тва руските ***. Ся млък, че почвам работа.

13

Зозо

преди 4 години

До хахахааа.....напиши в гугъл - Русия губи по 150 мил. долара на ден от провалената сделка с ОПЕК. И това го казва шефа на Лукойл

12

хахахааа.....

преди 4 години

До Зозомечти...мечти...