31

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото печели Войната, но губи Мира.Така ще стане и в Сирия.

30

Гошо

преди 4 години

До Анонимен27Защо да ги мразят ,аз например не ги мразя

29

Анонимен

преди 4 години

В Сирия - Има Асад, има Путин, няма Асад, няма Путин !

28

Анонимен

преди 4 години

Русия държи небето над Сирия, как няма да е незаобиколим фактор. Никой с два грама мозък не би тръгнал военно срещу Русия, която има втората най-мощна армия в света. Може руснаците да живеят бедно, но армия имат. Путин им вдигна армията на крака, Путин е диктатор, а според Литвиненко и педофил (четете статиите му Кремълския чикатило I и II има ги навсякъде в интернет на български). Путин знае немски и харесва Германия и й строи Северен Поток. Американците са бясни, те искаха да пласират своя.

27

Ertugrul

преди 4 години

Този дърт ехиден грък взел да се гили на човешкото нещастие и да чертае Сирия. Само защо не спомене, че Сирия е предимно сунитска, а есадското куче е диктатор, тормозещ собственият си народ. Тогава може и да си отгори на въпроса какво прави Турция там. И докога ще давате трибуна на хора, които не различават Хамас от Хизбулат? Иран били зад Хамас? Боже, прибери си вересиите. Едните са шиити, другите върли сунити. За близкия изток ви трябват специалисти, а не КГБ останки с прогнили глави.

26

Не само Путин!

преди 4 години

Но всички крепостни мужици са незаобиколими в деня на Армагедон.

25

Анонимен

преди 4 години

Че Путин е фактор е известно, но е фактор на Злото.Не разбирам само, защо руснаци и русофили се чудят, че хората ги мразят.

24

Анонимен

преди 4 години

До ФактПрав си. Но не е нормално и Америка да властва над други държави и да се прави на демократична. Визирам Афганистан и Ирак. Като ясно осъзнавам, че има разлика между американска окупация и руска окупация - след руската трева не никне. Мигрантите дойдоха не на последно място благодарение на американските бомби.

23

Анонимен

преди 4 години

Другарю-в момента управлява С отбора на БКП. Но ще дойде Видовден и ще видиш откъде изгрява слънцето

22

Обективен

преди 4 години

"Хе хее...Гарелов има 50 годишен стаж като доносник на ДС и КГБ. Де моа го стигнете тоя..."===А, кой управлява в момента бе, шамшал!

21

Факт

преди 4 години

Според друграят Гарелов ( агент и половина на КГБ ) , Путин е незаобиколим фактор в Сирия !!! Само помислете колко е промит мозъка на този агент комунистически , та приема за нормално някакво руско джудже да властва над друга държава ! Така приемаше този агент и тъпченето на руския ботуш над нашия народ. Няма ли метла за подобни русофилски го.*** ?

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЕДИН ДЪРТ "КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕГОДНИК"----ГАРЕЛОВ!

19

КАКВО КАЗВА ГАРЕЛОВ?

преди 4 години

ВСИЧКО КОЕТО КАЗВАХА ИБРИЦИТЕ НА РУСИЯ И СЪЗДАТЕЛИТЕ НА "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС"!ЧИСТА ПРОБА --ДОНОСНИК И ЧЕНГЕ НА БКП/ДС....И ЧОВЕКА , КОЙТО СЪПРОВОЖДАШЕ НАШИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ДО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!ИМА ГО НА ТВ-КАДРИТЕ ОТ ТОВА ВРЕМЕ!АБСОЛЮТЕН ДОЛЕН МРЪС.НИК!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам Гарелов, но в случая съм съгласен на 100% с неговото мнение!

17

Анонимен

преди 4 години

Хе хее...Гарелов има 50 годишен стаж като доносник на ДС и КГБ. Де моа го стигнете тоя...

16

Подлога

преди 4 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?===========Умело пропускаш ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА,75% от тях са кадри на БКП/ДС. Сваляй наколенките, лапай Пожарникарския маркуч и трай!

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Ами, Путин е незаобиколим фактор не само в Сирия, но и в Украйна, че и в Европа.

14

АЗИМАМВДЖОБАКОКГЛАВА

преди 4 години

Да живей Русия,крепителка на мира св.

13

House M.D.

преди 4 години

Защо се дава думата на ***, съсипал хиляди съдби в битостта си на траве*стит от Партийна сигурност?

12

рубладжийски партии

преди 4 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев,Кънчо Стойчев,Кольо Колев,Жив.Георгиев,Вал.Велева,Борисл. Цеков,П.Блъсков,Т.Буруджиева,П.Волгин,Ив.Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова, Пър.Симеонов,Шаренкова,братя Чукови,Иво Христов