91

Анонимен

преди 4 години

Снабдете се подземен бункер и най-добре е да заживеете в отшелничество от света.

90

КОРОНА-вирус

преди 4 години

се казва, тъй като е в полза на "короните". Целта на създателите му е да се разреди населението на земята и да останат приближените на короните, на царските дворове и пр. Останалото население - кучета го яли...То - населението, и без това стана много и трудно се изхранва. Сега ще намалее с определен процент - едни казват 10 процента, други - повече. Ще видим след време. Пилците се броят наесен.

89

Анонимен

преди 4 години

ако имате съмнение за корона вирус, моля идете и се разходете в парламента, в министерски съвет, в НАП и в прокуратурата. да изчистим страната от най-големия и опасен вирус - дупетатите и полициците!

88

Анонимен

преди 4 години

Джуджетата на Путин са се впрегнали да пишат сатанински строфи.

87

Kлаус

преди 4 години

❗️Няма място за паника - държавата ни е предприела всички необходими мерки!!! ... разбира се, както винаги, но както винаги: изненадаха.... неподготвени... за щастие 80% от българите са екстремно прости (по-глупави дори от плъх) и се оставят контролирани от по-прости 'хора', пак българи... правителството нарочно 'убива' България!!! все пак вирус няма!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Вирусите по въздушно капков път се размножават чрес всякви животни и немитиплодове и зеленчуци !Колкото повече кучета и котки имате толкова повече вируси имате в къщата .А дали ще умрете е въпрос на време.

85

Мозък

преди 4 години

Вижте сега ...Корона вируса не вирее при хора с умственно изоставане .Затова за да са спасите трябва да ви вземат акъла или да ви източат мозъка .После няма да имате симптоми на вируса .

84

Анонимен

преди 4 години

В голямата ми къща имам 9 големи песа, 28 хубави котки, 7 гъски, 5 патици, 5 пуйки, 23 кокошки и 4 заека. Въпроса ми е дали има някаква вероятност моите домашни любимци да се заразят с коронавирус; дали нещо може да им стане? Полагам всички необходими грижи, на топло са, има парно в къщата, ходят на разходка, а през лятото вратите са отворени и те се разхождат из двора, който е 8 дка. Имам личен ветеринарен лекар, но не съм убеден в неговата професионална компетентност, поради което Ви моля

83

Как да стане?

преди 4 години

"Избягвайте контакт с болни хора"Нали това е най-големият плоблем. Че вирусът има голям инкубационен период, през който заразеният няма симптоми, но заразява.

82

Абе...

преди 4 години

На който не му е поникнала корона му няма нищо.

81

Анонимен

преди 4 години

Нито едно от изброените "10 важни" глупости не е полезно за когото и да е от населението, освен може би първа точка.Просто пропагандистки мантри за залъгване.Ами напишете правете това и не правете онова, вместо да пращате хората на някакъв телефон, който вероятно през цялото време ще дава заето.И като няма маски, няма дезинфектиращи гелове и не знае човек другия дали е заразен, а вместо да пишат кои са институциите ни пращат да ги търсим????Не ме учудва тази тъпотия, от министър счетоводител

80

Анонимен

преди 4 години

Супер. добре дошъл в софия

79

-10

преди 4 години

До АнонименПълни глупости си наговорил. 80% от вирусоносителите може въобще и да не развият симптоми.

78

-10

преди 4 години

Вирусът е тук отдавна. Това, че сега сте намерили някой с него не е фактор за началото му. както го каза точно един вирусолог - петелът пропя и разбрахме, че е съмнало :-)

77

Някоя си

преди 4 години

Не вярвайте Чумата плъзна ще има жертви но кой е виновника кой я пусна, нали не вярвате че е дошла от вятара

76

Анонимен

преди 4 години

Военно положение - един 155 кила военен, на 155 човека се пада ... малииии ...

75

Анонимен

преди 4 години

Окупирал съм сичко с родата! Само някой да доближи на под 200 метра и нема значени къф е - директно стреляме!

74

Анонимен

преди 4 години

На белите дробове със сигурност ще се отрази, както и на имунната система, според китайския Global Tomes. Лепнеш ли КВ, отърване няма.

73

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха! А в София няма, ти да видиш?! Вервайте им. Само в Габрово и Плевен?

72

избирател

преди 4 години

Искам болнични иначе кашлям наред във фирмата!