372

Анонимен

преди 4 години

В случая празноглавците и безделниците в Брюксел са виновни за бързото разпространие на вируса в Европа. Колкото и глупости да е правил Тръмп, той отдавна забрани полетите от Китай и сега в 300 милионните щати има 500 случая. В същото време в 60-милионна Италия има 8000. *** в Брюксел трябваше също да забранят полетите от Китай. Китай сами се оправят, все пак е комунизъм, за хората е по-лесно да изпълняват карантини и т.н. Тук пуснат децата в грипна ваканция и те са по моловете цял ден.

371

Ухаааааа

преди 4 години

до 8Не забравяй,че до преди дни любимия ти президент насъскваше празноглавците,че проблема с вируса е " МАНИПУЛАЦИЯ " ,опасност няма и вируса е само в главата на ББ.Само ,че за него / и Деса / сега се грижи армия от доктори,а такива като теб може и гризнат дръвцето.....Оди и се оплаквай на него....

370

Анонимен

преди 4 години

тази епидемия е безпрецедентна, няма държажа в света която е подговена с болнични легла за всеки заразен, туку що гледах новини от Италия как болничната им система е пред срив, 1/4 от населението е затворено по домовете в най богатата част на Италия, маските са неефективни, дезифектантните гелове не действат срещу вируси , ползваш обикновен ***

369

никакви

преди 4 години

Хамерикански занятия в Бг.Дефедър без него.Вирус.

368

8

преди 4 години

Абе , не пишат от кой меллет са болните !Има ли маски ? Няма !Има ли достатъчно легла ? Няма !Дезинфекцират ли някъде ?Не!Какво правят властниците тогава ? Целувки с Ердоган , хеликоптер с Урсула ,повишаване на депутатските заплати , ругаене на президента ...Нищо полезно неправене ! Тези хора сами са се отказали от управлението , а ние ги държим !

367

Анонимен

преди 4 години

Само 4.Нищо не е това.Короната се е насочил към парламента.

366

Анонимен

преди 4 години

според мен има поне 1, 000 заразени, но си мислят, че е грип и не са ги тествали. нямам никакво доверие на фиктивни медии в държавата на Божков Черепа, каквото им наредят, това ще кажат.

365

о пациент

преди 4 години

Как ще намерят 0 пациент.Затваряйте големите магазини.

364

Анонимен

преди 4 години

До @#$%В Северна Корея ще разбереш, че има каквато и да е болест само ако пукне ким.Останалите не са важни, просто пролетариат.

363

Анонимен

преди 4 години

До Шок и ПаникаВ русия тока бил евтин.Заминавай селски ***.

362

@#$%

преди 4 години

Колко ли са заразените с коронавирус в Северна Корея, много съм загрижен за тях....

361

До 378

преди 4 години

Тея мутации въобще не са такъв проблем какъвто го описват !!! Ами ако мутира вируса на бяса който е със 100% смъртност и почне да се предава по въздушно капков път!!!Ваксината няма да свърши работа за новия щам !Освен това ще ти трябват години да ваксинираш здравите защото за болните лечение не е открито !!!

360

Анонимен

преди 4 години

375 , именно непредвидимоста на мутациите , дългия инкубационен период , скороста на разпространение правят вируса опасен ,и може да оцеле до 72 часа на твърда повърхност, а създаването на лекарства и ваксини отема години и тестове

359

Ха ха ха

преди 4 години

Пак ви е виновна шипка.Празнодумци.

358

Не уки

преди 4 години

Не знаят какво да предпишат за опазване и кой го носи тая болест. И докторите слаби гледат като индианци.

357

Ангел

преди 4 години

Не гледахте ли тази сутрин един доцент от ВМА се изказа, че 80% от заразените го изкарват без дори да разберат !!!Това го съобщават и чуждите медий от месец НО ние винаги правим от мухата слон .Въпросния нулев пациент който МВР издирва сигурно вече е оздравял.За Ковид 19 се говори НЕ защото е опасен а защото се е случила мн рядка мутация. До сега са се заразявали само кокошки и птици а от сега нататък всички бозайници !!!

356

Анонимен

преди 4 години

Понеже плюенето им мрънкането е явно хоби на някой хора пишеш ти тук- нека не забравяме от къде пръгна разграбването и съсипването на България, мафиотските структури, кредитните милионери и нарочно създадените банки и приватизацията?Така изораха кумунистите България че вече 30 години нищо не може да поникне.Но уви, правителство на Бойко ви е виновно!

355

Реалист

преди 4 години

До Шок и Паника Доиде демокрацията и с нея туберкулозата ,въшките ,бълхите ,крастата и лека полека чумата . Очизвадно е ,че консрирацията ,,ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД ,,е истина . Както и ,,Протоколите на ционските ...,,

354

Шок и Паника

преди 4 години

Туберкола и Спин има в България от 30 години .Но никой не го е грижа .Бежанците също са болни от спин ама важното е да нямат корона вирус ...Изобщо колко човека измряха от глад в България ?Колко нямат пари да си платят тока който е най скъпият в света .

353

Дебел депутат

преди 4 години

Ай стига с тоя вирус,нещо за увеличаване на депутатските заплати не говорите?