121

надежда всяка остави

преди 4 години

Управляват ни безхаберни *аци. И каквото и да правят, ако господ не ни пази, нямаме никакъв шанс. За тиквун е най-важно да е се лендза по медиите и да си приписва заслуги. Дреме му на мутренския пърдялник за хората

120

Анонимен

преди 4 години

НЯКОИ ОЦЕЛЯХМЕ ПРИ КОСТОВ И БОРИСОВ. ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ И ПРИ КОРОНАВИРУСА. ГЕРБ СА МНОГО ПО- СМЪРТОНОСНИ!

119

Анонимен

преди 4 години

Бойко ти си лъжец, вече никой не ти вярва!

118

Mister Cro

преди 4 години

Вчера концерт в София, на който се събрали няколко хиляди младежи да си кихат в лицата, а днес свикваме кризисен щаб. Защо се провеждат такива мероприятия и защо се допускат...нали е обявена грипна ваканция за учениците и без това, а пък другите такива събития не се забраняват. Няма логика! Мачове също се провеждат на пълни трибуни! За какво ги свикват тези кризисни щабове....май наистина да си чешат вратовете...смешници.

117

Анонимен

преди 4 години

Българските болници са бъкани с вътрешно- болнични инфекции,намирането на пациент НУЛА просто е невъзможно!Съвет към всички болни от грипо-подобни инфекции,стойте далеч от родните болници там е мястото където може да се закачите с това зло!

116

Анонимен

преди 4 години

Нема а се плашите шефо на будистите каза на кУроната да си оди у Китай. Заповедта лично от него е подписана нощеска у 12,00 часо на масата у банкя. Така че мема а се плашите.

115

Анонимен

преди 4 години

Имате ли в болничните помещения бактерицидни лампи,подовете с какво се изтриват ,само да не е с чешмяна вода ..има добри дезинфектанти ,но са скъпи .

114

Анонимен

преди 4 години

Специално инфо за злобните и заблудени червени каскети. Бойко Борисов работи денонощтно за доброто на хората, няма събота няма неделя. Повишават се пенсии и заплати, строят се магистрали и заводи, строят се нови газопроводи и водопроводи, които от 40-50 години не са пипане от терористите на бай Тошо, и много други неща за удобството на хората. Ха сега избройте поне едно нещо, което са направили Радев, Нинова, Мая Манолова и Слави Трифонов. Точно така познахте нищо, но от сърце.

113

Анонимен

преди 4 години

Герберастката разруха е по опасна от корона вируса.

112

Анонимен

преди 4 години

Нали обича да си разкарва безцелно дебелия *** и кухата тиква, да се поразходи и до Италия, стига да се е натрапвал по медиите денонощно.

111

Анонимен

преди 4 години

Какви са мерките на ГЕРБ против разпространението на коронавируса в България?Първо свикват кризисен щаб. Събират се, започват да се чешат по главите и да пълнят гащите. Някой подхвърля, ами да се снишим и да изчакаме коронавируса сам да отмине. Друг се сеща - да чакаме, както винаги указания от Брюксел. Третият пита, кой сега ще нахрани журналистите чакащи отвън? Свършва заседанието и на журналистите Той сам обявява, няма страшно, взехме всички необходими мерки. Та така с ГЕРБ.

110

Анонимен

преди 4 години

Важното е да го дадат по телевизията. Сън не го хваща, ако не си вижда мутренската физиономия на екрана.

109

Анонимен

преди 4 години

Герберските *** и от парите за лечение на коронавируса ще крадат. Нямат свян от нищо. Кражби и след кражбите пак кражби.

108

Mister Cro

преди 4 години

Аз спрях да посещавам фитнеса, не ходя на кино или по магазини и молове. По възможност си работя от къщи и не пътувам до офиса. Трябва да се спрат всички масови прояви, като мачове и концерти. Четох, че вчета в София омало концерт на някаква рок група- няколко хиляди души са били матъпкани като копърки и са си дишали в лицата....еми така епидемия ме се бори, напротив...това е лудост!

107

Boko bo

преди 4 години

Тиквата да го хване, ама от най-тежката форма и всички от правителството.

106

Анонимен

преди 4 години

ББ за "лошия мат'рял" ли се е загрижил?

105

Анонимен

преди 4 години

Какво ще предприеме държавата, ми - нищо, както винаги, ще се чака да отмине.

104

Анонимен

преди 4 години

В България коронавируса протича леко и завършва с оздравяване.В повечето случаи лечението е амбулаторно.Мед.работници,които са с дългогодишен стаж се лекуват с антипиретични средства, а при по тежките могат да си назначат антибиотици и обикновено завършват са оздравяване не се страхуват и не се паникьосват.

103

Mister Cro

преди 4 години

Вече повече от три месеца импот.ентните европейски правителства не взеха никакви мерки поне да ограничат ненужното движение на хора насам натам....Сега може да е вече много късно. Критикуват Китай, но да не се окаже, че след няколко месеца Китай ще е чист, понеже има ред, а ние тук в Европа ще сме пламнали отвсякъде! Некадърни правителства и разглезени народи, най- лошата комбинация.

102

Факт

преди 4 години

Коронният номер на ГЕРБ от 2009 година досега е да не правят нищо и да чакат нещата да се решат от само себе си. Дали номерът им ще мине и сега? Иначе е ясно защо го правят - съзнават, че са пълни некадърници.