75

147

преди 4 години

Може ли някой да ме просвети какво значи думата "джипи"? За джип мога да се сетя, но търсих "джипи" по нет-а и на "Images" показват коли-комби. Моля, без да се боите, че няма да изглеждате свръхинтелигентен, бихте ли понижили нивото ви да изразяване? Благодаря.

74

Онанимен

преди 4 години

При съмнение за корона вирус, просто си свалете короната.

73

Анонимен

преди 4 години

До ---Оставете пенсионерите на мира. Рано или късно и вие ще сте като тях. Дали тогава ще приемате нормално чуждите подигравки. Имам наблюдения че не. Който е нормален иска да живее. Това е положението. А подигравките не вършат работа.

72

избирател

преди 4 години

Излизам в болнични! Работодателя ще плаща иначе кихам наред във фирмата!

71

фен

преди 4 години

едно се питам - какво ще правим с ***??? ще ги къпем ли, ще ги изолираме ли, как ще ги лекуваме като дори не са осигурени.....

70

Който си Е ПРОСТ

преди 4 години

си е *** - Хората по света обявяват под КАРАНТИНА милиони хора(Китай, Италия).Тук Бойко Борисов ги ПУСКА ВЪВ ВАКАНЦИЯ. Да се движат неограничено - и денем, и нощем из цялата майка България. И да разнасят ВИРУСА.Борисов,ВЕДНАГА ДА ВЪВЕДЕШ УЧЕНИЧЕСКИ ЧАС. Нали си ходил на училище. И да вземеш мерки да се спазва.Какъв такъв премиер си ?

69

идея

преди 4 години

Нямало маски-обличайте по една бурка-хем маска, хем защитно облекло-за жените. За мъжете- одеждата тип-ку-клус клан-също върши работа.

68

Георги

преди 4 години

До АнонименТрябваше в София да първият болен все пак е столица излагат се Плевен.

67

Анонимен

преди 4 години

При съмнения за коронавирус отиваме във ВМА и от там генералът лично ни гони- нищо ни нямало. Доказано и работи- доста материал има по случая вече. И не е единичен случай.

66

1

преди 4 години

Бездомните животни дали разнасят вируса? А домашните?

65

Г АДНО

преди 4 години

Значи да не ходя при личния лекар и да се изолирам вкъщи!Това го разбрах, опрявам си се сам.А БОЛНИЧЕН как да си взема без да ходя до личния? Само питам. Изглежда иннструкцията е направена така, че хората да си се леуват в домашни условия без да товарят социалната (НОИ) и здравната система (НЗОК). Гадно.

64

ех

преди 4 години

Моят сит който го тресе пубертета, цяла нощ не е мигвал; човечеца се страхува не само за себе си, но и за мацката! Въпроси бол- ама дали ще оживеем, дали ...; да, така е, защото младите хора днес не четат, проста не четат, те по цял ден си цъкат на мобилните телефони. Синковеца вече купи една (!..) чанта с маски, за нас, за 7 песа които са в къщи и ... 28 котки. Така е, имам само един син и за сметка на това имаме и ... семейни приятели.

63

---

преди 4 години

Отивам в петък до Джипито за бележка за детската и какво да видя: десетина подсмърчащи пенсионери, ама един по-млад като се закашля лошо , няма спиране! Тресе се и кашля, опашката се възмути, почна да го навиква, а той взе въздух и силно извика:" Scusate, signore e signori, Non sono Malato, NON e Un Coronavirus!!"Демек, не съм болен , не е коронавирус, ама само като почна като за олимпиада се опразни коридора...Толкова пъргави пенсионери ня бях виждал скоро....

62

Анонимен

преди 4 години

центъра за разработка на биологични оръжия на американците дето е в грузияи гътна доста бедни грузинчета дето ставаха опитни мишки кога ще го закриете

61

ПожарникаРО

преди 4 години

НА БЪЛГАРИТЕ ТЕСТА НЕЩО НЕ ИМ Е НАРЕД ! Какво да се прави ?Ще затваряме държавата или ще точим касата ?Взимам маркучо и почвам подред !Рекох.

60

от Плевен

преди 4 години

Приятелски ще Ви кажа, че едно време, преди 30-40 до като функционираше Военното училище в Долна Митрополия, а в самият град имаше Медицинско училище, града се славеше не с друго, а с това, че човек по всяко време може да лепне ... срамна болест. Плевен е един от най-заразените градове, било със СПИН било ... Бъдете внимателни! Жените тук са майски пеперуди, кацат от един "цвят" върху ...

59

Хахахахахахахаха

преди 4 години

При съмнение за коронавирус си сложете един бял чаршаф на главата и тръгвайте бавно към гробищата, че ако започнете да тичате ще възникне паника :)

58

.Шак

преди 4 години

"При съмнение за коронавирус: Какво да направим?"Каквото и да направите, все тая. Ако сте заразен и близките си вече сте ги заразили. Най-вероятно нищо ви няма, нито пък някой от близките ви ще се разболее.Само избягвайте срещи с възрастни и хронично болни хора! Те може да пострадат. За останалите няма опасност

57

Анонимен

преди 4 години

първата работа и най-важното при съмнение за корона е да идете у парламента, у министерски съвет и да се повъртите безцелно, като обилно кихате и кашляте! друго няма да ни отърве от националните предатели... сега е момента, действайте!

56

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите какво е да живееш на територия, където няма държава. Дръжте се, ще друса.