25

Анонимен

преди 4 години

Извинете, тази анкета в арабските страни и в Турция ли е правена???? Задайте същия въпрос в Скандинавските страни, в Англия - на англичани, в Германия и т.н Също в Полша, Чехия - говоря за цивилизованите страни, където нормален мъж не би си помислил да удари жена! Не за *** от Ориента

24

Чичо Манчо

преди 4 години

Абе като сме тръгнали отново на тая тема мъже/жени, нали сме равни сега вече? Що има разлика при пенсионната възраст? Подиграват ви се жени, смятат, че не можете да работите колкото мъжете! Протест! Да се качим по прозорците в МС!

23

Анонимен

преди 4 години

То в центровете за настаняване с 1.50 на ден си е по-зле от боя........ Коя жена ще се чувства защитена от държавата.така , вие нормални ли сте????? Това не е закрила, това е НАСИЛИЕ и унижение на квадрат!!!!!!

22

.

преди 4 години

Сърбите са го казали най-точно - со кротко, со благо, а понякога и со малко кютек. :)

21

Анонимен

преди 4 години

Боя възпитава, боя е от господа!

20

Анонимен

преди 4 години

Бившият ми приятел е удрял две от бившите си приятелки.Научих случайно от един чат с бившата му. Мен не ме е удрял , карали сме се, но чак да изпадне в такова състояние, не. С новата му приятелка, с която също се разделил също я удрял. Тя Без работа, без пари, лъжи, агр есивна алкохоличка .. Дали мъж или жена не може да имаш нормален живот.

19

Анонимен

преди 4 години

За т'ва Огнебореца е без жена!

18

ГЕРБ.Б.Б

преди 4 години

Браво!Трябва много бой!

17

Анонимен

преди 4 години

Дето един познат вика: "Не моа та разбера как си се оженил, без да си я ритал в бъбреците, то това е тайната на успешния брак".Ей го на, пророк излезе, разведохме се.Силните и успешни жени, дето мрънкат за два ритника в ребрата - да се вземат с чехльовци, това е изхода в днешната реалност ;)

16

дЕдо блЭк

преди 4 години

До АнонименБраво!!! Браво и отново браво за всяка една дума от поста, господине! И моята съпруга е рускиня и много добре знам всичко, което сте написал! Само слабохарактерните мъже и комплексари могат да бият жена. Според мен, трябва да има много сурови наказания за такива.

15

Анонимен

преди 4 години

Пак тия лоши мъже

14

Да

преди 4 години

Не познавам български мъж от тези, който да смята, че е нормално да бие жена си. Не знам откъде я вадите тази статистика.

13

Анонимен

преди 4 години

От опит казвам рускините са най-честните жени.

12

Propaganda

преди 4 години

Pak konvenciqta...

11

Стамат

преди 4 години

Всеки трети е 33%, но реално сме повече!

10

До мъж на рускиня

преди 4 години

Сигурен ли си в жена се, че не е била в чужди ръце през това времв?Няма честни жени!

9

Чичо Манчо

преди 4 години

Кой ги върти тея "кризисни центрове", че плаща така за цялата тази пропаганда? Явно добри пари си "цоцка" от това ама още му се искат.

8

Анонимен

преди 4 години

КАЗАХ НА ЖЕНА СИ ПРЕДИ ДА СЕ ЖЕНИМ НЕ ОБИЧАМ ЛЪЖАТА БЪДИ ОТКРОВНА С МЕН НЕМА ЗНАЧЕНИЕ НАКАКВА ТЕМА АЗ СЪМ ЧОВЕК ЩЕ ТЕРАЗБЕРА НЕ МИ ДАВАИ ПОВОД ЗА РЕВНОСТ НЕ МИ КРЕЧИ АЗ ЩЕ НАПРАВЯ СЪЩОТО ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ Е РАЗВОД ЖИВЕЯ С НЕЯ 30Г НЕ СЪМ Я УДАРИЛ ЕДИН ШАМАР СЛАБО ХАРАКТЕРНИЯТ МЪЖ ПОСЯГА МОЯТА Е РУСКИНИЯ ОБИЧАМ СИ Я И Я УВАЖАВАМ АЗ СЪЩО СЪМ ОБИЧАН И УВАЖАВАН ОТ НЕЯ ИМАМ ЕДИН СИН ОТ НЕЯ СИНЪТ НИ ПОРАСНА С ЛЮБОВ ТЯ Е ПОКОРНА ЖЕНА АЗ СЕ ГРИЖА ВСИЧКОЕ ВЗАИМНО СЪГЛАСИЯ ТЯ МЕ ПОСТАВЯ НА СТЪПАЛО ВИСШЕ

7

Dtrumpp

преди 4 години

Какво да се очаква от *** и приматки по тия ширини, от там и децата са пьлни малки приматчета дето се ритат по поляните- жалка работа!

6

Паразити

преди 4 години

Откъде-накъде държавата ще финансира частни кризисни центрове? Затова ли е цялото врякане на НПО-тата.