70

Анонимен

преди 4 години

Любимата лъжа на властта - всеки ден я излъчват, че нямало вирус, защото ако има ще фалира системата.Който е болен, да се оправя, защото няма адекватно здравеопазване.Гарантирано от ГЕРБ!

69

Анонимен

преди 4 години

Целунаха за'д'ника на САЩ за 4 милиарда и през цялото време ни будалкаха за някакъв излишък, а сега за каквото и да потрябва в каквато и беля да влезем, започват хорово пеене - няма пари, недейте с популизъм и други заучени залъгалки.Нагли, дебелооки, ***.Вижте Румъния бе, вижте Гърция бе, не ви ли е срам?!?

68

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и ОП докараха страната до нова гражданска война.

67

Анонимен

преди 4 години

Вуйчото на бездомния министър на финансите си е повярвал, че разбира от здравеопазване. Плямпа нещо за популизъм, ако изобщо знае смисъла на думата. При неговото некадърно управление имаме само 3000 теста за вируса и никаква готовност - нито има места в болниците, нито има дезинфектанти, нито има маски, нито има лекарства.Камеството на медицинската помощ щяло да се влоши?!? Ми тази помощ е абсолютно некачествена и прекалено скъпа, а ти дъртако си некадърник.Оставка, калинке такава!

66

Анонимен

преди 4 години

Нека изравнят заплатите с Габриел и да са държавни а пък частните болниоци и търговците, ако оцелеят може да останат. Никой не е против еврозоната и финансовия Коранов стига да си е държавно както преди 1989 г. Най-добре е да запазим най-доброто и от комунизма и от капитализма.

65

Анонимен

преди 4 години

Ситият на гладния не вярва.

64

Анонимен

преди 4 години

Да но за за депутати и министри има закон за заплата в бюджета а за другите ГЕРБ отказват.

63

Бивша м. с.

преди 4 години

Пожелавам на всички биши колежки да си сменят професията. Не ме послушахте преди години. Казвахте ми: "Обичам си професията". Сега къде съм аз, къде сте вие. Имам добре платена работа, уважение от колеги, шефове, клиенти, апартамент в София. Вие се молите за стотинки, а те ви се подиграват. Съвет от мен - преориентирайте се кариерно. Не разчитайте на докторите - те също ви се подиграват. И без такива: "Обичам си професията". Изпитано - не помага.

62

????

преди 4 години

Само те ли са с ниски заплати в тая държава? Когато подписваш трудов договор фигурира и заплатата,ако не си съгласен -не подписваш.В провинцията масовата заплата /учил,не учил/е 750лв-790лв бруто.

61

Анонимен

преди 4 години

Въведи здравна карта ве 3 години минаха от мандата, защо не въвеждате да не спре теча нали

60

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, променете системата, така че всички да получават нормални заплати, а не щото настоящата с-*** не позволявала, да им се дават символични възнаграждения!

59

Анонимен

преди 4 години

Твоят син защо не работи за 600 лв а взема 25 бона на масец ,как пък всичките ви отрочета са оказаха гении а България с тези гении е на всички срамни места във всички класации ! Окрадохте де що има и нямате наяждане !

58

жжж

преди 4 години

Ама защо сестрите да не вземат по 1200 лв., след като някои лекари вземат по 30 000 лв. месечно? Хайде тогава лекарите да започнат да вършат и работата на сестрите, а не само да обират каймака.

57

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини изобличавайте и давайте сигнали директно в ДАНС и Прокуратурата.

56

Стар набор

преди 4 години

Абе г-н Ананиев, и последните медицински сестри останали тук искате да прокудите извън България ? Наркоманите ли ще назначите да слагат инжексии ? А зашо да не е нормално, един лекар след 6 години трудно следване, да всема 4-кратна минимална заплата ? Вижте как е в ЕС и тогава говорете за "популизъм".

55

Не комунист

преди 4 години

ВМЕСТО ЗА СЕ СПОТАЙВА И ДА ЛЪЖЕ , АНАНИЕВ ДА СПОДЕЛИ ПРЕД НАРОДА КАКВИ ЗАПЛАТИ ЛИЧНО ТОЙ И ВЛАДИ- ПЛЕМЕННИКА ОПРЕДЕЛЯТ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ КОМИСИИ,У АГЕНЦИИ И ДРУГИ .ТАМ "РАБОТЯТ" ПРЕДИМНО КАЛИНКИ , КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗА СЕДЕНЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМИ В РАБОТНО ВРЕМЕ - НАЧАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 800-900 ЛЕВА.СЕСТРИТЕ СЕ СКЪСВАТ ОТ РАБОТА ЗА 600.ДОКОГА БЕ АНАНИЕВ , ВЛАДИ И СИЕ ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ?ПАРИ ИМА, НО ЗА ВАС!!!

54

нищо популистко няма

преди 4 години

Не виждам никакъв популизъм в това медицинските сестри да искат да получава заплащане, адекватно на образователния им ценз, отговорността и сложността на работата, която вършат! Не може хора, учили, работещи високо отговорна , рискова, трудна работа , да получават под 600 лева заплата! Че то продавачките получават над 1000 лева! Ако съм на мястото на мед. сестри - стягам куфара и право в Германия Англия, там се търсят такива кадри и са на почит и уважение! заслужаваме си да останем без сестри!

53

Анонимен

преди 4 години

Шефа много, много бачка, а НСО гаджетата му мачка, мачка. Броя им няма край.А ВМА в атака, вирусите нямат край.

52

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Колко пъти ще ги лъжете още тези жени ?

51

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Абе, какво значи "да кажем да популистки на всичко" ?Кое е популизъм ?Да нормализирате заплащането и условията на труд на тези измъчени жени ли ?