9

Олег Иванов

преди 4 години

Виждам че и в този сайт са се наместили доста от "герберастките червеи" доскоро обитаващи онзи смърдящ труп "ПИК," който не издържа на напора на антиправителствените коментари в него, въпреки Гьобелсовата цензура която използваше ! Не успя да спре и КРИТИКИТЕ срещу правителството и за това ЗАБРАНИ да се пишат в този пропаднал сайт коментари . . .отвън !? Затова ви пръснаха по останалите новинарски сайтове за да продължите подмолната си дейност и запазите възнагражденията си . . .

8

Анонимен

преди 4 години

Искам да видя Джафар или както там се казва да живее един месец с 500те лв, които получава медицинска сестра. Тогава ще получи правото да говори за отчаяние.

7

Този

преди 4 години

До До 3Пълни глупости! Ако правителството фиксира определена заплата за мед.сестрите - болниците няма къде да ходят и ще им предоставят една идея по-добро възнаграждение от мизерните пари, които получават! И това е един от многото лостове, които правителството може да използва.

6

гуменгрипенов

преди 4 години

До Вчера гледах едноГовориш за мутрите от 90-те с уважение и респект ли? Хора които отварят врати не са мутри. И сега има хора които отварят врати на тези които създадоха любимите ти мутри - ДС и БСП. Много е жалостив Бойко, трябва ше да ви смачка без жал! До дупка гонение на тъпите селски комунисти. Бой в главите!

5

До 3

преди 4 години

А защо не кажат, че заплатите на мед.сестрите се определят от всяка една болница? Разпространяват се лъжи и полуистини в публичното пространство, истината се премълчава и заглушава - това е истината. Как правителството да им вдигне заплатите и защо!? В крайна сметка, имаме здравна каса, която би следвало да е независим орган и ако има недоволство, то трябва да е при тях.

4

до 2

преди 4 години

И курнелката приказва същото!Като не са във властта и са много критични!

3

Анонимен

преди 4 години

А що не кажат кви са им заплатите!?

2

Вчера гледах едно

преди 4 години

Интервю на Осман Октай. Човекът си каза в прав текст ,че тези които отваряха вратите на мутренските лимузини да слязат босовете през 90-те години сега управляват държавата .Че той по-българин от нас бе...

1

Активист на БКП

преди 4 години

НСО бие сестрите !