26

Анонимен

преди 4 години

Двамата диктатори се опитват заедно да рекетират Европа.Това са правели и дедите им през вековете,само, че поотделноБог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

25

Анонимен

преди 4 години

Борис Немцов: Не вярвайте нито дума на Путин !

24

Joe

преди 4 години

Изтрая 1 час примирието и пак се почнаха. Кеф!

23

Анонимен

преди 4 години

Бря демократите се оказаха туркофили и джахадофили. Много ги боли след сирийския въздушен удар над аскера..

22

Анонимен

преди 4 години

Цените на петрола падат и късокракия кремълски плъх започва да се умилква

21

НЕРИГИСТРИРАН

преди 4 години

Ердоган да си вдига башибозуците от там.Путин го върти на малкият си пръст. Башар Асад действа според заповедите на Путин.Ердоган най вероятно след краха му Идлиб ще бъде свален от власт от турският народ в момента с неговите действия той остава самотния вълк.който набира омраза от собствената си държава и от убитите турски войници.Вижте днешното изказване на законният президент на Сирия а не на само поканили ята се ердоган от терористични групировки в Идлиб.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако беше истина, че "играчки дронове на турски младежи им таковаха матушката на С-300 и на супермодерните руски Панцири и самальотчетата им и на великата армия на Асад, чак и легендарните бойци на Хизбуллах, воюващи на страта на Асад отнесоха голям кютек", то тогава Путин щеше да пристигне да се договаря в Анкара, а нямаше Ердо да моли за среща, да му отказват и той пак да моли и с подгънати в коленцата крачка да тичка в Кремъл на аудиенция при Государя.

19

Хахаха

преди 4 години

Руснаците били смазани! От турците ли? Турците претърпяха страхотен крах и се чудят как да се измъкнат. Турците имат интерес да запазят ИДИЛ и затова се бият. Идлиб е последната крепост на джихадистите. Ама света се прави, че не вижда.

18

Анонимен

преди 4 години

Това допълнение към меморандума е просто и ясно и заслужава адмирации. Но остава неясно още колко търговски допълнения са сключени на "четири очи". Няма да се учудя ако в скоро време Турция закупи още военна техника от Русия.

17

ВАНГА:

преди 4 години

"България ке се оправи, кога падне Сирия." А падне ли Сирия, това означава, че примитивна Рус ще изчезне от картата на света, за да се оправим ние българите. Космическа Америка никога няма да допусне крепостните мужици до победа в тази война...

16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се Турското оръжие унищожи всичката техника от Идлиб, до Дамаск, но в крайна сметка дори загуби подконтролна територия, фиксирана от споразумението в Сочи.И това чие оръжие е по добро е разтягане на локуми.Важното е да няма краен ислямизъм в Сирия. И това е важно не само за Русия, а и за ЕС.

15

Анонимен

преди 4 години

В това споразумение е изиграла най важна роля търговията между тях. И двете държави разбраха от Китай , че алъш вериша е номер едно той е над всичко друго.

14

Анонимен

преди 4 години

До 12 АнонименНе зная какво заболяване е но знам със сигурност, че сороскотогендарство е сто процентно извратено заболяване

13

Анонимен

преди 4 години

Влязлото в сила споразумение за прекратяване на бойните действия в сирийската провинция Идлиб съвсем не пречи на Русия на си укрепява тила.Калиброносещите фрегати на Черноморския флот на РФ Адмирал Макаров и Адмирал Григорович са заели позиция край бреговете на Сирия.Тежко натоварените големи руски десантни кораби /БДК ЧФ Русия/ Орск, Новочеркасск и Цезарь Куников са в Средиземно море и се движат в направление Тартус, Сирия.

12

Анонимен

преди 4 години

След 8 години война в Сирия, двете регионални сили Турция и Русия разбраха, че са загубили

11

Анонимен

преди 4 години

8Русофилството е тежко психическо заболяване.

10

Анонимен

преди 4 години

"Сирия ще я има, като светска държава."Прочети отново какви глупости си написал.Сирия е толкова "светска", колкото Турция, Иран......и тн.

9

Анонимен

преди 4 години

Гражданската война в Сирия продължава, а победата на непобедимата армия от *** е далеч

8

Дановски

преди 4 години

Установеното примирие е частен случай на главния резултат на преговорите между президентите Владимир Путин и Реджеп Ердоган на 5-ти март в Кремъл. Двамата лидери потвърдиха формата от Астана и принципите за съхраняване на териториалната цялост, единство и независимост на Сирия на основата на решенията на Съвета за безопастност при ООН.

7

Русофил+

преди 4 години

Докъде стигна провалът на Новия Световен Ред - европейци и американци жалко цвилеха отстрани докато Турция и Русия спокойно се договаряха за Близкия Изток без да им обръщат каквото и да е внимание. Но Господа Глобалисти, Атлантици и сие, съвземете се, опомнете се! Нали Русия беше само една локална силичка?