64

Активист на БКП

преди 4 години

До ТонкатаСамо че,неграмотнико,в Русия медсестрите са военизирани и получават заплати като в армията и второ за разлика от Филията с мас Путин е мъж ,а не Симитлийска снаха !

63

Анонимен

преди 4 години

Гледам все са жени в ,,активна'' възраст.Много няма да издържат затворени сами.

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Истината излезе наяве... - визуално се вижда, че Бойка е родна сестра на Кyрнелия Нинова...

61

ганчо

преди 4 години

Тези жени са абсолютни прави за това за което се борят. НО ТЕЗИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И МИНИСТЕРСТВОТО ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЯХ И ТЯХНОТО НЕЩАСТИЕ. ТЕ СА СКАПАНИ И БЕЗОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ, ЖИВЕЕЩИ НА НАШИЯ ГРЪБ БЕЗ НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТЯХ. НО КАКТО ПИШЕ В СВЕТОТО ПИСАНИЕ - ТОЙ ГЛЕДА И НЕ ЗАБРАВЯ.

60

Анонимен

преди 4 години

До Ментора бай ИванТвоят бащица - нищоправеца със зелени чорапи, ни излиза май доста по скъп!

59

Евала

преди 4 години

Егати номера - 5 гурли разиграват държавата! Оставете я оная ,там на джама. Като и се дос.ре, сама ще се намъкне вътре

58

Анонимен

преди 4 години

Турски сериал) Ами то сестри то майки,искат пачки,не става така,нужно е сега да бъдат арестувани и доста обвинения може да получат,стига органите да си свършат работата

57

Анонимен

преди 4 години

Цирк а-ла- пРезиденто, Кольо Босия и Неймар - без камери не ни е интересно!Под стряхата на Партийния дом какви ли не маймунджилъци са ставали повече от половин век, че сега ли няма да си покажем копитацата!Убий *** с безразличие - махнете камерите и веднага ще си седнат на г...вете.Петте "сестри" на сестра Галева отдавна не са мед-сестри, а на знойна софра на СлаФчо и "братушките", а майките се разграничиха от тях веднага щом Галева им яхна протестите.

56

Бокич я стегни!

преди 4 години

Лигочите, охрана на заплата и плиткоумните ми'сирки, където се водят по чужд акъл вън от системата! Как е възможно подобно своеволие в институция? Нима това е разграден двор и всеки си предава фасони? Б.Б. има много да гони и то с уволнение.

55

Sichtpunkt

преди 4 години

Партизаните са огладнели като десет дневно куче на синжир. Вият от глад! Касата им празна...

54

До Българите

преди 4 години

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВЕДНАГА! ТОЗИ ТОРМОЗ ОТ ШЕПА МАФИЯ СРЕЩУ НАРОДА ТРЯБВА ДА СПРЕ!

53

Тонката

преди 4 години

Някоя мед.сестра в Русия,ако го направи този същия номер,досега някой от службите за сигурност да я е бутнал уж случайно и да са затворили прозореца да не влиза студ:):):):)А телевизиите долу щяха да липсват:):):):)

52

Андрейчо

преди 4 години

БСП и кохортата им са готови на всичко само и само да показват отдавна съществуващи неща ха-ха-ха-ха! Преди да се говори за ново увеличение на тези демагожки да се уве-рим,че са добри професионалистки,които си вършат работата с любов и желание,а тия нямат срам за две пари! Нищо да не им се дава ! Тия там и най-вече тая от перваза са срам за медицинските ни сестри-пфу!!!

51

Ментора бай Иван

преди 4 години

Вярно ли е че за Пекинската патица като Шеф на Парламента ще взима 12000 лв плюс 8000 лв. за "издръжка"?Това прави две ГОДИШНИ заплати на мед.сестра , а тя ще ги прибира месечно , тая така ценна неграмотница от ГЕРБ!Нейната заплата и доходи се равняват и на 4 годишни пенсии на средностатистичен пенсионер!ГЕРБ и Бойко Борисов са тръгнали с рогата срещу народа и бързат да си натъпчат джобовете....това хора ли са или престъпници с бели якички, крадат " законно"!

50

Народна

преди 4 години

Директорите на общинските болници продължават да дирибействат може ли в общинска болница да има такава драстична разлика в заплатите на свой те хора дава хиляди а на сестрите 770 това е 2ра мбал София

49

Ега ти и циркаджалъц

преди 4 години

Веднага оставка на вътрешния министър и вън палячовците от НСО. За какво получават заплати, за да се предлагат плоски циркаджилъци ли? Тия клоунади може да са по паркове и градинки, но в бг. институция?!? А сестрите като им е толкоз тежко знаят какво прави редовия българин - аргатува на вън и не мрънти, поне са търсен профил на запад. Грозно и смешно е това да е тема на деня, при грипна вълна, корона заплаха и мигриращи номади по границата ни. На никой не му е привряло и прекипяло.

48

65

преди 4 години

Я да питам аз ,защо поне един лекар не ги защити?Щото май за пари става въпрос

47

Анонимен

преди 4 години

Ами щом искат да стоят, да стоят. Ай сега да ги мисля и тях.

46

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, сравнение с западно европейските заплати, заплатите на нашите мед. сестри са ниски. Но не ги ли увеличиха на скоро? На майките на увредените деца на им ли направиха 1000лв. заплата за домашен асистент. И аз искам 10 000лв. пенсия, но няма кой да ми я даде.

45

Тонката

преди 4 години

БТВ предава На живо:):):):)А гледам там и сеирджии липсват:):):):)