32

Анонимен

преди 4 години

Канцлерката си ги харесва,да прити самолети и да ги направи германци

31

Анонимен

преди 4 години

Русия и Иран иска да разпали война между Гърция и Турция заради миграните. Чрез мигрантите Путин иска да разбие НАТО. EС да налага санкции

30

Анонимен

преди 4 години

Значи Гърция потъпква човешките права като не пуска мигрантите в Гърция, а да отиват мигрантите обратно не е потъкване от страна на Турция

29

Анонимен

преди 4 години

Курнeлия в рубли или евро ви плаща червени мекеретa?

28

Анонимен

преди 4 години

А генерал Гумен Крадев решава в Албания проблеми от важност за човечеството

27

Анонимен

преди 4 години

До ГлупостиРусия е виновна за бежанците, които заливат Турция и границите на Гърция и България. Дивия Асад не спря да бомби собствения си народ заедно с Русия. В Идлиб има 4 милиона хора и те скоро ще тръгнат към Турция, а ЕС вместо да подкрепи Турция мълчи. Заговори се, че Германия ще наложи санкции на Русия и може би САЩ ще доставят ракети на Турция, дано.

26

Анонимен

преди 4 години

Леле колко зарибени Бойкофилчета самооо...Според тях трябва.Или само добро или нищо.Пишеш ли против Бойко и те очакват минуси.Абе *** чета.Вие освен пред носовете си.Виждате ли по далечко? Отговор не искам!-:( Леле леле.Болно общество!!!!

25

Тежка цензура

преди 4 години

Ботовете на ГЕРБ отново във висока активност.Май са наели още хора.За сега успешно се справят с прикриването на разследването на испанската прокуратура,че ББ пере пари.Трябва да се прикрие и турското фиаско с Ерди,а и се задава пролем с коронавируса.Все неща,които трябва да се покриват наред с мизерията в Бг.

24

Пламен

преди 4 години

Сега ако бяха тук 16-те на Ф, бомбардировачи, да сме изсипали суматия бомби в Одрин. Какво стана, нали ги платихме?!

23

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 11 И най лошия мир е по добър от най добрата война.Това го запомни и престани да пишеш за войни.Не дърпай дявола за опашката.

22

Смях

преди 4 години

Нима ония велик международен дипломат,който изведе България до най високи висини се провали......отново!Бойко не можеш да излъжеш чешкият министър председател,не можеш излъга ЕЦБ,не можеш излъга Путин,Ердоган....Меркел и Ишиаса само ти внушават,че си велик.Добре,че са овчиците в Бг да те търпят още.

21

Глупости

преди 4 години

В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО СТОИ РУСИЯ И ДЖУДЖИ!ТУРЦИЯ САМО НАПРАВИ ОПИТИ ДА СЕ ЗАЩИТИ ...И ТО ПО НАЙ-НАИВНИЯ НАЧИН , КАТО СКЛЮЧИ ДОГОВИ С РУСИЯ ИРАН И СИРИЯ !ЕРДО Е НАИВНИК--НА РУСИЯ НЕ БИВА ДА СЕ ВЯРВА!СЕГА САМ ТРЯБВА ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМА С ТИЯ МИГРАНТИ!ЕС И САЩ--ИЗОБЩО НЯМА ДА МУ ПОМОГНАТ !НАПРОТИВ--ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ ВСЯЧЕСКИ!

20

Анонимен

преди 4 години

Уффф добре бее ... не можаха ли да кажат! 140 000 патрона са 100ина хиляди лева! Пращаме 100-200 ит наше - половината копат дупки, другите пуцат, клечката, заравяме и айдяяяя!

19

Пламен

преди 4 години

А и талибаните ще полежат, ще почакат да се пооталожат нещата, да поотихне ПиАр бурята на мисирките-гробарки, евро-мевро, да се приберат жандармите отпуск да легнат връз шивачките, и тогава РАЗ-ДВА-ТРИ. Натискат група от 500 и си влазат като у дома си.

18

Нобел

преди 4 години

Че Америка какво я интересува европа.Да се оправят.100% предпочитам Ю Ес Ей пред тъпите немци и французи.Нали до безобразие евроизмекяри които предпочитат всякакви афрота но не и българи.Всичку еврофили могат спокойно да правят като вятъра под вода!

17

Анонимен

преди 4 години

Д-р Борисов. Къде си? Явно никаква не си я свършил. Навирайки се между турци и гърци! Тичай при Ердоганя да го вразумиш! Тази пап. Лач.Не бива да влиза в Европа в никакъв случай!! Анадън му?!

16

Анонимен

преди 4 години

Няма по-нагли и подли хора от турците. За съжаление точно тая *** ни се падна съсед...

15

Пламен

преди 4 години

И да не забравяме откъде тръна всичко - от Демократизацията на САЩ. Както и в Югославия, Украйна, Либия, Алжир, Ирак, Афганистан. Другите си плащат - Сауди, ОАЕ, Германия, България, Индия.

14

TheCrow

преди 4 години

Путин и Ердоган играят игрички за дестабилизация на Европейския съюз!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Говори за червени ***, нацъкал си сам плюсове с ВПН...Класически ***.