73

трайчо

преди 4 години

добре де едно не мога да разбера, толкова ли са ни добре останалите части на София, че толкова некадърно ги правят всички ремонти? Защото в същото време няма улица в тази държава без да има поне по 10 дупки на всеки 100 метра. Ако е нарочно то тогава е нарочно и е крайно време да се вземат мерки виновните да се изправят пред съда, ако е некадърност, то тогава да се търсят нови фирми, а на старите да се сложи черен печат и да не се допускат до търгове за обществени поръчки.

72

Софиянец

преди 4 години

Ако не ремонтираха всичко по 5 пъти, щяха да прередят и прословутите "жълти павета" от Ректората до Ларгото. Те са срам за София в това си състояние!

71

Шоп

преди 4 години

До Митко 19см:Ти си 'баси пинокиото бе! Като щъркел си с тоя нос!

70

Анонимен

преди 4 години

а руснаците - "Сталина на вас нет".Абе Сталин не ти и трябва. Просто ти трябва работеща прокуратура и съд :) За останалото ще се погрижат обитателите на Бобовдолския затвор.

69

пияница мистик

преди 4 години

Ако някой свали Фъндата от абонамента и за кметското място няма да е някаква друга политическа партия или име, а точно "Графа". Това вече си мяза на подигравка. Щом не може да овладее една такава ситуация, значи не е компетентна за кметския стол. Четвъртия ремонт да си го плаща от джоба. Вие представяте ли си на работата си да направите три грешки за едно и също нещо? Шефът ви как ще реагира според вас?

68

Митко 19см

преди 4 години

След ремонта е преди ремонта. Ремонтьор да си. Кацата с мед е дълбока.

67

Анонимен

преди 4 години

До 62:Напълно сте прав. Забележете никога няма и не може да намерите документи за разходите. Точно там е схемата че всичко е на супер завишени цени и те го знаят и ние го знаем .. и нищо. Тяхната схема още работи.Да излезе един журналист и по съдебен път да пойска документите на ремонта? Няма такъв, и те са в схемата ... Пеевски ги е хванал всички в мрежата. Няма светлина на хоризонта. Ще си останем Сомалия само че в ЕС.

66

АК-47

преди 4 години

Ей, ***..ка ви гробарска. Нещо качествено да сте направили, калинки да калинки некадърни. В тази община има ли поне един строителен инженер, хидроинженер, и т.н., ама които са си взимали изпитите с 5 и 6, и после са работили по специалността си. А иначе, ако не знаете, всяка нощ Путин с навигатор Радев минава с танковете, за да руши "качествените" ремонти. И веднага ще ме изтриете, не може да има друго мнение, освен мисирско.

65

vlady

преди 4 години

На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", а руснаците - "Сталина на вас нет".

64

asd

преди 4 години

Кой не скача е червен

63

asd

преди 4 години

Само сдс и герб, с бюлетина номер ...

62

Анонимен

преди 4 години

Оная резнатата камера до Бистрица обявиха, че струвала 100 000 лева :DТа защо асфалтиране на алеи да не е 12 млн.? Не ги плащат те.

61

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с ремонта на Западен парк? Трябваше да е готов миналата пролет, удължаваха два пъти срока и в момента е спрян. Никакви санкции за изпълнитеря, никой не е виновен и от Общината. Това преасфалтиране на алеите (за 12 млн.лв!) ще отнеме над 3 години, в които парка ще е затворен. КОЙ ще отговаря?

60

Freeman

преди 4 години

Нека сега всеки който живее на Графа и на последните местни избори е гласувал за още от същото излезе и каже: "Аз съм част от проблема!".

59

Митко 19см

преди 4 години

Вие сигурни ли сте, че вашият живот не е на скрита камера? На гротескни ситуации ви излагат.

58

ХАХА

преди 4 години

Йорданка Йорданка. Африка пасти да яде. Ако това е столица аз съм самолет. Данче ела в Хиподрума да видиш междублоковите улици в какво състиояние са иначе жилища 150 хил. евро

57

Анонимен

преди 4 години

Никъде при капитализма не се строи за години напредГлупости. Явно не си виждал път, или сграда, на запад от Сегед.

56

.!.

преди 4 години

ГЕРБЕРАСИ! ТОВА ИМ КАЖИ И ПОВЕЧЕ НЕ ГИ ОБИЖДАЙ! КРАДИНЕ КРАДИНЕ И ПАК КРАДИНЕ! ТОВА Е ТЕХНАТА ПОЛИТИКА!

55

Анонимен

преди 4 години

Същото е и с плочките над Ларгото на Ало Банов. Там ги потрошили децата с колела и скейтборди, а били проектирани само за ходене върху тях!? Там имаше и явни доказателства срещу Банов на два пъти. Къде е каскета?

54

Анонимен

преди 4 години

От герберската строителна фирма в герберския джоб и така до безкрай.