82

Анонимен

преди 4 години

Хаха, пробите са отрицателни, защото нашите власти са купили само отрицателни проби. Което пък е следствие от условията в обявената обществена поръчка ...

81

Анонимен

преди 4 години

ГАДЪТ ТРИЕ БЪЛГАРСКИ КОМЕНТАРИ, А ОСТАВЯ РУБЛАДЖИЙСКИТЕ@!ЩЕ БЪДЕ ДОКЛАДВАН НА СЛУЖБИТЕ ДА ГО ТАРГЕТИРАТ И... ПРИ ИЗДЪНКА- ХОП У АТВОРА1

80

Анонимен

преди 4 години

Бе ние сме безсмъртни корави машини от атентати оцеляваме , от земетресения по света оцеляване , че от един вирус ли няма да оцелеем пха

79

@к.26

преди 4 години

До БМБВ сайта на областната администрация е написано, че г-жа Гергана Микова на връх 3-и март е била на връх Шипка. Освен да се е дегизирала, та не я забелязахме... Нали тя забрани качването на върха!

78

Сору

преди 4 години

Прилепите имат имунитет, защото ядат ферментирали плодове, които съдържат алкохол.- fruit bat alcohol-> в търсачката.Същия вид прилепи го има на видео със супата която беше набедена за разпространението -> fruit bat soup coronavirusЕнзима ALDH2 в кръвта на прилепите блокира вируса. Това може би е най-вероятното обяснение, защо азиатците са повече в статистиката.

77

Анонимен

преди 4 години

новини от Северна Корея ли чета, като гледам снимката?по3драви от Сидней,Австралияя

76

Анонимен

преди 4 години

Ама всичките две проби ли са отрицателни ?

75

Доктор

преди 4 години

Нищо , че няма , днес фуражката Радеф и *** му заминават за 2 дни в Албания , откъдето щели да донесат вируса в България. Фуражката искал и ние да имаме вируса , не може така, само ние да нямаме !

74

Фарма 1

преди 4 години

Да Микробиолог 2 , спомням си тамифлу, което правителствата в редица зап. държави бяха принудени от електората си да копуват милиони блистери с парите на данакоплатците срещу свинския или пилешкия грип ли беше. А после... прьц и нищо.

73

Алкохолдехидрогеназа

преди 4 години

Искам да го запомня този ензим ALDH2 който е в кръвта и на прилепите.

72

пияница мистик

преди 4 години

При нас понеже много се пие, а короната умира в алкохолна среда и затова когато дошла в България така се стресирала, че мутирала в грип Б :))) Затова няма случаи на коронавирус

71

Анонимен

преди 4 години

Къде е корона вироса от Банкя?

70

Анонимен

преди 4 години

До За ракиятаАлкохолдехидрогеназа. Да, повечето източноазиатци имат дефицит на този ензим, хваща ги от малко алкохол и за тях токсичната доза е далеч по-ниска от тази за европейците. Така, де, това не означава че у нас няма корона. Някак си не им вярвам на бг "експертите", които биха говорили всичко, каквото им се нареди отгоре.

69

Анонимен

преди 4 години

много хора още не са осъзнали и не разбират, че короната е многократно по-смъртоносен от грипа. В Италия към момента, смъртността е 37 %! Всеки може с калкулатор да раздели броя на починалите към броя на излекуваните, има си официален сайт и статистика. За сравнение средната смъртност при грипа е 0.1 %. Сега сравнете 37% с 0.1% и ще започнете да разбирате мерките, които се вземат в белите страни. В Тикволандия мерките са смехотворни и меко казано безотговорни, като при Чернобил.

68

МикроБиолог 2

преди 4 години

Вирусите вече НЕ са това , което бяха през 70-те и 80-те , за огромно съжаление. Вече са много по - силни и по - издръжливи. Мутирали. Отделно от това минимум половината от тях ги правят по Лаборатории за да бъдат такива - специално за някое "лекарство" , което после някой Фармацевтичен гигант го пуска "съвсем случайно" след някой и друг месец и "врътва" едни Милиарди от продажби. Повече чесън и лук ( Ама ИСТИНСКИ ... ) и силна домашнярица ( Може и греяна ... ) може да Ви е смешно - Но са СУПЕР!

67

Мдаа

преди 4 години

Или просто не различават COVIT-19 от ГРИП щото нямат читави лаборанти и база!

66

Гербавите смешници

преди 4 години

В Англия са изследвали над 48 000 души, за да намерят 85 положителни проби, в България ако продължават да тестват по 20 човека на ден, ще стане по-зле и от Ухан.

65

Банкяски глашатай

преди 4 години

И като плъзнаха едни глашатай."Нямааа вирус, нямааа вирус!"Абе къща има ли, се пита?"Нямааа вирус, нямааа вирус!"

64

i

преди 4 години

В Англия са изследвали над 16 000 души, за да намерят 85 положителни проби, в България ако продължават да тестват по 20 човека на ден, ще стане по-зле и от Ухан.

63

МикроБиолог

преди 4 години

Стига с този КОРОНАВИРУС , бе !!! В момента "обикалят" още два - три силно мутирали грипни щама , които НЕ знам защо си мислите , че са по - БЕЗОПАСНИ от Короната ...... При слаба имунна система. При малки деца с още неизградена такава. При хора със съпътстващи тежки заболявания. Особено Белодробни и Сърдечни. ВСИЧКИ ВИРУСИ СА МНОГО ОПАСНИ И МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО ФАТАЛЕН КРАЙ - НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ !!! Какво гледате само тоя КОРОНАВИРУС ?!?! Да не сте паднали от Марс ?!?! Правят ВИРУСИТЕ все по - силни!