8

мини майк

преди 4 години

е щеше да е много очевидно, ако всички дето останаха са юдеи!

7

Анонимен

преди 4 години

Не е важно кой ще управлява САЩ,важното да сменим ГЕРБ в България,защото живеем в терор и тирания!Със саботажа срещу 3 Март на Шипка само доказаха,че герберите са антибългари!

6

Анонимен

преди 4 години

Честита победа на Тръмп! MAGA 2020

5

турчина

преди 4 години

много интересна снимка са сложили липсва само пречупиния кръст

4

Путин е Виновен

преди 4 години

Пардон Зеленски, Адад, че и чичо Скруч!Демократите и под вола теле търсиха, нападаха Тръмп, че синчето на Байдън вземало подкупи, а вижте той искал разследване .... Може би Блумбърг беше единствения смислен кандидат на демократите ... Честит втори мандат Тръмп!

3

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Трябват спешни мерки по укрепване на НАТО, прочистване от кoмундело-дегeнерати в Европа и утрояване на санкциите срещу Проccия. Тръмп не може да свърши тази рабoта защото е взимал пари за кампанията си от КГБ, Байдън трябва да е новия президент на великата държава САЩ

2

Хамерика

преди 4 години

За да спечелиш изборите в САЩ, трябва да си много ***, много нагъл и много богат. Малко са тези, които могат да се сравняват по тъпотия с Тръмп, камо ли да го бият на изборите!

1

Анонимен

преди 4 години

Умно и правилно решение. Изборът на Байдън е от голямо значение за света. Това е човекът който ще погребе недоразумението КГБ Русия, както Рейгън погреба недоразумението СССР.