159

Ауу

преди 4 години

А сега хората откъде ще купуват талони за търкане?

158

Ой тигре, тигре!

преди 4 години

Пирамиди, фараони, и балъци за милиони!Куче влачи рейс, диря няма!

157

Заповядайте

преди 4 години

Дами и Господа,на селската чешма,където продавам чаши за вода!Пийнете по-една голяма студена водица и от мен едно запомнете,че правил ли те е беден ***,богат човек не можеш да бъдеш!От де дошле,там отишле!Вие какво си помислихте,че Васил Божков така го е измислил,че Вие да спечелите и забогатеете,а той да загуби и обеднее?!?!Той затова е станал богат,защото е бил умен,а Вие ще си останете с пръст в устата,за смях на децата!?!?Нали знаете притчата за лудия и зелниците?!?!

156

Анонимен

преди 4 години

Не е реално да очакваш от мутренска държава нещо друго, освен размахване на бухалка и обяснения как сам си си виновен.

155

Гост трол

преди 4 години

"Законът ясно казва, че талончетата трябва да бъдат унищожени от издателя им. Как може даги унищожи, при положение, че ги е продал на търговци на дребно,които от своя страна не? са ги продали на крайни потребители, законът не казва". Колеги от днес. бг, щом законът не казва, значи важи правилото, кога законът е публикуван, за жалост на закона///. А той беше публикуван и влезе в сила, с едно голяямо закъснение// Достатъчно за дела до гроб за държавата////А ако някой мисли, че авторите мущеплащат/

154

Анонимен

преди 4 години

Не е реално държавата да променя закона за срока на изплащане на печалбите, когато го промениха тогава цъфнаха и тези игри.По цял свят ти дават избор. Наведнъж и плащаш данък или разсрочено и без данък.Отделно как срока на националната е 20 години, като имаха лиценз само за 10.Нямало ли е контролни органи, които да контролират това?

153

Мишо

преди 4 години

Не харесвала хазарта...Кой го интересува тя какво харесва и какво не? Тази статия не е за морални ценности. Личното мнение на тази адвокатка относно хазарта кого го интересува?

152

Сержант

преди 4 години

До ЧокоЧесто сме си го задвали тоя въпрос и ние с баджанака.

151

ВКС

преди 4 години

Много набедено адвокатчета тук- много нещо Огладняхтеа За куция сакатият и неграмотният няма удобен пристан никъде.Щом сте стигнале дотук реклама да си правите прави му сметка кКакоф адвоксат излюпено сте мърлеси и мърлюци на квадрат.Каков ЗОДОВ те гониомотана калинко смешнаАдвукатурска.Те ограбиха 60 млд.лв БАНКА КТБ и никой не получи и лев над гарантираните то улавото адвокат-жендър тръгнало да ги лъже като църна цветарка ,че ще осъди държвата.Ше осъдиш на *** си пробитите цурвуле ***

150

B.B.

преди 4 години

Да, щяха да вземат някакви пари, но милион никога ! Той да не направил лотария да ставате вие милионери.

149

Чоко

преди 4 години

Интересно как от София никой не спечели милионите. При положение, че 1/4 от населението е в София, никой от София не спечели. Само някакви оскотели хора от незначителни селца. Размисъл....

148

Анонимен

преди 4 години

С един куршум два заека 1- удариха Божков и му взеха Имането2- един друг дето кешира Милиарди също от картончета сега Няма да изплаща печалбиСетихте ли се ? Анадъмо ?

147

До 165

преди 4 години

Всеки трезвомислещ човек ги знаеше тези неща още преди да се заговори за закриване на лотарията. Но мизерията и алчността понякога са по-силни от разума. Затова имаше хора, които теглеха кредити и си даваха почти всичките приходи, за да си купуват билетчета.

146

Анонимен

преди 4 години

Елементарно Уотсън - съдиш държавата по ЗОДОВ за проипуснати ползи, ще ти платят хем печалбите, хем и лихвите по тях, хем и разноските по делата като стой та гледай, особено и като ги издумкаш в Европейския съд по правата на човека.

145

Анонимен

преди 4 години

Сега медиите се надпреварват да говорят, как някакви хора нямало да си вземат печалбите, а къде бяха преди това, да кажат на мат'ряла че печалбата всъщност не е баш печалба, че въпросните печалби се разсрочват за 20 години и какво се получава на спечелил 1 млн, му изплащат по 3000 лева на месец, егати и печалбата, то сега това е една заплата, а след 20 години може и една надница да е :))) ама иначе ги изтъпанчат по телевизията как видиш ли станали милионери, та да неможе се откачат от дрънкачи

144

Анонимен

преди 4 години

въпроса как така е допуснато печалбата да се изплаща в продължение на 20 години, тая комисия по хазарта какво е правила че е допуснала подобни общи условия, даваха некакъв дето бил спечелил милион, и трябвало да му плащат 20 години по около 40 хиляди на година, това е смешно, още повече че са те изтъпанчили по ТВ-то че видиш ли си взел един милион, че същия пък даже теглил и кредит, абе ........... какво да говора, сещам се за оная в Испания дето удари 63 млн, след една седмица и платиха парите

143

Анонимен

преди 4 години

те щяха да си получат парите ако държавата не се беше набъркала в хазарта и не беше закрила тотото, кой следва да плати в този случай, не е ли точно държавата?

142

хуху

преди 4 години

смех в залата е цялата работа. За да се вземе бизнеса на един човек сега много малки търговци и обикновени"печеливши" граждани, които издържат смействата си ще се окажат на загуба директно причинена по-вина на държавата недалновидните решения. За пореден път калинките се показаха като изпълнителни и неуки слуги.Поне като искате да богатеете на гърба на други без значение как са стигнали където са не го правете на гърба на обикносенния човечец.

141

Totenkopf

преди 4 години

По същество това си беше една пирамида, като КТБ, така че няма какво да се чудите.

140

ERICH

преди 4 години

Има една поговорка"Когато пиеха- пяха,когато плащаха- плакаха".На селски диалект би трябвало да звучи така"Го пили- пели,го плащали- плакали".