74

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли,в България колко проби-теста са взети от началото на лудницата досега?

73

Анонимен

преди 4 години

Значи италианците знаят, че са заразени и си пътуват безпроблемно?!

72

Анонимен

преди 4 години

Споко бе младежи,въпрос на време е да имаме новина,имаме заразен с вируса! Интересното(страшното)ще стане след това!

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСега ако и тези са отрицателни, или нещо не е наред с реактивите, или не знаят как да ги отчитат.тц - означава, че не са заразени. Пиша ти го баааавно, за да се опиташ да го разбереш. Ако си фен на *** не се мъчи, няма да стане.

70

Анонимен

преди 4 години

Верно,кои са официалните и не официалните медии.

69

Анонимен

преди 4 години

Стремим се да се обстрахираме от обвинения в неофициални медии.вероятно има предвид Каскет-ТВ на Нинова и ***

68

Анонимен

преди 4 години

По последни данни,от WHO смъртността от COVID-19 варира между 0.7% и 4% от заболелите,в зависимост от качеството на здравната система където се лекува!

67

Тони

преди 4 години

До 71, В Китай съм бил над 15 пъти, кой си и какво си , че да ти доказвам каквото и да било на тебе , по-серко, толкова левове съм изкарал, колкото ти няма да видиш през живота си. Айде не се напиняй толкова, че кораната ще ти влезе у некоя дупка :D :D :D

66

До Тони

преди 4 години

Малък дри'шльо,офертата още важи:1000? срещу,виза и печат от Китай,понеже си "умен" ето шанс да изкараш някой леФ!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Сега ако и тези са отрицателни, или нещо не е наред с реактивите, или не знаят как да ги отчитат.

64

Анонимен

преди 4 години

Ясно. Италианците били коронясани в България.

63

Тони

преди 4 години

Пр-ост народ , слаба държава !

62

истината

преди 4 години

Чета коментарите и се сещам , че 80% са били де...Какъв е този развален телефон.Историята е следната.Преди 10 дни в България идва италианско семейство на гости на българи. Стоят два дни в София и се връщат в България.Вчера им се обаждат от Италия и им казват, че са им открили вируса.Българското семейство се обажда веднага на Бърза помощ и ги превозват под карантина до Военна Болница.Днес чакат тестовете им.Толкова ли е сложно да се разбере

61

Анонимен

преди 4 години

Тези, които са приели в дома си болното италианско семейство или са не много наред или са суинг и са снимали видео

60

Анонимен

преди 4 години

Скоро четох, че такава епидемия би била фатална за бедните икономики, като нашата и на този фон идва втора грипна ваканция, болниците в Пловдив са препълнени и така леко си мисля, че яко върлува коронавируса, а не обикновенния грип, но нещата ще се потелят и тук ще видите, как няма да има заразени, иначе останат ли си хората по домовете дори за седмица, икономиката на държавата ни ще фалира. Така, че няма смисъл от истерии, ние сме в информационно затъмнение.

59

Patron

преди 4 години

Много интресно е хората как се панира и не виждат иситната защо с епусна тази новина. Аз бях в Япония преди 2 седмици. В днешно време има движение на хора по цял свят и няма как да се спрат заразите. Въпрос на личносно желание човек да не Бъде от "Стадото" и да не чете само новини а да се образова какво е то Convid-19.ПО голяма част от народа показа че е лесен за манипулиране това е факт. Грипа който върлува сега в БГ май е малко по смъртоносен но не се траби. Блажено да е стадото.

58

до 62

преди 4 години

Предполагам, че семейството е било уведомено след като се е завърнало в България от италианското семейство. Което прави чест на това семейство, че не мълчи. Иначе не виждам логика да са знаели, и да приемат българското семейство. Това е важно уточнение, там ли са ги предупредили, или впоследствие са им казали. Нещата са различни.

57

Варненка

преди 4 години

Опитвам се да си отговоря на един въпрос: Какво може да накара българско семейство да подслони болни от Коронавирус? Трябва да си безумно остър , за да го направиш. Дайте да поразсъждаваме. Защото не намирам разумно обяснение.

56

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да пребориме и тоя вирус. Не вярвам да е по-страшен от комунизъмът.

55

мен

преди 4 години

До малкия кашличкотя статистиката показва, че баш непушачи покосява поголовно. Другата група за закалени