254

Анонимен

преди 4 години

Само Путин може да спаси света от ***. А бай *** е такъв екземпляр, че ще се навежда винаги на всеки. Затова му е и дереджето такова.

253

Гост до#269

преди 4 години

А приятелите ти американци само в Ирак избиха повече от милион души. Без да споменавам в останалите държави които "демократизираха" колко са. Седнал си да опяваш колко хиляди е избил Путин. Можеш ли да докажеш колко човека е убил лично Путин или само си плещиш така.

252

Гост до#264

преди 4 години

Казаха ти да напомня на всички какво е било. В Бавария по точно в гр. Суизбах Розенборг в парка които е в центъра на градчето има два паметника близо един до друг един е на загиналите в борбата с/у национал социализмът а другия на тези загинали за нац социализмът. И двата се поддържат в идеално състояние. Как мислиш защо е така

251

Анонимен

преди 4 години

Ще харесам всеки руски Глава който признае че ако Иван Грозни не беше нападнал и завладял Казан,когато българите са били в ,,партер'' от многото изнурителни войни и слабост в държавата.И като признае това да си каже че без тези мръсни,долни и кървави войни срещу България днес щяха да са само ,,Московското Княжество'',ще му направим евала и на Путин.Но след като не сме му на подчинение,а иска да ни мачка през ЕС,тоя трябва да яде дървото най скоро.

250

човек

преди 4 години

До: номер 271Ми едното не пречи на другото.Колко народ са избили рицарите по време на кръстоносните походи за освобождаването на Божигроб?Ами Латинската Империя окупирала Константинопол?Ами 30 годишната война? Клането в Магдебург?Все в името на Бог!

249

Анонимен

преди 4 години

Вярно. В конституциите на Канада, Австралия, Швеция, Швейцария, Полша, естествено, и други държави, както и повечето ислямски държави се споменава Бог.Не съм сигурен обаче за семейството.Както и да е.Харесвам Швейцария, но аз като невярващ човек не съм длъжен да им харесвам текста, в който се говори за "Всемогъщия Бог"!

248

Анонимен

преди 4 години

Путин е диктатора на чиято съвест тежат най-много избити хора по негова вина на днешно време - стотици хиляди чеченци, сирийци, украинци, грузинци, руснаци,...!За какъв Господ говори това КГБ ченге ?Кой му вярва на този ?

247

Анонимен

преди 4 години

До: 276За турците например, Бог е Танръ - това е познатият ни вече Бог Тангра.Аллах е Бог на арабски език и така е навлязъл в Турция с Корана, който не е превеждан като Библията.

246

Гост3

преди 4 години

;Вяра в Бога; Е ще започна да харесвам Путин,само да е искрен.

245

Анонимен

преди 4 години

или с друга религия=======за хората с друга религия Бог си е Бог.

244

Анонимен

преди 4 години

Статистиката казва че мнозинството руски граждани са атеисти или с друга религия, как ще мине това при демократичен референдум?

243

Анонимен

преди 4 години

Комунизма го измисли световната ционистка мафия, тя финансира партията на Ленин и я качи на власт, а, Европа отдавна е сатанинска, защото евроатлантическите ценности са сатанински==за сравнение с Русия: във върховния закон на ЕС пише, че приемат античните ценности. Т.Е. Европа е отново варварска и езическа, а сградата на Европарламента е построена като Вавилонската кула от известна средновековна картина. С две думи: Богоборци и Антихристи.

242

В БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

За сравнение БРАК в България е съюз между еднополови , многополови, нулевополови, третополови и джендърориентирани, трансджендър, както и всички други извънземни полове невключени тук.

241

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSКомунистите превръщаха хората в "сиви същества". Мисля че е време Джуджи да отхвърли Комунизма по тази линия.

240

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSВсекиму своето, а душата човешка си търси своя дом, а той е при Бога.

239

Анонимен

преди 4 години

Бах маа му! Сто пъти питам как така в страната "стожер на православието" , баш на централния площад е пльосната езическа мумия и пак никой нищо не дума! Що бре?

238

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВчера пет пъти попитах троловете руски какво общо има православието с езическа мумия пльосната на централния площад в Москва ама никой не ми отговори:)-----езическата мумия е част от руската история и този факт не може да бъде изтрит. Никой не й се кланя. Нека седи там да напомня за мракобесието на атеистите. Изобщо 100 години атеизъм донесоха 100 пъти повече скръб на човечеството, отколкото цялата човешка история.

237

Waffen SS

преди 4 години

"А като се раболеят, тичат при измисления персонаж и му палят свещи, и Му се молят."Някои,ако тичат да палят свещи,други не го правят.Всеки му своето

236

Анонимен

преди 4 години

Сега като приемат путинската конституция и всичко ще цъфне и върже в Русия.

235

Анонимен

преди 4 години

Национал популизъм с амбиции за власт до живот