66

Знаещ

преди 4 години

Емигранти се стичат от всички краища и на Африка, хиляди сомалийци, еритрейци, нигерийци, сенегалци, конгоанци и др. напират да влезат в Европа, те са по големият проблем. Имам поглед върху нещата и повярвайте ми ситуацията е много тежка и проблемна. От известно време е започнаха депортации обратно по държавите от които са дошли. Афганистанците и арабите от изток напират постоянно. Аз самият съм много толерантен към различните култури, но при 90 % от тея хора интеграцията незнам дали е възможна.

65

ГАДОРЯН

преди 4 години

Нали се сещате че ако ЕС се напълни с още от тия, той ще рухне. Защото във всяка страна членка на власт ще дойдат ултрадесни. Всяко действие си има противодействие. Кака Льо Пен за нула време ще стане президент.

64

мак

преди 4 години

Който му е повярвал, че вечно ще ги държи у тях си не е добре.

63

Анонимен

преди 4 години

турция е причина да има мигранти, тя влезе и убива в Сирия, без позволение.И въобще кой му вярва на този...

62

Анонимен

преди 4 години

*** ще залеят ЕС! по нареждане на Ердо и ***, с любезното съдействие на изПеркел

61

Що ТРИЕТЕ коментари

преди 4 години

в тоя сайт ? Нали сте журналисти ? Що после ревете за свобода на словото, след като и Вие го потъпквате, а ?

60

Анонимен

преди 4 години

Турция ще се изтегли от Сирия

59

Калтенбрунер

преди 4 години

ЕС трябва да изгони всички турци от Европа и тогава да го видим този смел султан какви ще ги дъвче! Турция ще фалира моментално!

58

Тонката

преди 4 години

До SichtpunktАми ела бе:):):)Витоша е "бързо,лесно и удобно":):):):)Аз например Неделя като изтрезнея към обяд се оправям с една бира и за 40 минути сме на Лалето със ските в ръка:):):):)Иначе съм сигурен,че Бойко не е Путин и ше се разбере със своя приятел Тайпи:):):):)Щом и Веждичката ше присъства гаранция давам,че тук в България мигранти няма да има:):):)

57

Анонимен

преди 4 години

Той отваря вратите но вече поканата на Меркел явно не важи защото отговора на Гърция беше адекватен този път - с други думи втора вълна като тази преди няколко години май няма да има...

56

а бе нека

преди 4 години

ес тогава да затвори вратите за стоките от турция и да видим кой колко ще издържи.защо ес трябва да спазва споразумението за свободна търговия с турция когато турция се отмята от споразумението за бежанците. тръмп може да е всякакъв но не би се оставил така да го изнудват. нямаме един свестен политик с т опк и

55

Анонимен

преди 4 години

***, Българския премиер не е Бойко, а Бойко Борисов.Това е неуважение към държавността!Поправи се !

54

Анонимен

преди 4 години

Ердоган може да клекне много бързо, ако всички направят това което направи Путин след като му свалиха самолета. Ако се изтеглят всички туристи и инвеститори от Европа, Ердоганя лично ще ходи да играе кючвк при всеки един европейски владетел .

53

Sichtpunkt

преди 4 години

Тонка, благородно ти завиждам. От високите планини в България само на Витоша не съм ходил.. :)))

52

Анонимен

преди 4 години

Ако гърците имаха гръцки Сталин, щеше Ердоган да гледа като насраааан как бягат от гръцката граница навътре в Турция тия ***.

51

Анонимен

преди 4 години

5ът

50

Тонката

преди 4 години

Аз пък утре с приятели и една група от много готини мадами ше атакуваме Черни Връх откъм Копитото:):):):)Купих си от Спорт Депо едни обувки LOWA за 500 кинта и трябва да ги пробвам:):):):)само леко да спре вятъра,че мнооо силен бе:):):):)Към 17.00 най късно сме на камината в Чичовци:):):):)После ше видим:):):):)

49

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ПАРИ

преди 4 години

ЕС--НЯМА ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА СПИРАНЕТО НА МИГРАНТИТЕ!ЩЕ НИ ПОМАГА САМО "ФРОНТЕКС"ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯМЕ САМИ , ЗАЕДНО С ГЪРЦИ И МАКЕДОНЦИ!ТОВА Е НАШАТА ИСТИНА!НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР!ИЗБИРАЙТЕ ...ИЛИ СИ ГОТВЕТЕ ШАМИЙТЕ И СТРАХЛИВИТЕ ***!

48

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

"Кажи му Аго, че да му стане драго" ... Така Бойко Борисов коментира предстоящата си визита на Ердоган.И още: "Водя му и неговия приятел ефендито" - посочвайки Вежди Рашидов ...Както се казва БЕЗ КОМЕНТАР !За мен е срамно, че такъв човек управлява родината ми вече 11 години ....

47

Анонимен

преди 4 години

Тоя Ердоган взе добрината на ЕС за слабост и трябва заедно да тропнем по масата и да заявим, че изнудването не може да продължава.