58

Анонимен

преди 4 години

До цинник - зелените също гонят парите, само пред народа говорят друго.

57

Велики славяни

преди 4 години

Абе отивайте във Дубай бе хора! Там е пълно с пари и небостъргачи! А и всички сте мюсюлмани! Откъде накъде в Европа, уважаеми бежанци? Какво ви свързва с Европа не ми е ясно?

56

Циник до 62

преди 4 години

"това не им попречи да окупират северна африка близток, сирия, ирак индия, ... през 19ти век"------------------Лошия бял колонизатор си тръгна... И какво направиха шаказулусите със свободата и независимостта си??Започнаха - там където колонизатора ги беше спрял - да се избиват взаимно!Вие" левите "... Зелените... - сте по-зле и от Грета Тунберг (тя поне гони слава и пари)А вие гоните ходжата - да ви учи на Корана!

55

Циник

преди 4 години

Граждани блокират пътищата към бежанските лагери на Лесбос, и не позволяват на лодки с кандидатЛежанци да акостират в пристанищата!И те ли са Динковци... Или са граждани нежелаещи да издържат с труда си, ислямски орди нахлуващи нелегално и нагло в татковината им. Получили право на престой в мюсюлманска Турция - африкански, афгански, и азиатски алахогъзници се стремят към сърцето на християнска Европа.Кога ще избухне тлеещия вулкан Европа - не е ясно.Но, че така не може да продължава - е ясно

54

до велики славяни

преди 4 години

Французите, англичаните и останалите европейски народи не принадлежат нито културно нито цивилизовано нито религиозно но това не им попречи да окупират северна африка близток, сирия, ирак индия, ... през 19ти векЗатова айте у лево

53

Велики славяни

преди 4 години

Всички сирийци, афганистанци и т.н към Дубай, Абу Даби и Азербайджан! Нали са голямата работа и с небостъргачи! Пък и са мюсюлмани! Откъде накъде в Европа?

52

Велики славяни

преди 4 години

Тези хора не принадлежат нито културно, нито цивилизовано, нито религиозно към Европа! Да ходят във Дубай, Абу Даби, Азербайджан при небостъргачите! Стига толкова!

51

До55

преди 4 години

Върховния ти главнокомандващ ще направи това което му наредят от бсп/бкп и господарите в Москва.Той е последния човек в държавата който трябва да се занимава с това.Нито има пълномощия нито е годен.България е парламентарна република За такива въпроси са отговорни вътрешен и военен министър и мин председател.

50

Велики славяни

преди 4 години

Откъде накъде ще идват в Европа? Да ходят във Дубай и Азербайджан! Нали и там има небостъргачи

49

сс

преди 4 години

Пълна подкрепа за Гърция и гръцкия народ.

48

Анонимен

преди 4 години

Направете им директен коридор към Германия. Баба Шмъркъл ще ги посрещне лично на границата

47

Един от Панагюрище

преди 4 години

Затваряй границата и обща мобилизация! Военно положение и върховният главнокомандващ Румен Радев знае какво да направи! Край на клякането пред Ердоган. Потомците на българите прокудени от Одринска Тракия първи ще скочат, ние потомците на Априлските въстаници - също. Вън тая ислямска ***! Съюз на балканските народи, които помнят робството и ятагана, незабавно споразумение за помощ с Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша. Стига брюкселска политкоректност. Гърция и Кипър ще ни подкрепят.

46

Анонимен

преди 4 години

Стреляййййй на месо

45

Анонимен

преди 4 години

Меркел ханъм и лудия Ердоган са трафиканти на "бежанци".Те създоха този бизнес със съдбите на хората.

44

Икономисть

преди 4 години

А с тва нарстване на населението на Запад и то в градовете който е с много по-малка територия от Азия и Африка ще доведе до нови заболявания и такива пандемии които ще са неконтролируеми.Ако този коронавирус се лекува с лекарства за хив които са бая скъпи и ако пламне кой ще финансира скъпите лечения на хора които са не един или двама а десетки хиляди.Като прибавим и тези емигранти и безразборният секс в Европа и последващите заболявания ще доведе до фалит на всяка здравна система.ЕС е свършено.

43

Анонимен

преди 4 години

аа, не не! В демокрацията няма такива неща като Гърция за гърците и България за българите. В демокрацията има мултикулти и свобода на движение на хора, стоки и капитали! Мюсюлманите се заселват където искат, нали така ни учат демократите. Айде да идват

42

Политкоректен

преди 4 години

Дефиницията на сирийски бежанец е мохамеданин от която и да било точка на света, който иска да живее за сметка на европейска държава, паразитирaйки и създавайки огромно поколение, пак за сметка на държавата-гостоприемник, възползвайки се от местните жени и имайки защита от еврейски фондации, като Отворено Общество на Сорос, които го поставят над законите на страната-гостоприемник.

41

Анонимен

преди 4 години

Много е просто - край на лицемерието и ЕС казва, че повече тюрбани няма да приема. Ирак, Афганистан имат демократично избрани правителства. 2/3 от Сирия вече и под контрола на законния президент там - следователно бежанци няма! Щом няма европейски войски по нашата и гръцката граница и при отказ на omnagъцuтe да се върнат обратно в пустошта им - употреба на оръжие - от пистолет до морски оръдия!

40

Икономисть

преди 4 години

Европейските държави бавно ще се превръщат в гета цели градове които ще се издържат само от продажба на наркотици оръжие и проституция спинът ще върлува а без лекари и фармацевти химици бавно но славно *** европейци ще изчезват и така ще залязат западноевропейските държави.

39

Икономисть

преди 4 години

Само ми е чудно как в държави като Франция и Германия с население 70-80 млн което е застаряващо става въпрос белите местни които са имали о омат малко деца образовани на високо ниво как ще изхранват хем нарастващият брой пенсии хем нарастващият брой нискообразовани мигранти които вместо Рафал и Мерцедес правят дюнери тоест продукти с ниска добавена стойност и как ще им взимат високи данъци като те и не печелят.Как здравните им системи ще издържат с нарастващ брой пенсии.