206

Анонимен

преди 4 години

Арабските какво искат. Това е държавна граница, да се радват, че не стрелят на месо

205

Анонимен

преди 4 години

Турция активно разпалваше и участваше в сирийската гражданска война, и предизвикваше бежански потоци. Сега пък използва бежанците за шантаж. С Турция може да се води цивилизоващ диалог само от позицията на силата, т.е здрава сопа зад врата, иначе приемат, че не си сериозен и само си дрънкаш общи приказки. ЕС трябва да въведе икономически санкции за Турция заради активното й участието в Сирийския конфликт генериращ бежанци, с които пък после плаши Европа! От як тупаник само разбират?

204

Анонимен

преди 4 години

Реже оградата с ножици , а после реве ?! Няма край ислямската наглост ! Искам картечниците на границата да не спират да стрелят !

203

Пешо

преди 4 години

Щом са още там, значи малко ги бие.

202

Анонимен

преди 4 години

Меркел ханъм и лудия Ердоган са трафиканти на "бежанци".Те създоха този бизнес със съдбите на хората.

201

Sata NATO

преди 4 години

Единственият виновник е ЕС, който отдавна трябваше да измете руснаците и да умиротвори Сирия.

200

Атаман Сирко

преди 4 години

А той какво иска??? С бонбони ли да ги посрещат?

199

Анонимен

преди 4 години

Бие мигрантите??? Господи, някой трябва да спре това чудовищно насилие, това клане което извършва гръцкия режим спрямо бедните мигранти.

198

Лудко

преди 4 години

Добре де, тая държавна граница не е ли НЕПРИКОСНОВЕНА бе???Оставете ги влязат, пуснете им 5-6 реда с автоматите и да видим дали ще има други желаещи.Ба*ти толеранщината. Те утре и вас ще искат да влязат щото навън вали например...

197

до джендър ганчо

преди 4 години

До Анонимен 209Бе той ти влиза нагъл и неканен в къщата,ти говориш за морал!?Ти природно ли си вдлъбнат,или някой специално те е учил!?

196

Анонимен

преди 4 години

Стига с тая дума "бежанци". Бежанецът е беглец, бягащ от преследване, или война, търсещ убежище на КПП-то на СЪСЕДНА държава.Това са чисти НЕЛЕГАЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ МИГРАНТИ - Меркел им каза "Елате при нас, ние ще ви приемем" и амуджите отиват, за да са цял живот на държавна издръжка и да си гледат пашалъка и рехатлъка.

195

Лили Барута

преди 4 години

Що не стоят в Турция или да отидат в демократичен Израел? Имат и голям избор арабски страни а и Тръмп подписа вече мирен договор с талибаните...И няма да мине много време и ще се разправят с тях по цяла Европа...

194

Анонимен

преди 4 години

Явно нашия *** се е договорил с падишаха граничарите да лъжат мигрантите, че българите са много зли и много бият и затова ги е шубе амуджите да ни прескачат плета.

193

История даге

преди 4 години

След края на ПСВ арабите бяха колонизирани от Франция,Италия и Великобритания,през 60 те години на миналия век СССР и сателитите решиха да освобождават арабите и потекаха пари ,партизани и оръжие към тях.България беше логистиен и център за плана.Успеха беше поразителен и арабите станаха спецове по партизанска война и тероризъм и станаха свободни социалисти.Къси поли университети модерни градове, но ответния план на колонизаторите беше да измислят радикалния ислям -уахабизма ....

192

Анонимен

преди 4 години

А вие какво дирите на гръцката граница?Защо не си защитавате земята,а сте тръгнали да бягате?

191

Анонимен

преди 4 години

Странна работа....Много се изджендерастиха тия нелегални мигранти (НЕ БЕЖАНЦИ).Преди казваха при вас се бие, а у нас убиват, сега се оказа, че никой копче не може да им казва, а те могат да бият с камъне и дърве граничарите, че и да им показват средни пръсти!

190

ДОЙЧЕ

преди 4 години

До АнонименНа времето само се бягаше от НРБ.....дори от ГДР то идваха да бягат за гърция през Бг.

189

Анонимен

преди 4 години

Баба Бъч, докато беше начело на МВР-то, искаше да лекува демографския срив с тия ***...Да си вземе една дузина амуджи у тях си....

188

Анонимен

преди 4 години

Навремето по нарушители на границата се стреляше на месо, а граничарите ги награждаваха за защита на родината.Сега им се гъзим и им се мазним, да угодим *** Европата.И стига с тия сирийци, всичките са амуджи на по 18-19-20 години, здрави и прави мъже от Афганистан, Алжир, Мароко, какво майкинта си търсят в България и Гърция и то не на ГКПП-то, а прескачайки гранична ограда?Ако у вас някой тръгне да търси убежище, ама с прескачане на оградата, какво ще си помислите?

187

Анонимен

преди 4 години

Ако можехме да вкараме 3.6 млн мигранти в затвора тук, тогава нямаше изобщо от какво да се притесняваме дори всички да тръгнат към България. Но не става така, по скоро ако имат нормални адвокати и пари може те да ни съдят. Имаме изключително тежки случаи със безхаберие и саморазправа тук по лагерите и по границата за които всяка международна хуманитарна организация би ни съдила и по право и като марал.