36

В трамвая

преди 4 години

- Мамо, всички в училище са с маски, искам и аз да се маскирам.- Ама ти я носиш на челото, няма смисъл така.- Не на челото, сега е модерно на брадичката.

35

Обикновен дизайнер

преди 4 години

Аз пък бях поръчал пластмасова закачалка и празни опаковки за кафе, а получих маски! Сега как да си довърша пърформънса по случай високосната година?

34

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Този измамения и на изборите са го измамили, фърлил е гласЪ за Началника!

33

Иван

преди 4 години

Някой от куриерската фирма ги е откраднал

32

Анонимен

преди 4 години

маските се сменят на два часа, а ако си болен и по две на час и повече.ТАКА А ИЛИ ИНАЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ВИРУСИ НА 100 ПРОЦЗЕНТА ,ТАКА ,ЧЕ ТОВА СА ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА.

31

ХА ХА

преди 4 години

Е,ами колко пъти ви се каза да не изкупувате аптеките и ето на ревете от спекуланти . Такива като тоз, дал толкова пари за маски са виновни за спекулата . Не го съжалявам.щом има 140 лева за маски , не е зле.Пенсионерите нямат пари, работещите са с минимална заплата повечето как ад купят.. така , че за бога братя не купувайте от спекуланти и всичко ще се нормализира .

30

АнонимеН

преди 4 години

ЗА СТОКИ НАД 10 ЛЕВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕГЛЕД КОГАТО КУПУВАШ ОТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ ПОЗНАВАШ!ЧЕ Е ИЗМАМЕН ИЗМАМЕН Е ЩОТО ВЪТРЕ НЕ Е ИМАЛО КАСОВА БЕЛЕЖКА ЗА ПРОДАЖБАТА НА ЗАКАЧАЛКА ДА 134 ЛЕВА!ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ИЗМАМИЛ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН!

29

АнонимеН

преди 4 години

И АЗ СИ ПОРЪЧАХ МАСКИ ОТ ТОЧНО ТАКЪВ САЙТ И ЧОВЕКА МИ ГИ ИЗПРАТИ СЪС ПРЕГЛЕД!!!ЩОМ НЯМА ПРЕГЛЕД ЗНАЧИ ТЕ ЛЪЖАТ!

28

Shark

преди 4 години

Ами то такива като него със свещ ги търсят. Маските нищо не вършат, разберете. Ако не се сменят на 2 часа макс. ефектът е обратен, стават развъдник на микроби. По-добре си сложете един шал на устата и носа и го перете всяка вечер. Бламурници колкото щеш в тази държава. Народа затъпя, ама много здраво.

27

Анонимен

преди 4 години

Комунист ще е те окрадоха всичко в тази страна

26

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

До Ъъъъ...Има кутии и по 60, и по 100 маски.

25

Анонимен

преди 4 години

Да беше ги дал за една МИСКА, вместо маска. Поне щеше да я помни до края на живота си.

24

Анонимен

преди 4 години

До до 8Лозенец и "заобиколен съм от интелигентни хора" е пълен нонсенс.Всичко куцо и сакато от провинцията си изпонакупи апартаменти там, щото квартала "нооу убав".

23

До 23

преди 4 години

Викаш б'алъка му дошло в "главата" че може да изкара някой лев при тая психоза! Да Ама Не,Хитрата сврака с двата крака!

22

хаха

преди 4 години

Продавам маски по 20 лв , ако има балъци , да пишат

21

Анонимен

преди 4 години

Кой продава маска за 3 лева за 30 стотинки? Евтиното излиза скъпо. За толкова пари много стока са пратили. Стоката е струвала 1200 лева.

20

Анонимен

преди 4 години

1300лв да даде другия път или най -добре даги хвърли през балкона те ще му ги изпратят.

19

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

400 маски не се съдържат в 4 кутии, а в 8, тъй като в една кутия има 50 броя маски!

18

Слънчарски

преди 4 години

Ако никога не сте ползвали такива маски и не знаете как се ползват, по-добре въобще не си взимайте маски. Особено от тези евтините като тази на снимката. Тя НЕ ПРЕДПАЗВА от вируси. Тя е за хора, които вече са болни от грип или вирус и ги спира, когато кашлят, да не заразят околните. От маските, които са от 50 лева и нагоре, и са с филтри вече предпазват, но ако ги пипате отпред и после си докоснете носа или устата, почти 100% ще се разболеете. И трябва да се сменят всеки път, защото са заразни.

17

До 13

преди 4 години

"експерте"точно и един гвоздей да купиш при онлайн търговия той трябва да се прегледа!Анадънму:А на балъците като теб и горе описаният индивид,им желая успешни онлайн"покупки"