43

Реалист

преди 4 години

Нашият още не може да доближи нивото си от 2017 година. Контузиите са лоша работа. Част от майсторството при тенисистите е да се опазят от контузии, но това не винаги се получава.

42

Анонимен

преди 4 години

до 44 Ами по принцип Джкович и Надал не се занимават с такива турнири от АТП 500, а предимно с Мастър 1000 и ГШ, но за съжаление на Григор, Надал реши да участва в този турнир, иначе нашия си го взимаше. Джокович също се реши да играе на турнира в Дубай който е пак АТП 500. Може би чувстват че са отпочинали след АО достатъчно за да се впуснат на такива турнири.

41

???

преди 4 години

Колко ли голям неудачник трябва да е човек, за да плюе с такава злоба по един преуспял българин като Гришо? Вероятно е на минималната заплата от 610 лева и се изгърбва от работа по 12-14 часа всеки ден.

40

Анонимен

преди 4 години

до 39 Те тия форумни *** ако взимат и 1000 лева пак ще е добре..)))

39

Горд българин

преди 4 години

Гришо май ще трябва да спре с участието си само в най-трудните турнири и от време на време ще трябва да се пуска и в някой АТР250, за да не губи форма.

38

Анонимен

преди 4 години

до 34 На лесните турнири има мижави точки и с такива точки не се става 8- ми в света всеки случай, разбирач!

37

Горд българин

преди 4 години

Гледам неудачниците веднага се появиха щом българина загуби. Бяха се поскрили в мишите си дyпки, но сега пак изпълзяха.

36

Анонимен

преди 4 години

do 34 Ако е играл само на лесни турнири нашия, как си представяш да бъде на 8- мо място толкова време след като тогава бяха здрави и Джокович и Мъри и Надал и Федерер??? Що пишеш простотии, бе?

35

БАНко

преди 4 години

До реалистКое е хубавото на " загубили двама, които могат да го изпреварят" Така беше и "ТРЕТИ " , преди годините на любовите и подигравките .

34

Анонимен

преди 4 години

Пука му че паднал от Надал- то беше ясно. Ама нали си лапна нашия 93 000 долара за една седмица от този турнир...)))) Плюйте го..човека има вече само от наградни фондове 19 милиона долара, сложете и парите от реклами...25 милиона долара има най- малко в банката , а вие плювачите му, блъскайте за 1000 лева на месец заплата. Nice, a??? ))))

33

Браво на Гришо!

преди 4 години

Достойно представяне - полуфинал на силен турнир!

32

Реалист

преди 4 години

Жалко, че нашия падна от Надал, а можеше и да го победи. Хубавото от вчерашния ден е, че двамата тенисисти, които можеха да изпреварят нашия, също паднаха.

31

Анонимен

преди 4 години

Явно Надал пак се зоби с разрешение.

30

до 32

преди 4 години

Да и играеше само лесни турнири отказа участия в софия нали па се оказа патриот ,сега участва за купа дейвис ама падна от гофен докато друг българин спечели и на решаващия по двойки смени играч и пак падна ,тоя не ме вълнува да вземе да си смени националността или да вади пример от комшията а да той постоянно развява и нашия флаг като играе докович го прави .нашето момче когато има изгода играе а явно на определени моименти му е изгодно да е българин

29

БАНко

преди 4 години

Обичам спорта ! Гледам и се наслаждавам на всички спортни състезания от 1965 година насам . Всякакъв спорт - на европейско и световно ниво !НО... Спирам спортните новини на БТВ , защото не ме интересува Григор с коя е спал тази нощ !!!

28

Анонимен

преди 4 години

до 26 и Банко, май забравихте периода когато се задържа 8- ми в света, а всички тогава бяха здрави...И Джокович и Мъри и Надал и Федерер.От 10- то до 20 то място му било прилягало тогава, а Банко?Ама фактите говорят.

27

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да печели Надал - никога няма да е истински тенесист, а един назобан тип дето бъхти противниците, а сърбина е някакъв клоун. Тенисът изисква класа , чуство, финес...

26

popa ot razgrad

преди 4 години

Григор е един от най-добрите средняци...и мястото на което се намира го отразява напълно...

25

Анонимен

преди 4 години

до 23 БАНко, самият факт, че когато беше 3-ти беше шампион в този турнир, а тогава победи световния номер 2 Мъри на полуфинала и Андерсън на финала. Има и една титла мастърс 1000 когато беше в най- добрата си форма. Стигна и полуфинал на Уимбълдън още на 23 години, стигна полуфинал с Надал на АО който беше на косъм да го вземе, но не си задържа формата оттогава. Единствения му проблясък от спада на формата му насам беше като победи уморения Федерер на четвъртфина на US-a.

24

Анонимен

преди 4 години

Надал победил Григор. Каква изненада и национална драма?!