229

Анонимен

преди 4 години

До ГХПоредната *** във форума!Мараба, *** ;)

228

Анонимен

преди 4 години

Първо, Ердоган е незаконно на сирийска територия - това, че в Сирия има негови войски е равносилно на агресия. Второ, Ердоган въоръжава определени ислямки групировки, които са признати за териристични. Точно защото терористите в Сирия бяха въоръжавани и затова се израз ходваха милиарди, войната в Сирия не може да спре. Явни, Ердоган се изживява като султан на Османската империя и незаконно създава туркомански анклав в Сирия

227

ГХ

преди 4 години

Най-ме дразни когато се използва аргумента руснаците са в Сирия по покана на законно избраното ръководство на Държавата. Кой го е избирал Асад някога още по-вече в страна която от 2012 е в гражданска война? За непросветените да поясня, който победи в гражданската война, той става законното правителство на Сирия.

226

Димитър

преди 4 години

Идлиб е турския Донбас. Чест прави на султана, че влезе открито а не като Путин със "ихтамнети". Но Путин идва от КГБ не от армията затова предпочита подмолните тактики.

225

Охоооо....

преди 4 години

....в коментарите на Дойче Веле Русия вече вероломно бомбардира турски мирни градове.Докато в реала се случва нещо напълно невидимо за немската медия - че турската армия вече години е на сирийска територия и никак не се бои да бомби всеки неугоден!Страхотна обективност;)

224

Аз си знам

преди 4 години

До АнонименСъс такава нестабилна държава като Сирия си длъжен да си пазиш гранниците от терористи и от бежанци заради това са там граничат с тази страна в която от години няма баланс в региона

223

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха, Русия загуби 16-тата война с Турция за 1 ден. Сега очаквайте големи мирни инициативи от Путин, защото разбра че няма никакъв шанс да се бие с Турция без ядрено оръжие. Те затова руснаците преди 10 години си смениха ядрената доктрина и вече навсякъде тръбят че те ще употребят ядрено оръжие дори да бъдат нападнати само с конвенционално. То пък кой ли ще напада блатата им пълни с комари, ама те си въобразяват че са много важен фактор в света.

222

Анонимен

преди 4 години

До Ердоган-новобранецПрав си за Ердоган и Путин, но все пак трябва да му признаем на Ердоган че натри хубаво вирнатия нос на Путин и го принуди от тук насетне да му седи диванчапраз.

221

Ердоган-новобранец

преди 4 години

Да обърнеш гръб на Свободния свят и да се съюзиш с Примитивна Рус /Империята на злото/ е истинско безумие. Чак сега Ердоган ще осъзнае безразсъдната си постъпка. Все пак дано се вразуми накрая... бг

220

Анонимен

преди 4 години

Значи не инвазията на Турция в Сирия,а Русия ще предизвика новата вълна от бежанци!А чий го държат там Турция и нейните въоръжени сили?

219

Нищо ново

преди 4 години

До Я па ти..: Руската армия е в Сирия по покана на законно избраното правителство. Може на някого този факт да му харесва, на друг - не, но това е истината. И никой извън Сирия не е упълномощен да решава кой ще управлява там. Това трябва да си го решават сирийците.Разбира се западната пропаганда може да лепи каквито си иска етикети: "кръволок, "диктатор" и т.н. , но това нищо не променя. А Башар Асад е учил в САЩ, и беше време, когато беше удобен и за американците. Но всичко се променя.

218

Анонимен

преди 4 години

И на вскичото отгоре жалките русначета се пънат да воюват с НАТО. Боже, големи нещастници има на тоя свят Боже.

217

Я па ти..

преди 4 години

До Нищо ново 246 А руската армия каква работа има в Сирия ?

216

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 254А ти ми обясни на какво правно основание кланът Асад и кръволокът Башар Асад канят тоя и оня да им спасяват задниците? Кланът Асъд дойде на власт к кървав военен преврат в Сирия и ти на това казваш легитимно правителство. И аз съм очаствал в такива избори като тези в Сипия когато се провеждат сътезания с един кон преди 1989г и знам че това нито са избори нито може да се говори за легитимност при такива стъкмени неща.

215

Анонимен

преди 4 години

До ВескоВеско, Русия не се интересува от търговия за нея е важно да завзема чужди територии и да ги опустошава. Ако се интересуваше от търговия щеше ли да нападне най-големият си търговски партньор Украйна. Малко мислете преди да пишете.

214

Веско

преди 4 години

До Анонимен 249Много са ми странни такива любители на конспирации? Обяснете моля по-подробно, кой какво печели като срине ЕС, който е най-големия търговски партньор и на Русия и на Турция.

213

Анонимен

преди 4 години

за запад и сащ за всички беди в света виновен е путин.сащ испрати своите любимци -терористи въстанаха сащ бомбеше терористите а загиваха сирииската армия терорист.напредваха а сир.армия отсъпваше благодарение на бомбите на сащ никои не ги интнресува до 2015 г до днес ес се заля от бежанска вълна сега путин виновен стига с тези пропаганди дръпнете си ръцете от сирия да може децата да учат и да се радват на живота си путин ще изчисти с метла поклука пред него .вместо ес да помогне на русия

212

Анонимен

преди 4 години

То това е целта на Русия и Турция.Уговорка.Целта е да сринат ЕС.

211

к

преди 4 години

До АнонименПонеже *** съвсем не е агресор??? Обвинявате САЩ, че създали Арабската пролет и мигрантите тръгнали към Европа. Но, не е точно така. От Египет и Тунис, където имаше "пролети" няма мигранти. Мигранти има от Сиирия, където активно се намеси Русия в защита на диктатора Асад за да си изградят военни бази, в последствие и Турция заради кюрдите, и от Афганистан, където Русия нахлу още началото на 80-те години и не е спряла да разравя ***....

210

Анонимен

преди 4 години

Ердоган принуди Путин да седне на масата на преговори и да спре с шикалкавенето с армията на Асад и авиацията на Асад. Всички знаят кой командва парада в Сирия Русия и Иран. За пореден път се доказа правилото че руснака става сговорчив едва когато му разбият физиономията. С-300 и С-400, Панцир, Игла, Точка и Запетайка се оказаха напълно безполезни играчки, а руснаците си скриха таратайките Су подплашени от предшественика на Пейтриът МIM-23.