42

Генерал Швейк

преди 4 години

Военните звания се получават единствено по два начина :1. По време на война ,когато доказваш смелост и тактически умения и ... 2. в мирно време когато лииижеш на по-старшите от теб зад*ниците за да си осигуриш безпроблемно повишение.Та да попитам тоя генерал в коя война е участвал? ... Или поне в мироопазваща мисия ? ... А някъде на фронт бил ли е? ... Някъде да е участвал в бойни действия... като лейтенент... майор.. полковник ...А ако не, вероятно заради обривите по езика си е "отишъл" .

41

Грешката му

преди 4 години

Това,че почина сравнително млад само показва,че е имал някаква съвест. Сигурно е и пиел ,защото това е стресова длъжност,особено пък сега при ГРОБ. ГРОБ са отебали армията и неслучайно 5000-6000 места стоят празни. Това не им попречи да загробят няколко милиарда за фърчила ,които още не са произведени. Хората в армията са последна грижа на ГРОБ. Мизерията е пълна и съм сигурен,че Боцев се е тормозил. Грешката ме беше,че не им теглИ майната публично.

40

Анонимен

преди 4 години

До Как няма да почине,Искаш на червената амия да бъдем слуги?

39

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости и лека му пръст!Мъжкар и командир!И истински патриот.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонименей животно, спри да съдиш по хората без да ги познаваш! Няма ли да спрете с това постоянно хулене?! Човека е починал, мир на праха му!

37

Анонимен

преди 4 години

До Как няма да почине,Защо изобщо я водят армия, а не обслужващ персонал в НАТО?Защото трябва да даваме по 200 милиона на година за ремонти на СъвеЦките летящи варели

36

не знам

преди 4 години

Страшна работа Щом на ШЕСТДЕСЕТ години започнаха да умират и то генерали

35

Шопо

преди 4 години

Бог да го прости ! Ама тоя па що сбърка та...

34

Анонимен

преди 4 години

Набор на Боко генерала

33

Анонимен

преди 4 години

Един кому бяга по-малко.Или сега ще ме убеждавате, че и тоя е бил скрит антикомунист като набора му Борисов?

32

Анонимен

преди 4 години

Направо съм изумен колко глупави и малки хорица има в тая България като чета повечето коментари.А за генерала само хубаво или нищо. Бог да го прости.

31

Анонимен

преди 4 години

Щом е от ГРИБ не ми ги хвалете...

30

Анонимен

преди 4 години

Началник на Отбраната?Що за перверзни словосъчетание.Има Министър на отбраната и началник на Генералния щаб.Няма такъв термин Началник на отбраната.

29

Анонимен

преди 4 години

Вируса не пожали и него.

28

До 23

преди 4 години

Работил е пантаджия.Цял живот.Прочети му биографията.

27

Българин

преди 4 години

Бог да го прости!Отиде си достоен Български офицер.

26

Анонимен

преди 4 години

1959 година роден, само на 61 години.

25

Как няма да почине,

преди 4 години

нали видя каква па.чавра направиха от армията ни. Защо изобщо я водят армия, а не обслужващ персонал в НАТО? Защо ни трябва ръководство на армията, всичко се спуска от САЩ, нашите марионетки само изпълтяват, те решения не вземат, от тях нищо не зависи! Каракачанов само се угои от това министерство, с това ще остане в историята!

24

к

преди 4 години

............Областта на Крали Марко и Вълкашин е била разположена в днешна Македония,част от Гърция,част от Сърбия и част от днешна Албания.А днешните гърци се преселват от Мала Азия през 1915 година във земите днешна Гърция,заради турските кланета.Местните българи приемат гръцките бежанци и помагат на гръцките деца с храна,дрехи и каквото могат,но гърците започват да ги колят и да отнемат имотите на българите.И гърците асимилират българите,като заместват думата българи със "славофонни гърци"

23

к

преди 4 години

До ЛЕНИН МОРЕНО.....на север от Богдан и на изток от Крали Марко са управлявали българските боляри Хрельо,а на север от Хрельо и Константин Драгаш,оженен за Кера Тамара,сестрата на българския цар Иван Александър.След смъртта на Константин, Кера Тамара е омъжена за турския султан Мурад I.Крали Марко е реална историческа личност,той е бил български болярин на една от големите българските области,нещо като български феодал,а негов баща е българския болярин Вълкашин.Областта на Крали Марко и