12

Анонимен

преди 4 години

Един килограм домати е Америка е 10$,а пет килограма замразено пилешко е 5$, зеленчуците са ужасно скъпи.

11

шляпалника

преди 4 години

Абсолютно нормално за Америка! "Господарите" на света заливат света само с негативни неща...войни, гмо, вируси...Списъкът е дълъг. И в същото време се самоунищожават точно заради липсата на....акъл!

10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИдва един момент в който външния вид не е основното предимство,а характера на човека и дали си пасва двойката.

9

Професор

преди 4 години

Мъжът трябва да бъде дебел, с голямо шкембе. С много косми по краката, гърдите и корема. Да се къпе рядко, да мирише на пот. Подмишниците също трябва да са космати и да миришат. Жените си падат по такива. Аз също съм такъв. Да не забравя и честата употреба на ракия и чесън. Чорапите си ги сменям веднъж в месеца след баня.

8

Анонимен

преди 4 години

До ДаДа, бе, да. Повръща ми се от дебели мъже. Не познавам жена, която да харесва дебели мъже. Знам само такива, които не могат да си намерят нещо по-добро. Явно вие сте дебел и се чудите как да се справите с когнитивния дисонанс.

7

Анонимен

преди 4 години

До От МенДобре ли сте?

6

Да

преди 4 години

Глупости. Жените харесват дебели мъже и много се възбуждат от такива. Това са ми го казвали стотици жени. Както каза една, мъж не е ли с огромен корем, тесни рамене и дебел ***, не ми го хвали. Затова яжте, пийте и се наслаждавайте на живота.

5

Анонимен

преди 4 години

Да намалят химикалите в храните,при производството им и да забранят ГМО!И да се движат на чист въздух.Вкарват специални добавки в храната,за да изпитват глад хората и да искат още.Корпорациите искат печалби,а не здрави американци!Както казва Василев - светът е жесток!

4

;-)

преди 4 години

Филмът Idiocracy ще се окаже пророчески.

3

123

преди 4 години

ГМО и полуфабрикати да продължават да плющат. И всъщност са 80% ***... Американската мечта....

2

От Мен

преди 4 години

Да идът свинит Ве, що дан идът.

1

Анонимен

преди 4 години

Не само, че затлъстяват, но учени установиха, че американците стават по-ниски и по-глупави. Дееволюция.