76

Гражданин

преди 4 години

До 70. Ама това го казва червен *** като теб. Нормалните хора явно не мислят така, щом вече 10 години избират него да ги управлява. Затова ще пише, че е строителят на България. А разкостването го правят всеки път твоите любимци от Позитано 20.

75

Байфидан

преди 4 години

До 61,65 и други подобни. Та този "простият" премиер е бил гл. секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Колко българи са постигнали това? А ти какво си постигнал в жалкия си живот бе, ***?

74

ПроСоТо

преди 4 години

До УинУинСтъпка 3 :-Ако некой ни обвини,фърляме сичката вина на "тия преди нас" и за предпочитане,лично на Нинова!Стъпка 4 :-Ако некой замрънка недоволно,веднага го обвиняваме в "Клатене на държавата" и привикваме "1"......Ако и тия стъпки не помогнат,следва ДИРЕКТНОТО:-"Защо ми въртите тия номера,а?!..Нали знаете колко бързо мога да са справа с вас,а?!..Ше ми изкарват на улицата хората те,за "нема нищо"..Казал съм на Гешеф:-ДА СА МАЧКА СИЧКО,що не играе по нашата ***!..Казах!..ХА

73

Винету

преди 4 години

До не е точен. А ти кой си и откъде точно разбра, че има къща в Барселона? Аз пък чух, че има парцел на Марс.

72

УинУин

преди 4 години

Стъпка 1 - дай да ги направим с винетки пък ако мине мине.Стъпка 2 - ако случайно хората се възпротивят ще ги отменим и ще се направим на герои и спасители.

71

Анонимен

преди 4 години

Той е скромен ако си спомняте преди години беше обявил доход от 50хил лв -по-малко от моя голям майтап -като се има предвид че е държавен служител и не внася стотинка осигуровки и данъци

70

Джокера

преди 4 години

Тиквата "не щял нов самолет", а щял да строи стадионите "Локомотив" - Пловдив и "Ботев" - Пловдив. Тези клубове са частни, а не държавни и наш Бойко юначагата щял да отпусне 37 милиона лева. Дали една голяма част от тези 37 милиона няма да ги цунка банкянския *** и да ги прати в БарЦелона за да се откупи?

69

ники

преди 4 години

Чакайте бе, нали преди година пак обеща същото и не го спази. Сега пак обещава и пак няма да го спази. Защо още му вярване на това лъжливо овчарче?

68

Анонимен

преди 4 години

Това означава че държавата се е сринала свила или какъвто искате глагол изберете до два града София и Варна -това оснана от България след 89година да живее демокрацията до след няколко години ще остане само София

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Коментар в десетката!

66

7bsbsb

преди 4 години

Тая държава да не е само сивия и Варна или където има повече негов елвкторат

65

-

преди 4 години

Този разкости държавата! Ликвидатора на България - това ще пише в историята за него!Но и оФчия народ си го заслужи!

64

Анонимен

преди 4 години

Строг, но за сметка на това НЕСПРАВЕДЛИВ!Има ли по- лоша комбинация?!

63

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Много е зле този и ще ликвидира народа ни.По-*** управник никога не сме имали.

62

Смешник

преди 4 години

Тиква тиква или всички села около градовете неплащат или всички плащат тия двойни стандарти ще ти изядът главата по бързо.

61

Анонимен

преди 4 години

А около Мездра и Видин ! А,сетих се - в Северозапада са пословично богати !

60

Анонимен

преди 4 години

Извънредно *** човек се оказа нашия пишман-премиер.

59

Анонимен

преди 4 години

Поредната интрига на Боко Суджука, целяща разделение на народа!Мръсен интригант и манипулатор!

58

Анонимен

преди 4 години

Дискриминация!

57

Анонимен

преди 4 години

И ква стана тя. Тука има. Тука нема. Защо бяха тия гимнастики и за Тол таксата и за Винетките по добре да си беше останало всичко както си беше а сега такъв качамак настана че цяла година неможе да се оправите.