38

до Т

преди 4 години

Вие не просто цитирате факти, а насаждате емоции и паника. А и фактите ви не са коректни - не може да има 100% заразеност, не може "всеки, който е минал оттам", да е прихванал вируса и т.н. А дори и така да е, каква е поуката от вашите постове - да не се пускат българите да пътуват до Италия и обратно? Да се построи карантинен лагер? Дори Франция и Германия не са затворили границите си с Италия, защото не е толкова лесно и не се прави току тъй.

37

Леле до 34

преди 4 години

Ще погледна, много ти благодаря .

36

Бау

преди 4 години

Никой не знае за това освен .. медиите .. Колкото в Румъния имаше ...

35

T

преди 4 години

До Анонимен 33Абе ти всъщност от кои служби си? Тонът ти някак доста заповеднически звучи. Я го гледай ти. Ще налага цензура и ще казва кой да си мълчи, че и обвинения раздава. Марш оттука!

34

Анонимен

преди 4 години

The 1918 influenza pandemic (January 1918 December 1920; colloquially known as Spanish flu).В Уикипедия на английски пише за консервите от Испания.

33

T

преди 4 години

До Анонименникой не всява паника, цитирам ви известните факти от изследванията досегааман от разни индивиди, които държат да се правят на умни и да го раздават с поучителен тон

32

Анонимен

преди 4 години

До T"100% всички, които са били на това летище за заразени"Короновирусът, доколкото е известно, е малко по-заразен от обикновения грип. Когато има грипна епидемия, 100% от хората ли са заразени? А пък наистина смятате, че вирусът е изключително смъртоносен, просто си го запазете за себе си - в този случай и без това нищо не може да се направи. Скрийте се някъде до април-май - след това короновирусните инфекции намаляват от само себе си. По природни причини. Защо държите да всявате паника?

31

GHT

преди 4 години

Боят ще настане, когато започнат да казват на близките на хората, които се нуждаят от командно дишане, че няма достатъчно апарати за тях. Това направо си е смъртна присъда. Не мисля, че ще го приемат хладнокръвно, а и няма какво да губят повече. Това е все едно да застрелят техния близък, понеже през всички тези години са ограбени милиарди държавни пари, с които е можело да се купи медицинска апаратура.

30

До 28

преди 4 години

До 28 С какво да си мием ръцете???Има звездички!Нещо забранено ще да е!

29

Анонимен

преди 4 години

B Иран заразените са над 18000 , но чалмавите крият умишлено

28

Анонимен

преди 4 години

Приятели, вие какво очаквате? Естествено, че щом тръгна от Венеция - Северна Италия - а там постоянно се провеждат карнавали, нормално е да са участвали хиляди хора от всякакви държави. Въпрос на време е да обявят и у нас. Но паниката е лошо нещо. Това все пак е вид грип, макар и доста гадничко замислен в лабораториите - със завишена разболяемост. Най-важна е хигиената - мийте ръцете със сaпун, дезинфекцирайте със спирт помещенията и се молете. Друго няма, освен организма да се справи сам.

27

Леле до 23

преди 4 години

Наистина ли?! Съвсем сериозно те питам ... не бях чувала за това :/

26

Анонимен

преди 4 години

Вирусът корона алиас SARS-Cov-2 има избирателни качества 5:1 в полза на китайците.

25

Банкер

преди 4 години

След мен потоп.

24

T

преди 4 години

До АнонименНай-вероятно цялото летище в Милано е компрометирано, т.е. всички повърхности + парите, които са минали и минават през него. Китайците дезинфекцират дори парите и ги поставят под карантина. Казаха, че вирусът оцелява поне 9 дни върху всякакви повърхности. Цялото летище в Милано е омазано в него и всеки, който е минал оттам го е прихванал. Скоро и тук ще пламне. Просто още са в инкубационен период и нямат симптоми. 100% всички, които са били на това летище за заразени.

23

Анонимен

преди 4 години

Испанския грип през ПСВ също е бил вид биологично оръжие.Заразени били консерви...

22

Анонимен

преди 4 години

Хибридната война на САЩ!Искаха да унищожат заплашващият ги Китай но както е тръгнало ще пламне цялата Земя заради тез проклети ***!

21

Анонимен

преди 4 години

На летището една епруветка в климатичната инсталация и бам...

20

селянин

преди 4 години

in vino veritas

19

Анонимен

преди 4 години

Все едно,че на летището в Милано са ги пръкали с този вирус или от небето.Всеки пътувал заразен.Дори в Бразилия вече има един такъв пишман турист от Северна Италия.