44

баба мара

преди 4 години

меркел е виновна за всичко тя ги покани и създаде тези партии съсипа уреденатадържава затова господ я наказа с болести тя обаче не разбира от знаци и възмездие

43

Анонимен

преди 4 години

Десен екстремизъм няма. Колко случая можете да посочите за последните 50 г. - ЦЕЛИ ДВА! Оня в Нова Зеландия и наргиле бара в Германия. Леле, голям десен екстремизъм няма що. А колко атентата предизвикаха килимарите и тарамбуките, "внесени" от вещицата Меркел? Колко души бяха застреляни, заклани, прегазени, разкъсани? Колко бели момичета бяха изнасилени от подчовеците?Десен екстремизъм в момента няма. Но много скоро ще има и ще е по-силен отвсякога, защото европендеховците сами го създадоха.

42

SS

преди 4 години

Колкото и да си чешаме езиците и да разсъждаваме, за всичкото зло на този свят, това разделение, войни, религиозен фанатизъм и омраза, са виновни политиците! Те нямат цвят, нито е истина партийната им принадлежност! Техните основни черти са алчност и лицемерие, а техния бог са парите! Една група от *** и търгаши определя хода на световните събития, дали ще има война или не! Дали ще загинат милиони или хиляди, само с няколко подписа!

41

Гоуемата ИСТИНА

преди 4 години

ЗАПАДА си построи ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ в които не се работи и пак си живееш добреКарл Маркс е проповядвал че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ и апогея на марксизма е СССРИ на БКП старото и име е РАБОТНИЧЕСКА партия а не безработническаУтопията на МАРКС е че ЩЕ РАБОТИШ и сам ще си определяш заплатата и дотолковаБЕЗРАБОТНИЧЕСКАТА идеология започва с фразата:"да се родиш англичанин е като да уцелиш джакпота от лотарията на Господ" и не случайно дружат с оня "мразещ" работата етнос

40

Анонимен

преди 4 години

Всички нормални европейци трябва да стискат палци за АзГ. Ако се появи подобна партия и у нас, аз най-сетне ще отида да гласувам.А? Отдавна има повече от една. Атака на Сидеров, ВМРО на Каракачанов, БНС на Расате (ама те не се водят партия), сигурно и много малки. Всичките са на акъла на АзГ.

39

Анонимен

преди 4 години

А бе няма ли поне веднъж западните "медии" да пуснат някоя статия за ислямския екстремизъмЗа да четете статии за ислямския тероризъм в Европа от западните медии, трябва да напишете ислямски тероризъм в гугъл на английски, немски, френски, испански или какъвто и да е друг западен език. Статиите са стотици хиляди - за атентатите, за радикализацията, за връщането на терористи, за каквото си искате.

38

Анонимен

преди 4 години

Сега като са замисля колко години търпяха разни червени партии да ги управляват .То излиза че след войната от 44 година комунизма е построен във Англия и Германия Благодарение на Америка .Те затова получават помощи при безработица .А тук безработните плащат здравни осигуровки щото нямат работа и пари нямат .Явно тук са крайни десни и тесни от години с народа .*** той стадо търпи и трай като при Бай Тошко .

37

Анонимен

преди 4 години

Второто лице, което беше арестувано, не е снимало залавянето на Палер, а самата атака. Арестувано беше, първо, защото можеше да е съучастник и да снима с цел качване в екстремистки форуми, и второ, за да не се разпространи записът по прицип. Никой не иска да му гледат в интернет премазаното дете на улицата.

36

Анонимен

преди 4 години

Забелязвате ли как скриха убиецът от Вокмарзен където той връхлетя и прегази и рани близо 60 човека сред които и много деца---Убиецът от Фолксмарзен се казва Морис Палер, рус етнически германец, наркоман, и в немските медии всеки ден има статии за хода на разследването. От два дена е на разпити и мълчи като риба. Четоха му компютъра и телефона и изглежда не намериха никаква връзка с терористични групи. Нито е чужденец, нито е нацист и не знаят защо го е направил.

35

Анонимен

преди 4 години

Aйдеее, пуснаха го тоя с вертикалните точки да ги спасява от неудобните коментари под фалшивата статия. Винаги ще се намери продажна душица да им свърши тая работа. И разбира се няма да му изтрият спама а нашите коментари.

34

А сега сериозно

преди 4 години

Главата на щрауса в пясъка. Кой е виновен за възхода на "крайно десните"??? Германците или политическата система оставила ги без представителство? След като всички традиционни партии, било то леви или десни преминаха в извратеното крайно-ляво?Та там медиите дори наричат всяка нова, нормална центристка партия- "крайно дясна"

33

Ива

преди 4 години

в Алтернатива за Германия има повече чужденци като проценти отколкото в партията на Меркел ... има и турци и *** и араби и румънци и юдеи..Статията е поръчкова от ляво-либерална медия..

32

Анонимен

преди 4 години

Интересното е че в тая държава имаше ред и дисциплина преди години .Но от как столюпиново отиде там за помощи и детски ред няма .Някви *** чакат за помощи там и ги харчат тук .

31

Анонимен

преди 4 години

В Германия определено българите са проблем и по специално тея дето не работят.С договор!Познайте какво правят в германията та да вадят пари.Престъпността идва от бежанците и всички соц държави .Руснаци,рускини,украйнки,българки,полякини нощно време либов въртят платена.Германците им писна по улиците някви българки да са развяват полуголи .Турците и арабите не са желани пък заради агресията им.Повечето са дрогирани и агресивни .

30

просто някой.

преди 4 години

Аз да попитам, нормално ли е 45% от заработената заплата да ти отива за данъци, за да може кадъната с 5те деца, дето не си е мръднала пръста, да ходи по лекари и процедури, докато ти няма как дори да си запишеш час на лекар, защото ходиш на работа и всяко отсъствие ти е проблем??? Да, писнало ни е.

29

V

преди 4 години

Какво означава крайно десни ? Ако алтернатива за Германия и Меркел се сменят на всеки пет години на власт .Пет години едните и после пет години другите няма как десните да станат крайни .Тогава ще стане като в САЩ с Тръмп и няма да има крайности. Ако левите искат диктатура ще се радикализират десните. Трябва да се сменят на власт за да може германеца да прецени както направи американеца и да управляват по добрите ,а не меркел

28

до 33

преди 4 години

Ти явно си проспал последните 5 години.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт какъв зор,обвиняваш германците за емиграционната вълна?Да не би немците да правиха арабската пролет или да организираха бежански вълни?Я па тоя!

26

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа винаги е водила религиозни войни. Диваци и варвари.

25

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно нагли глупости и откровено лъжливи внушения. Общо взето тази гнусотия е долнопробен пропаганден ***!