32

Агент Дуейн Фоли ЦРУ

преди 4 години

Първото огнище беше в Китай. Второто в Иран. Третото в ЕС. Питате къде ще е четвъртото ли? Вовата скоро ще ви каже...

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен:Не ти е верна информацията. До неделя 23 февруари, в САЩ имаше 35 заразени и нула починали. И там ще се разрасне. Мен пос-коро ме вълнува факта, защо в Израел няма нито един болен?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Няма такъв вирус, който да зарази 100% от населението. Освен това процентът смъртност е на база регистрираните заразени, които при всички положения са по-малко от реалните случай. Затова няма смисъл от тези изчисления на смъртността на база цялото население на дадена държава. Не казвам, че случващото се е маловажно, но няма никакъв смисъл да се всява излишно паника.

29

Анонимен

преди 4 години

do 17скъпи ми 17, когато бяха 1000 починалите в Китай, те ги разделиха на 40 000 болни и казаха 2.5 процента. В същото време бяха оздравели 4000. Т.е. от общо 5000, 1000 са починали, 4000 оздравели, 1000 от 5000 са точно 20 процента. Или ние сме прости и не разбираме ?

28

Главанак

преди 4 години

А 12% на 5 000 000 колко са?

27

Анонимен

преди 4 години

Не се смята така смъртност , на база хоспитализирани. Смята са на база починали до момента, към заразени. Има много, които не са в болница, защото го карат по-леко. Има много , които са още в болница, и не са излекувани, но не са и критични. Като приключи може да смяташ починали срещу излекувани. В момента е починали срещу заразени и е 2%

26

Анонимен

преди 4 години

Или карат по леко болестта масово в Италия, или са още в карантинния период и не знаят, че са болни, но заразяват около себе си. И в двата случая работата е сериозна. 2% не е малко на 5 млн България това са 100 000 човека.

25

МИСИРКИТЕ

преди 4 години

защо не задават правилните въпроси, а само УДОБНИТЕ на властта. КОЛКО СА починалите възрастни хора на броя заразени над 60 г

24

ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ

преди 4 години

смъртността е 20%. Пък ако смятат както нашите статистици умрелите на общия брой жители на планетата 7 МЛРД.....На ТИКВИ като НАШИЙО от БАНКЯ и ДОНЧЕВ не вярвам. А на КАЛИНКИТЕ на ГЕРБ в МС и НСИ въобще

23

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че доколкото знам, италианците отдавна са забранили полетите от и до Китай, и не им е помогнало. Та толкова за превантивните мерки и затварянето на границите. Вероятно би имало ефект още при първите регистрирани случай в Китай. Сега вече е безсмислено. Вирусите са доста непредсказуеми същества.

22

ИТАЛИАНСКИТЕ ПОМИЯРИ

преди 4 години

вносители на отпадъци у нас заедно с вируса ли ги вкараха или само миризмата наоколо е такава

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Нищо чудно да си прав и заразените в Италия да са много повече. Вероятно обикновено заболяването протича по-леко, и не го хващат. А идващите от Италия ги проверяват по-внимателно.

20

Анонимен

преди 4 години

САЩ подготвят ваксина срещу коронавируса при положение, че имат само един заразен!! Тръмп каза, че в началото на април коронавируса ще почне да затихва!! Кой пусна вируса?!

19

Анонимен

преди 4 години

Това стана, защото тоя народ от всички държави в Европа пътува като изоглавен, като мухи без глави да се броди из пицариите и бирариите на Европа. Дай да си пиеме кафето, в Рим, дай после в Париж, е сори.Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Е, прекалиха всички.

18

Анонимен

преди 4 години

Нашенската мафия колко ли тона вируси е внесла тука заедно с хилядите тонове бойколуци!Чак не ми се мисли!Чакайте да пламне епидемия във Варна и Бургас!Ако не е пламнала де пък нашите да прикриват!

17

Анонимен

преди 4 години

Това лавинообразно разпространение на заболяването вече няма нищо общо с Китай. Едва ли някой от заразените италианци е чувал дори за Ухан. Явно има съвсем нови огнище, което само доказва че вируса се пуска умишлено.

16

До 5

преди 4 години

И как точно ги изчисли тези 12%? От наличните към момента данни смъртността се движи около 3%. Не че трябва да се омаловажава ситуацията, ама да се преекспонира и да се всява допълнителна паника...

15

Анонимен

преди 4 години

Ето я темата за днес пред панелката- *** ще седне да се надлъгва със съседите бирници и безделници как тетка му стринкина била болна от коронавирус през 1542ра година, но се излекувала с рИкия и чесън. *** и той така вземе да бори коронавируса, гътне се та умре. Ганьовица няма пари да го погребе, вземе та продаде 15-годишното BMW. Реши да не изхарчи парите за парцалки да я хареса следващият ***.

14

В САН ФРАНЦИСКО

преди 4 години

обявили извънредно полжение. И това, че още НИКОЙ не е починал там. Американските фармацевтични гиганти обявиха, че СКОРО ще създадат ваксина срещу ВИРУСА-УБИЕЦ. МНООООГО БЪРЗО. Веднага, щом възникне опасност за ТЯХ. Нещо МНОГО СЪМНИТЕЛНО. Това пролича на АНТОДОТ за ВОЕНЕН ВИРУС от ЦРУ, създаден да убива най-вече в КИТАЙ... и всички останали, но МИЛИАРДИТЕ $ не миришат. Колко ли пари ще смъкнат от света

13

Анонимен

преди 4 години

има и в Гърция в Солун, много бавно получават информацията тези журналисти.