56

Язе

преди 4 години

И кое е по-евтино, животът на хората ли е по-евтин или бистришките калинки? В случаи на криза няма по-евтино, гълъбе шарен, има само количества смъртни случаи. Капийш?

55

яхаа

преди 4 години

аз ше ода да жовея в родопско село с 3 жителя 5крави 10овци и чист въздух никъф транспорт изкарам една годинка там

54

ама

преди 4 години

абе ше дойде щом е плъзнал навсекъде к'вото и да правите к'вито инфо матряли

53

невидимата държава

преди 4 години

В Българи също има навсякъде материали, дезинфектанти , маски, проверки на летищата и дори мога да го докажа.Когато нова ТВ или БТВ пуснат камерите си, веднага се вадят дезинфектанти и маски. Почват проверки, акции по летищата. Като спрат камерите на нова, стара , бтв, бнт. Тогава се вадят невидими дезинфектанти и маски, а проверките се извършват от невидими хора от невидим държавен отдел .Всичко е много професионално. Невидимата държава.Невидимите хора.Има такава държава.Има такъв нар

52

Анонимен

преди 4 години

До ЯзеПроизвеждали са се маски в България. Но вече не. Защото китайските са много по-евтини.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Всеки ден минават хигиениските. След тях веднага е наклепано. Но българското ти самосъзнание не ти изневерява. Дайте да хвърляма и цапаме. Па после да правим бригади и да чистим. Ако може и по телевизията да ни дават. Не само братята, ами и ние сме наравили между блоковете и межу населените места боклучарници, но ревем, че ни докарват от Италия. Ами видели са хората, че хвърляме *** навсякъде, решили са явно, че това е мястото където се изхвърля *** на Европа.

50

Баба Ванга

преди 4 години

"Много народ ще измре от некадърници държавници..."

49

HeinrichHimmler

преди 4 години

Време е Тиквата да подаде оставката си поради некадърност и безхаберие по различни теми, касаещи българското общество. Малко много му се насъбра, а и парички достатъчно е събрал вече този пожарникар!

48

Чорбаджия

преди 4 години

Вирус не вирус -на работа, аз ще ви давам нареждания по телефона!

47

D

преди 4 години

Естествено, че хората няма да си хабят платения отпуск. А за неплатен и дума не може да става. Това е половин месец и половин заплата назад. Как да изкарат месеца хората, като и без това едва кретат. Луда държава сме и това е. Скоро ще сме затрити, защото такава про*стотия няма другаде на планетата.

46

Язе

преди 4 години

До АнонименТочно за това иде реч, че не са предвидени елементарни средства за защита и не е въпроса къде се произвеждали, а за какво се харчат кинти в едни институции. И зашо не се произвеждат у нас основни средства за защита, можеш ли да ми отговориш, при услови,е че имаме няколко медицински производителя? Не можеш! И не пробутвай номера за по евтиното от Китай. Като не си в час с "Защита на населението ..." не се обаждай.

45

Анонимен

преди 4 години

До Нека да е Лято !Този експерт дали има представа от климата в Югоизточен Китай по това време на годината?

44

Анонимен

преди 4 години

До язеАбе човече, маските се правят в Китай, ако не знаеш. Сутринта не слушали нашата сънародничка от хотела в Тенерефе. И там няма маски. В Италия оферти за маски от по 100-200 евро!!! Хайде да слезем на земята. Само мрънкаме и "искам да искам". повече витамин Де. Яж сирене, яйца, овесени ядки и сьомга, пий мляко и си бърши ръцете. Избягвай публични места. По двете най-големи частни телевизии цяла сутрин най-големите експерти в страната дават съвети.

43

Анонимен

преди 4 години

На година умират по около 1000 човека по пътищата на България, затова транспорта трябва да се забрани, асфалта да се премахне и на негово място да се засадят картофи.

42

Анонимен

преди 4 години

След дюнер-дипломацията дойде време и за корона дюнер. Сгънете един дюнер и не му мислете

41

Анонимен

преди 4 години

Цяла Европа е пламнала. Вируса така или иначе ще дойде. Това не е естествен вирус, това е вирус правен в лаборатория, така че да порази максимално много хора за максимално кратко време.

40

Бойко Методиев

преди 4 години

Спокойно, почне ли епидемията правя това което най го умея- оставка и проблема вече не е мой . После я Барцелона, я Калифорния...

39

Нека да е Лято !

преди 4 години

Експерт каза, че в топлия сезон Ковид-19 не вирее.

38

Анонимен

преди 4 години

Явно на летището нещата излизат от контрол (

37

доктора

преди 4 години

От летище ***(софия) така се грижат за нас,че нищо чудно да сме втората италия след наколко дена