11

Agenta

преди 4 години

Цялата ситуация е Поп-фолк. Не сд занимавайте с глупости, минала ли е технически преглед значи всичко е наред според закона ..

10

Инженер

преди 4 години

А друг е въпроса,че по сервизчета им слагат газови уредби всякакви неграмотници хванати от пътя и които нямат представа какво изобщо вършат...само за заплатата са там!Къде има училище където издават дипломи за завършено образование по монтаж на газови уредби?Къде бе?

9

Тураник

преди 4 години

Цял ден обикалях по газаджия, КТП и къде ли не заради тази простотия. Накрая ми писна и отидох в КАТ. Офицера ,който стои там на прегледите ми каза - Всичко без да регистрираш в талони си ти е наред. Имаш преглед и това е. Преди 2014 не се вписват в талоните! Не се връзвайте на газаджии и сервизи.

8

Анонимен

преди 4 години

Не ми е ясно с какво ще стане по-безопастно когато се регистрираш, че си на газ и го отбележат в талона. Това си е пълно безумие минаването на ГТП за газовата уредба за което се плаща допълнително не им стига и са решили да приберат още едни пари.

7

Ох

преди 4 години

Поредното безумие на МВР и КАТ. Вместо да следят за нарушения по пътищата и да няма катастрофи те надничат по багажници и колите. Всичко Мара втасала та до това опряха. Поне да признаят, че това е поредното изпразване на джобовете на собствениците и пълнене на касичката на ония 240.. хрантутници.

6

Анонимен

преди 4 години

Не можахте ли да отложите малко срока?Точно сега със задаващия се пик на коронавируса ще катщрате хората да видят по опашки.

5

Анонимен

преди 4 години

дДкументи ? Само един розов лист хахахахахха абе еййййй журналяяяяя научете се да обуславяте заглавието с написаното ви излияние след това а не бля бля бля!ПОСЛЕДНО ... КВИ ДОКУМЕНТИ ТРЯБВАТ - ПОСОЧЕТЕ ТОЧКУВАНО!

4

Анонимен

преди 4 години

Лобистчетата с газовите си сервизчета !Там е заровено кучето!В Тиквария всичко е корпоративен интерес!Гладни и нямат наяждане!

3

Анонимен

преди 4 години

В Бг ,никога не знаеш ,откъде ще те полази !!....карам луксозен цип ,на газ!?:))))

2

Анонимен

преди 4 години

Какво им уйдисвате на милиционерските тъпотии? Карайте си колите и хич да не ви дреме. Данчо КАТерицата от глад ли да умре.

1

хи-хи-хи

преди 4 години

Карайте на газчица за да ви е евтино...........и сега се редете на опашки, понеже сте тарикати.