14

Хахахахахахахаха

преди 4 години

До анонимния Само чакам да гледам сеира на тиквените некадърници, когато вирусът дойде и у нас.А така, само така им се пада на тия тиквеници!!!Ще умреш с кеф само и само да им докажеш, че не могат да управляват здравеопазването, нали :) :) :)

13

До бай стамат

преди 4 години

А дано ама надали,справка Бахрейн където е лято ама е пламнал и той!

12

Хахахахахахахаха

преди 4 години

До бай Стамат трябва да устискаме до на лято.според епидемиолозите тогава вируса ще изчезне.Стамате, Стаматеееее, сега колкото и да е топло за сезона, все пак е зима, студ, вятър, дъжд, хората от работа вкъщи и обратно.Когато се стопли времето и започнат да се събират по много хора навън след работа и след училище и даже бабките пред блока да излязат на седянка на пейките, знаеш ли какво ще стане???

11

!!

преди 4 години

Тоя пък, ще затваря границите. Добре ли сте с главата? Айде стига истерии. Милиони умират от грип всяка година, ама никой не затваря граници.

10

Анонимен

преди 4 години

Само чакам да гледам сеира на тиквените некадърници, когато вирусът дойде и у нас.

9

Ужас

преди 4 години

Ужас

8

Разбирач

преди 4 години

Това сега което виждаме е 14 дни назад във времето какво е било. Тогава всичко изглеждаше по-спокойно. Предсавете си какво е сега и ще го разберем след 14 дни! Когато почнат симптомите.

7

бай Стамат

преди 4 години

трябва да устискаме до на лято.според епидемиолозите тогава вируса ще изчезне.

6

Анонимен

преди 4 години

Спрете полетите затворете границите и придвижването на хора и вируса ще изчезне. В противен случай тези 65 милиона за които има сведение че ще се заразят а половината тях ще се възнесат ще се осъществи. Не си правете илюзия че българия ще я подмине. Вече 10 човека са заразени а колко са заразени покрай тях само бог знае. В този момент в който територията е на изкуствено дишане само това ни липсва и ще цъфнем и вържем.

5

Osman

преди 4 години

Докато съществуват САЩ и Израел нищо добро не ни чака! Това е биологично оръжие. Целта е да се накаже Китай и предупреждение към останалите които не слушат. Има ваксина.

4

Анонимен

преди 4 години

Сега, който е ходил скоро в Италия, леко припръцква кафяво

3

Анонимен

преди 4 години

преди три седмици, представете си колко хора са се върнали за месец от Италия и колко тепърва ще разбираме, че са болни.

2

Анонимен

преди 4 години

Както вика Зуека Ай чиституу

1

Анонимен

преди 4 години

Сто процента и тука има, шайката суджушка пак лъже и крие. То просто няма начин как да ни е заобиколило.