41

Анонимен

преди 4 години

Добре че англосаксонците от Великобритания и САЩ разръчкаха ДАНС и те горките с голяммо отвръщение трябваше да съобщят на русолюбивото българско общество че братята руснаци тровят братските български наивници. В противен случай никога нямаше да научим за братската помощ указана на бизнесмена Гебрев. Да благодарим на 73% русолюбиви българи за стремежа им да защитават Русия от България при всякакви обстоятелства.

40

Историк

преди 4 години

СССР се разпадна на съставните си части сравнително без големи кръвопролития. Имаше опит за контрапреврат, изстреляха няколко снаряда по Белия дом в Москва и работата се опрАВИ. Но не съм сигурен, че разпадането на Руската империя ще протече толкова гладко. Московците изсмукват ресурси от регионите (нефт, газ, злато, дървесина) и канализират всичко към Москва и Петроград а всико друго гладува. Това няма да продължи дълго. Идва революция.

39

САМО ФАКТИ

преди 4 години

До антисорос Добре такъв е снищо не се различава от Путин за който ревеш ... освен че си плаща данаците в бг Уражейната търговия носи ПЕТ пъти по големи приходи от всякакви потоци и ако цената е 20 /30 пияндури на месец груз 200 така да бъде се ми е тяя за тях А бг Арсенял наистина мачка с много по добри продукти руския калашников ИЖмаш

38

до хаХахахахахахахах

преди 4 години

ако си беше направил труда да прочетеш нсписаното щеше да схване плиткия ти мозък че ти казвам , 13% от 27%, много добре написано 13 не ги интересува СаЩ или Русия и това което остава до 27 сте вие отрепкитеее русофоби. Ама толкова сте замаяни че и не четете

37

Анонимен

преди 4 години

В отравянето на Гебрев - замесен руски шпионинА аз досега си мислех, че в отравянето на Гебрев е замесен марсиански шпионин дипломат.

36

Патриот

преди 4 години

Трябва ни един съвременен Стефан Стамболов, само за 3 месеца ще изчисти държавата от Кремълските пипала.

35

Шпионите най-вече

преди 4 години

Пишат по сайтовете. Като дойде горския със сопата само на отрядници ще ми станете.

34

Само питам

преди 4 години

До ПатриотА ти в коя миша дупка се криеше преди 10 ноември ? Или заедно с другите махаше със знаменцата и ревеше с пълно гърло руски революционни песни. Щото ако и тогава си приказвал същото като сега щяха да те запомнят хората. Или си бил още на баща си в малките торбички .Големи патриоти се извъдихте когато стоите зад клавиатурата. Форумни анонимни юначета . Геройчета .

33

Россия ке падне 2020

преди 4 години

Ятаците, кои са българските ятаци на руските диверсанти? Трябва да се публикуват имета и снимките на тези родоотстъпници!

32

Анонимен

преди 4 години

Също трябва да се създадат доброволчески отряди по места които да имат право да арестуват заподозрени руски шпиони и да ги предават на полицията и съда за по-нататъшно разследване.

31

Патриот

преди 4 години

Ще се наложи превантивно изгонване на всички руски граждани от България и допускане обратно само на проверени до 3-то коляно защото тази смрадЕ проникнала във цялата държава. За руснаците трябва да важи максимата -Виновен до доказване на противното. Тези гадовеНямат никакви права в Отечеството ни.

30

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ивчо, 73+27+13=113%Партията ако нареди, няма проблем да минем от десетична към тринадесетична система, ама недей така да своеволничиш без идеологическа обосновка, че това си е чист уклонизъм и направо заявка за опортюнизъм :)

29

Анонимен

преди 4 години

Ами то и новичока като всичко руско големи хвалби и калпава ефикасност

28

Россия ке падне 2020

преди 4 години

Егаси, осветиха всяка стъпка на шпионите по час и ден, снимките им, къде живеат, къде работят, истинските им имена, чин и т.н. Но за съвецкитеПодлоги това не е достатъчно. Дори и да публикуват заповедта на Путин за ликвидирането на Гебрев пак ще искат още доказателства. Пълен триумф на МИ-6 над ГРУ.

27

Анонимен

преди 4 години

Като е за калашникообразни ...в момента руснаците не газ а направо сярна киселина пикат Арсенал им убива пазара на ижмаш концерна Калашников Модел 20на AR е с класи над новите им изделия Ак12 Ак15 ...

26

ивчо

преди 4 години

73% от българите твърдо не вярват на тез анти руски брътвежи. от останалите 27% 13 хич не ги интересува Русия или САЩ и останаха едни 13 % които ги тресе русофобията.

25

рубашка

преди 4 години

До 20 и другите сибиряци като него.

24

рубашка

преди 4 години

Вярваме, вярваме. И ти вярваше, че няма авария в Чернобил, нали, и яде радиоакитвни марули?

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Тогава защо беше шумът бе пикльо?

22

Анонимен

преди 4 години

Всички руски дипломати са изпълнители на мокри поръчки !Само русофилите твърдят обратното.