7

Анонимен

преди 4 години

"Един храноден в болницата струва около 100 лева" ?!?!?!?Кого лъжат тия вее???????100 леева за храна на ден........ в Сливен?!ХА-ХА-ХАП.П. В топ ресторант в София ще те храняр за по-малко на ден.Гешев, спиш ли???Веднага арести в тази болница !!!

6

Анонимен

преди 4 години

"Един храноден в болницата струва около 100 лева" ?!?!?!?Кого лъжат тия вее???????100 леева за храна на ден........ в Сливен?!ХА-ХА-ХАП.П. В топ ресторант в София ще те храняр за по-малко на ден.

5

Фашистки-внук....

преди 4 години

Фашистки и фашисти в България живеят 10 хиляди българки и българи а всичките те представляват хора на райха Аз не очаквам някой от тях да гласува С уважение към мен и затова не желая да се кандидатирам дори за повикал компаньонка

4

Пенсионер

преди 4 години

Сто лева на ден...! Там със сьомга ли хранят ? Иначе останалото е вярно.Да не случва възрастни хора да се изоставят от родителите си .Чувството е ужасяващо.

3

Фашистки-внук....

преди 4 години

Фашистки и фашисти време е да се знае че Турция желае да участва в Европейския съюз но за това тя трябва да положи грижи да докаже че не участва в терористичния лагер на *** Затова тя има работа със Сирия и още държави заети с тероризъм спомнете си преди три-четири дена как тероризма за последно за последно съблече човек

2

Анонимен

преди 4 години

Един храноден е равно на сто лева?!Тия с печени прасенца и агнета ли хранят пациентите... Аман от крадци и лъжци...

1

Анонимен

преди 4 години

100лв на ден?ХахахахахахахГурме филийка с масълце и сиренце + половин наденица.