45

Наблюдател до 46

преди 4 години

Грешиш. В преден живот съм бил евреин.

44

Suoer до 42

преди 4 години

До АнонименНе може да не се похвалиш и да покажеш,че си умен нали яде те отвъре,и затова си съчиняваш да има тежест, и тръпнеш в очакване нчкои да ти каже Уауу Браво. Говорим за татуси ,И Fроид и Юнг са ги анализирали и си има много точен анализ за ТАТУСИТЕ.

43

Анонимен

преди 4 години

Аз няма татуси и нямам намерение, да си слагам, но идеят че НЯКОЙ може да ми ЗАБРАНИ такова нещо, просто е грозна и откровено плашеща. Какви са тея глупости?

42

Наблюдател

преди 4 години

Само така! Нека всеки дари парите предвидени за татуировки, защото са му излишни.

41

Анонимен

преди 4 години

Русия е свободна страна ... колкото Албания е богата страна ...

40

Анонимен

преди 4 години

До SewerУмрелия не миже да мисли, защото е умрял.

39

Анонимен

преди 4 години

До 40Анализирам финансови извлечения, клиентски навици, клиентски проучвания, културни теендове и прочие. Ако за теб са грънци, добре. Само моля те, не умаловажават професията ми, в опит да си защитиш позицията, защото е жалко и просто нападателно.

38

Suoer до 30

преди 4 години

До АнонименАнализираш грънци типичен горделив, похвалипръцко, малко критика и се прикриваш зад ХЕИТЪРИ,НЕГАТИВНИ,АГРЕСИВНИ. Просто не си в час.Опитваш да се налагаш, Приликата между умрелия и тъпия е много интересна умрелия си мисли че не е умрял ,а тъпич си мисли че не е ***, общото е че и двамата незнаят.

37

Анонимен

преди 4 години

А аз искам да забраня селяните по анцунГ.Забранявам и да бъдеш дебел. Избор си е, все пак!!!

36

Зозо

преди 4 години

Аятолах Путин и други забрани ще въведе. Православен шериат....

35

Анонимен

преди 4 години

Първо да забранят алкохола че станаха за смях пред света.

34

Анонимен

преди 4 години

Един ден ше ви забранят да се наричате българи ... помнете и ви как забранявахте!

33

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, да забранят и дънките и Рокенрола и са готови. Смях!!! Така е в диктатурите.

32

Анонимен

преди 4 години

Някой *** все иска да забранява.

31

Анонимен

преди 4 години

Значи, хроничното недохранване и ми.зерните битови условия, както и стресът на безработицата и масовият алкохолизъм са безвредни и безопасни, а татусите са толкова вредни и опасни, че трябва да се забранят. И татусите противоречат на нормите на православието, а политическите гонения и уби. й.ства са богоугодни от християнска гледна точка. Русия - центърът на световната цивилизация! :) Оу, йеее. :)

30

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаЗатова не им забранявай. Станеш ли на 18, прави каквото си искаш, стига да не нараняваш другите.

29

Анонимен

преди 4 години

До Sewer Ти си агресивния. Преди някой да заговор за забрани, всичко беше наред. Ама все изкара някой, дето обвинява хората, че не можели да анализират (забавно ... защото работя като data scientist към компания и 95% от работа ми е к едно в това да налози там данни), после да ги обвинява, че били луди (и да са такива - ти имаш проблем с тях, не те с теб), но най-смешно е, като кажеш че познаваш хора - какво хора познаваш, бе? Ти си злобен хеътър!

28

Анонимен

преди 4 години

Рашките препиха пак с бояришник и взеха да им идват още идеи, които по принцип се спотайват на дъното на "необятната" руска душа. Предлагам да забранят и алкохола, нали е дяволско изобретение, но като знам народа им ..... едва ли.

27

Легендата

преди 4 години

Хората не обичат да им забраняват, пък било това и за тяхно добро.

26

Suoer до 26

преди 4 години

До АнонименТова че си малумен е твои проблем, колко по-рано го разбереш толко по-добре.Аз не съм специален аз съм никои,това че се засягаш, от това дето не съвпад с менталния ти проблем не е мои проблем.А и междо другото непознавам нито една ходеща рисунка дето да не съжелява след време.Така ,че един вид ти правяят услуга, А отделно че малумните ти мисли насадени непсно от къде и вече приети за нормални без да се анализират. Пак си е твои проблем.