18

Анонимен

преди 4 години

Лъже,маже,лъже,маже,лъъъъъже,маааааже,да му се изплюя в суратя на този закоравял лъжец!

17

Без Костов

преди 4 години

Сега гладни щяхте да сте

16

Анонимен

преди 4 години

Костов ни изглежда като цветенце в сравнение с герберите,поне не преследваше и тормозеше хората в България,за разлика от герберите.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анти-мафиотСамо от внос на чужда стока са фалирали едно 40-50 % от бг производители и почти 90 % от ТКЗС и селското стопанство за сметка на моловете напр. И митничари не събират мита като прибират подкупи от частни фирми и ето загуба и за бюджета и за бг прозводство. Същото и с БДЖ след вноса на коли нa инвалиди от Германия и строежа на магистралите за ТИР. Пенсия на 40 г. а сега АБВ и ГЕРБ 67 г.

14

патенцето Сатюрнен

преди 4 години

Не става ясно обаче с какво разговорът край тази проверка ще е полезен за обществото , както казва г-н предприемачът ?!Сигурно парите ще се върнат на обществото , а крадльовците ще си посипят главите с пепел ?!Кьорфишеци и разсейване на вниманието от "розовото" настояще ...

13

Анонимен

преди 4 години

Издръжка на футболни клубове, почивни станции, безплатно образование, субсидирани парно, транспорт, храна, ток, пътища без винетки и др. и парите все трябва да дойдат от заводите.

12

Анонимен

преди 4 години

До приватизацияИ сега се краде от държавата. Пример държавните болници където всяка година им дават двойно повече пари и осигуровки и все не стигат.

11

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

10

Анонимен

преди 4 години

Само БДЖ губи и сега по половин милиард на година от загуба на пътници и на товари.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Костов твърди, че не са активи а пасиви и на кой да вярваме.

8

Анонимен

преди 4 години

Хубаво "хортуваш"другарю Дачев,ама хайде да ни обясниш като как всички активи в държавата минаха в ръцете на ЧЕРВЕНАТА "аристокрация" и техните наследници??????

7

Провалилата се БСП

преди 4 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

6

Анонимен

преди 4 години

До Червените милионериДържавата изгуби контрол върху частните фирми и банки след като падна чл. 1. 2 го пише, че Костов умишлено не събираше данъци и хаоса се използва от всички за да натрупат печалба и пари.

5

Анонимен

преди 4 години

До И. КостовДържавата беше източена от частни фирми и банки, които купуваха евтино от заводите и продаваха с печалба и така източиха каквото можаха без да плащат данъци. После всички заводи задлъжняха и накрая не останаха пари за повече крадене. От 1990 до 1996 г. се крадеше яко докато накрая МВФ поиска да затворят и банките, но всичко отлетя към офшорките в САЩ и Швейцария.

4

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

3

И. Костов

преди 4 години

Много ме обвиняват че съм продал БГА Балкан за 150 хиляди долара и послед Гад Зееви продал активи за 20 милиона. В крайна сметка държавата е на печелба и то голяма. При 110 милиона дългове които иначе трябваше да връщаме, после кредиторите трябваше да си ги търсят от Гад.

2

приватизация

преди 4 години

Първо СДС приеха реституцията, после почнаха съдебни дела срещу държавата и държавата свърши парите за обезщетения. Накрая останаха само предприятията и накрая и те бяха разграбени.

1

Анонимен

преди 4 години

МВФ са искали приватизация и реформи но вие ги направихте по-най неизгодния за народа начин и най-изгодния за вас.