106

Анонимен

преди 4 години

Не народ а горда с древната си история от преди 1000-3000х.г. пр. ***. А сега като тормозят и изтребват сънародниците му голяма работа. Защото сме си чужди и само се използваме.

105

Анонимен

преди 4 години

Много са причините и всяка една е достатъчна сама по себе си.Примерно:След 1989 година на почит е бухалката и грубата сила, а не закона, състраданието, морала и т.н.Всеки знае какво става след като се намеси, даже и да не го пребият - започва едно многогодишно ходене по мъките по полиция, прокурори, съдебни заседания, на които често те откарват с полиция.И т.н. и т.н.

104

Наивник

преди 4 години

Ако се намесите, стигне се до физическа разправа - нищо чудно след това да ви осъдят вас. Такива са ни законите и съдебната система. Както стана ясно - след сигнал до 112 от там са казали да подадат заявление в районото управление на МВР... Гражданите са си свършили работата, а МВР - не. Това са фактите. Другото са упражнения по говорене и замазване на истинската причина нещата у нас да са така. Както винаги става - гражданите са виновни. Така е, ама за друго сме виновни.

103

Анонимен

преди 4 години

До 103

102

Анонимен

преди 4 години

Не помагат,защото когато са ги били не са им и когато те виждат някой да го бият не му ако когато ги бяха били им бяха и те когато са бидяли някой да го бият щяха

101

ДА

преди 4 години

До Анонимен"радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!"Не!Гешеф ни обеща видими резултати-ЕТО ги!!!!

100

До 104

преди 4 години

Дай адрес ден и час на среща и кажи как ще си облечен да се видим да видим дали аз няма да те направя труден за сглобяване на нови зъби отворко

99

Киро

преди 4 години

Тука има някакъв *** спамаджия дето си мисли че знае бой изкуства. Ако го срещна на улицата ще го направя труден за рисуване.

98

Анонимен

преди 4 години

До 98 така се процедира в нормална държава с хубав народ не в азиатски клозет населен с върли психопади.А МВР след като се само напръскаха със сълзотворен газ на оня протест имам сериозни съмнения дали изобщо могат да мислят.По-добре си купи пистолет.В България всеки сам трябва са се спасява.

97

Помогнах

преди 4 години

И после ходих в съда да се оправдавам плюс това можеше да ме наръгат с нож ,а кандидат убиеца понеже не успя да ме наръга беше награден с. Мъмрене....

96

Анонимен

преди 4 години

Не ги е страх но на повечето им се е случвало да са бити а класа им вместо да ги защити от бабаитите на класа снима клипове и ги унижава и си казват след време дори и да са станали еди кой си дан по еди кое си бойно изкуство ,защо да го защитавам след като на мен не помогнаха и аз няма да помогна и ония си оставата бит и сниман в клип и унижен и някой ден той прави същото не помага няма как да се помага при тия обстоятелствга

95

Анонимен

преди 4 години

Актуалния българин в *** и тренира да стане по-голям такъв.Да помага ли?Той ако те набият ще дойде след това да те пребърка като долнопробен мародер а ти помощ от такива чакаш.Съмувствието на българина се свежда до снимане с мобифон и уфкане вкъщи, това в България каузата на бития е кауза на бития, обаче гледай кво ще стане ако някой от тия коментатори беше набит щеле да ореве орталъка какво се е случило и каква жертва е.

94

Иван

преди 4 години

Ако станете свидетели на нещо подобно просто направете клипче с телефона си и го дайте на МВР. Ако в МВР е останал поне един мислещ човек, ще знаят какво да направят.

93

popa ot razgrad

преди 4 години

абе каква емпатия...хората просто ги е страх и толкова...и с право...

92

Анонимен

преди 4 години

Относно инстимктите ако искаш да имаш добри инстинкти за битка забрави традиционните и държавните ценности.Възпитанието с бой те учи да си роб и *** на по-силните а държавните ценности те учат да си добър гражданин демек овца която полицията да я бие а тя да си трае.Ако искаш да възпиташ дете с добри иснтинкти за самоотбрана учи го на бойни изкуства и рицарски морал не да коленичи пред *** дъртаци и диктатора Бойко.Пък що не помогнали, лесно сегашния българин е лицемерна мишка.

91

Анонимен

преди 4 години

Няма да забравя, преди ВРМЕ един ит на братя Галеви аверите, го бяха поубили и си умря. Имаше хора, разказващи как ги е осакатил, как ги е избудвал, заплашвал ...Майка му ревна, че бил добро момче и злите езици нещо си. И много хора я подкрепиха!Ко! За престъпниците НИКАКВА МИЛОСТ!

90

Анонимен

преди 4 години

До 91Ако ен емпатия, то поне дова и неубиздана агресия ... Но ит Ива го няма. Избиват го от децата рано-рано. Карат ни да вървим против натуралнте си инстинкти.

89

Анонимен

преди 4 години

според мен хората се страхуват, всички знаем, че убийци се пускат на свобода, а какво остава за хулигани... в бг престъпниците са на почит от съдебната система

88

Анонимен

преди 4 години

Пие сме българи бе. Какв емпатия се очаква!?!

87

Forever

преди 4 години

Ами хората не помогнаха,защото в България няма ред и законност,всеки с пари в джоба е на свобода,ако някой се притече на помощ на момчето,има голяма вероятност да попадне в затвора,а насилниците с пари- на свобода.