9

Анонимен

преди 4 години

до 2 Какви пластични хирургии те гонят, бе? Уайлдър е само със спукано тъпанче, даже аркада нямаше по лицето си след края на мача.

8

Анонимен

преди 4 години

до 8 Ф.С.В. А кой ти говори някъде за евентуален мач Фюри- Руис, бре?

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Мексиканският глиган няма шансове срещу Фюри- ще го насини целият- ще стане син мексиканец!

6

Анонимен

преди 4 години

Въййййй, онова мексиканско кюфте дето високо 188 см уби от бой Джошуа, какво ли ще става срещу Фюри? Ще има погребение на Джошуа.

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Фюри е непобедим -защото е ЛУД!!- той е абсолютно луд- а знаете че лудите имат енергия за 20 мъже- Предният двубой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър -ФЮРИ в 10 рунд се движеше и биеше като светкавица- направо не можах да повярвам!!

4

Анонимен

преди 4 години

"След победата на Фюри Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев."Ей, този Еди Хърн наистина е един голям бoклуk и сега ако не подпишат договор с Кубрат. Искал моля ви се Джошуа да се бие с Фюри!!!Та нали на златното ти пиленце Джошуа това ще е последния му мач в кариерата ако се изправи срещу номадския дървар, бе Хърнчо? И тогава ти ще умреш гладен.

3

Мда

преди 4 години

След като трудно се оправя с формалностите,обстановката(случая Суши) и може би езика,защо не си наеме личен асистент да му решава тия проблеми?Предполага се,че има достатъчно приходи.Или няма?

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Като гледах Тайсън Фюри как преби Уайлдър и направо го направи постоянен клиент за клиника по пластична хирургия в близката година- си мисля че Кобрата трябва да си поседи малко в "къщи" Не е дорасъл за такъв бой!! Ще бъде като боксова круша и едва ли ще издържи 3 рунда!!

1

В.Узунов

преди 4 години

То той е недоразумението че си мисли че бокса е лабуть в кръчма. Все го бъхтят и пак се перчи кат петел