13

Гон

преди 4 години

До 11/12 Сам си коментираш, сам си и отговаряш! Има медицинско наименование на този случай, но ще те оставя да си го намериш сам, понеже си големия ,,специалист,, Форумен експерт...

12

до 11

преди 4 години

Не се хаби да обясняваш, няма смисъл. Работата не е само до заплащане, а до манталитет. Факт е, че нископлатеният е със сбъркано мислене (затова е и беден), но има и правилно мислещи хора чат пат без квалификация. Любимото ми "баба ми едно време само киноа е яла". Да, разбираме как искаш да подражаваш на баба си- последна в ЕС по всичко, разбираме как не искаш да мръднеш с мисленето си изобщо, но има хора, които искат да разширят мирогледа си, да научат, да пробват, да се развиват.

11

до 9

преди 4 години

Има няколко световно известни сайта за fine dining места. В София има топ 10 на fine dining ресторантите. Два от тези ресторанти са на хора от журито, трети е на финалист от минал сезон, а друг- на предишен водещ на Мастършеф. Не е сложно, потърси за какво става въпрос. Малко е несериозно човек с 1500лв. жалка заплатка да коментира неща, до които през живота си няма да докосне и няма да разбере. Това е за мислещи хора, не за бай *** от Люлин, не за хора, каращи бракми от рода на BMW E60.

10

K

преди 4 години

Паляци

9

ШЕВ

преди 4 години

ама още ли ше излъчват това нещо, кви шефове са тия?!

8

Из.гъ.зи.ци

преди 4 години

Толкова хабене на продукти за миниатюрна порцийка, такава кулинарна обработка, че се чудя дали остават полезни вещества в плодовете и зеленчуците."Малиново кули". Ами не. Предпочитам да хапна свежите малини и да не издевателствам над продуктите с многобройни " техники". Горелка=канцероген.И никой не може да ме накара да хапна полусурово месо.Най-малкото заради това, че може да е опасно за здравето.

7

Божидар Петков

преди 4 години

Новият сезон на Сатър шеф ме интересува толкова, колкото и предишните излъчени!Въобще не е голям процентът на хората, които се интересуват как се приготвя храна! Това навремето ги занимаваше тези, които учеха в Тох-а!Сега цяла България трябва го гледа... Времена и нрави...

6

Анонимен

преди 4 години

Не го гльодам.

5

Патриот

преди 4 години

България умира и затъва със всеки изминал ден ,а те отвличат вниманието на добитъка с *** шоута!Кой какво ще изяде и какво ще изсерееее после ,тотална деградация!Гладуващите поне да пълнят очите ,ако не стомасите!

4

Анонимен

преди 4 години

Всички са доста превзети. Много трудно човек не от японски произход ще може да прави автентична японска храна. Абе с две думи бая фалш има...

3

Snorky

преди 4 години

Поредният сезон на черпаците започва. Аман от това облъчване като за световно.

2

Shark

преди 4 години

Този Петър Михалчев ми е много неприятен. Не го познавам, може да е свестен човек, но тези татуировки са направо отвратителни. Изглежда нечистоплътен, което за готвач.... не знам, това е моето усещане. Абе не го харесвам и толкоз.

1

Щерю

преди 4 години

Прецизно филетиране, майсторско флабмиране и накрая - финален взрив-шедьовър в кухнята с един оцелял, излетял през прозореца...