До 11/12 Сам си коментираш, сам си и отговаряш! Има медицинско наименование на този случай, но ще те оставя да си го намериш сам, понеже си големия ,,специалист,, Форумен експерт...
Не се хаби да обясняваш, няма смисъл. Работата не е само до заплащане, а до манталитет. Факт е, че нископлатеният е със сбъркано мислене (затова е и беден), но има и правилно мислещи хора чат пат без квалификация. Любимото ми "баба ми едно време само киноа е яла". Да, разбираме как искаш да подражаваш на баба си- последна в ЕС по всичко, разбираме как не искаш да мръднеш с мисленето си изобщо, но има хора, които искат да разширят мирогледа си, да научат, да пробват, да се развиват.
Има няколко световно известни сайта за fine dining места. В София има топ 10 на fine dining ресторантите. Два от тези ресторанти са на хора от журито, трети е на финалист от минал сезон, а друг- на предишен водещ на Мастършеф. Не е сложно, потърси за какво става въпрос. Малко е несериозно човек с 1500лв. жалка заплатка да коментира неща, до които през живота си няма да докосне и няма да разбере. Това е за мислещи хора, не за бай *** от Люлин, не за хора, каращи бракми от рода на BMW E60.
Толкова хабене на продукти за миниатюрна порцийка, такава кулинарна обработка, че се чудя дали остават полезни вещества в плодовете и зеленчуците."Малиново кули". Ами не. Предпочитам да хапна свежите малини и да не издевателствам над продуктите с многобройни " техники". Горелка=канцероген.И никой не може да ме накара да хапна полусурово месо.Най-малкото заради това, че може да е опасно за здравето.
Новият сезон на Сатър шеф ме интересува толкова, колкото и предишните излъчени!Въобще не е голям процентът на хората, които се интересуват как се приготвя храна! Това навремето ги занимаваше тези, които учеха в Тох-а!Сега цяла България трябва го гледа... Времена и нрави...
България умира и затъва със всеки изминал ден ,а те отвличат вниманието на добитъка с *** шоута!Кой какво ще изяде и какво ще изсерееее после ,тотална деградация!Гладуващите поне да пълнят очите ,ако не стомасите!
Всички са доста превзети. Много трудно човек не от японски произход ще може да прави автентична японска храна. Абе с две думи бая фалш има...
Този Петър Михалчев ми е много неприятен. Не го познавам, може да е свестен човек, но тези татуировки са направо отвратителни. Изглежда нечистоплътен, което за готвач.... не знам, това е моето усещане. Абе не го харесвам и толкоз.
Прецизно филетиране, майсторско флабмиране и накрая - финален взрив-шедьовър в кухнята с един оцелял, излетял през прозореца...
Журито на MasterChef стартира нов сезон с още по-строги изисквания