84

Анонимен

преди 4 години

Мачът започна добре до края на втория рунд. Първия беше за Фюри, вторият за Уайлдър, но този удар от който му се спука тъпанчето на Уайлдър в 3-я рунд реши всичко. Представете си какво става в мозъка при спукано тъпанче и да ти тече от него кръв. Пълна каша. И въпреки това Уайдър издържа още 5 рунда в такова състояние. Аз си мислех че няма да издържи докрая на 4-я рунд. Поздравления за мъжката му игра и да се бори докрай.

83

Поредният бал...

преди 4 години

...на експертите под това инфо. Уайлдър бил измислен, мачът бил нагласен, нямало кой от предишните шампиони да победи Фюри, ама точно във вчерашния мач и пр експертизи!Почитания, експерти ;)

82

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

ако бял бие ц'рен - това е нацизъмако ц'рен бие бял - това е Справедливостоще в Първи клас, това е Първото което те Учат в ЕСССР! АфРопейците и ЕвРабите са ни ценни - другите, кучета ги яли!!

81

хохохо

преди 4 години

Фюри наистина си заслужава името, голям звяр и като го гледах , май е малко луд. Видяхте ли, как лижеше врата на Уайлдър, да вкуси кръв. Така правят хищниците, преди да познат да ядат жертвата. Този няма кай да го бие.

80

ЕвроКомисия Решение

преди 4 години

Фюри извърше Престъпление на Омразата, трябва да бъде Заплют, Заклеймен и всичките му титли да Бъдат Отнети! Излъчването на Мача в Европа, забранено, като разпространение на Нео-нацистки материали и Пропаганда!!

79

Демон Крат

преди 4 години

този Мач беше Расистки, Нацистко е Белият да спечели!

78

Анонимен

преди 4 години

до 86 Лееко си се олял с имената. Ленъкс Люис и Виталий Кличко в най- добрите си години щяха да пребият Тайсън Фюри от бой. За другите си прав.

77

Анонимен

преди 4 години

Фюри щеше да пребие И всеки боксьор срещу него тази сутрин в най-добрите им години. Няма Майк Тайсън, няма братята Кличко, няма Холифийлд, няма Ленъкс Люис, няма Джошуа, няма Форман, Али, Фрейзър...нямаше да има никой шансове срещу тази спортна форма на Тайсън Фюри.

76

Гепи

преди 4 години

Този мач беше като спаринг! Фюри му смачка егото!

75

Бау

преди 4 години

Уайлдър се би много мъжки, но Фюрито е голяма работа... Браво на пичовете.

74

Приятел

преди 4 години

Фюри ще пребие всеки който се изправи срещу него.Помня как преди време каза на Кличко, на някаква пресконференция -"Ако искаш мога да те почна още тук!".Смятам че Джошуа и Пулев нямат шанс срещу него.Кефи ме също, че след като стана св. шампион преди 2-3 години ,просто си купи един кемпер и се прибра при братята си в гетото.

73

Джери Дадал

преди 4 години

До Хан Крум: Съгласен съм, че Кени Бейлис беше на висота, но според мен (както и коментаторите до ринга отбелязват), реферът прекратява мача виждайки как от щаба на Уайлдър хвърлят кърпата. Много интересен е и коментарът на Фюри, че потенциалният трети мач би трябвало да е на стадиона на Лос Анджелис Рейдърс (LA Raiders), който може да побере до 78,000 души.

72

Анонимен

преди 4 години

до 81 Какво искаш да му няма на Уайлдър след като Фюри му издрънча такъв удар, че му спука тъпанчето. Ако беше ти, след такъв удар си директно за гробищата.

71

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Напълно доблре съм. Благодаря за загрижеността !

70

Анонимен

преди 4 години

до 83 Аре стига си го повтарял това всеки ден, бе сoрoсoиден ***!

69

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

68

Хан Крум

преди 4 години

Фюри много як. Як пердах. Уайлдър много издържа. 20 минути да те налага по главата и тялото 123 кг човек не е шега работа.Съдията на висота.Намеси се навреме. Уайлдър най- вероятно сега щеше да е в кома.Фюри е голям шампион.

67

Накратко

преди 4 години

Уайлдър никога не е играл толкова слабо.Факт е че Фюри го преби от бой,но има и нещо с Уайлдър.

66

Анонимен

преди 4 години

След още един-два рунда на черния главата щеше да е мека

65

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирате ли колко велик беше Владимир Кличко? В мача помежду им Кличко беше на 39 години, а Фюри на 27. Фюри го би по точки, но в последните 2 рунда беше тотално изцеден и само се предпазваше от ударите на Кличко за да запази точките си преднина. Това го прави 39 годишния Кличко. Смятайте ако беше в разцвета на силите си на 30-33 години дали имаше шанс Фюри. Затова братята Кличко са легенди, Уайлдър го видяхме, а Фюри тепърва ще трябва да се доказва.