88

точно и вярно нали..

преди 4 години

Точния цитат на великия Славейков е-Не сме народ,не сме народ а ***,пак ще кажа и с това ще свърша, 1875г.

87

Анонимен

преди 4 години

Затова отдавна не ходя на мачове. Отборите слаби, а публиката - като тия тримата от автобуса. Това не е спорт, а жалка работа.

86

Не нали

преди 4 години

Някой се сърдят като им цитирам,Не народ а ***,още ли се сърдите?!

85

Защо

преди 4 години

Едната от жените е звъняла на 112 защо не е дошла полиция,това е въпроса,за пореден път полицията не е работила....

84

Анонимен

преди 4 години

До ШибиРибиНе ти е виновен водача. Виновни са простите ви гейчета. Като им е слаб отбора, какво са им виновни пътниците. И точно пък тия ли *** ще се опитват да се правят на нещо си?! Направили са се на ***.

83

Анонимен

преди 4 години

До Синята Лавина = тупата помия, която се перчи на осмокласници

82

Вал

преди 4 години

Мъжете в България...

81

Анонимен

преди 4 години

Аууу Не думайте...Батко още е в затвора, защото го хванаха, но чистеше от такива като теб! Аз съм горд с батко! Хванаха го за един, но за останалите не знаят!

80

стратег

преди 4 години

До Анонимен Какво общо има стратегията за детето със случая?

79

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Брей, за тази безобидна, хлапашка история пуснахте 5 пъти повече теми, отколкото за грандиозния скандал с международен отзвук за прането на пари и къщата за милиони евро на Бойковата любовница в Барселона.Е, на това му се вика платена журналистика !Е, на това му се вика отклоняване на вниманието на хората !Браво ! Дерзайте !Заставайте като истински Матросовци с голи гърди пред амбразурата да браните Сатрапа, а после не се чудете защо сме на дъното !Вие от медиите сте съучастници на властта

78

Анонимен

преди 4 години

Хората си дадоха живота,за да запазят това правителство и да запазят България в ЕС заедно с Германия и Франция,не допускайте това правителство да падне и да попаднем под английско-американска власт на Copoсоидите,след което ще се опитат да ни изкарат от ЕС и ще бъдем беззащитни! Моля ви,запазете това правителство,не го сваляйте от власт!

77

3000 лева

преди 4 години

до 118 Ти и сега имаш 30 лева в портмоненцето, щом омаловажаваш случая и пак за Бойко говориш. Ако имаше 3000 нямаше да си толкова злобен, щеше да съчустваш на момчето и нямаше да се сетиш за Барселона. Как точно ти протече мисълта се чудя, че от 404 до Барселона стигна?? Айде събирай стотинки е касичката с Бойко на уста и някой ден може да отидеш до Барселона.... с автобус

76

Анонимен

преди 4 години

Искаме да сме с ЕС,не искаме да сваляте това правителство,моля ви!Ако правителството падне и дойдат Сорoсoидите на власт, ще ни откъснат от ЕС и ще ни управляват американо-английски сили.Има опасност да стане и конфликт,не допускайте да падне правителството!Искаме да сме с ЕС,не допускайте падането на това правителство в никаккъв случай!

75

Анонимен

преди 4 години

На тоя Светльо бая народ му се точи,ама е хитър и избягва да остава сам.Но рано или късни ще имигрира в чужбина,няма начин.

74

Разумен

преди 4 години

Някой няма ли да каже нещо и по темата как един УЛТРАС на Бистришки Тигри преджоби и свали кожите от гърба на целия български народ? Говоря естествено за футболиста Светльо Петров от Бистришки Тигри, не за някой друг. Нали

73

муспи

преди 4 години

муспи - Щом е от ЦСКА, - малко му е!

72

Аууу Не думайте...

преди 4 години

На времето ни събличаха и джобеха под път и над път батковците и никой нищо не е казвал. Мен редовно ме спираха да ми "видят телефончето и портмоненцето", ама като видеха че струват няма и 30 лева общо и ме оставяха да си ходя.Умирах от страх като се прибирам от даскало и избягвах уличките, щото знаех че джобещите са там. И сега голямата работа, че някакво момче го съблякли - трябва всички да се занимаваме с тая тема, която е за полицията и до там.Но за Бойко и Барселона гък да няма.. ..

71

Анонимен

преди 4 години

Две жени...... това обяснява всичко.Всред останалите мъже две жени проявили мъжество.Егати пуси народа.

70

Не се возя на ГРАЦКИ

преди 4 години

... но ако се возех на граДСкия ... щях да заобиколя гамените, да стисна единия за врата в здрав захват, че да му посинее кухата тиква, през това време се оттеглям и следващия ми ход ще е да помоля остатъчната част от групата "големи мъже", да напуснат ПЪТНОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, най-учтиво - с извадена ножка.

69

Дърти Мадуpи

преди 4 години

Браво на жената, дето му е дала яке. И браво на момиченцето от чиито гръб е смъкнато това яке. Явно в целия автобус, най-големия мъж е излязло това момиче и жертвата на престъплението.Жалко за децата. Позор. Цял автобус с ***, мишоци, дето ги е хванал страх да кажат гък. Това ясно показва как няма гражданско общество. Така се гаврят с нас и на избори. Идва някой си там барбалея, казва ви кво да правите (в случая за кой да гласувате) и вие клюмате с глава, покорно и отивате да "гласувате"