81

Здрасти

преди 4 години

Има си власти и хората нямат място да се правят на загрижени. Ако има закони и полиция то няма никой да смее да прави такива неща. То ако имаше гражданско общество щеше ли да ни управлява човек осъден от Страсбург .

80

Българин

преди 4 години

До Анонимен 75Как да липсват, един целия татуиран го наричат малкия Хитлер.До колкото знам е излизал с мис Силикон, такива ми ти просташки работи.

79

Анонимен

преди 4 години

До Шофьора е за бойНямало е причина заради една лапешка лиготия да го прави!

78

Братя на оръжие

преди 4 години

Лиценз за оръжие се взима много лесно в България. Купувате си втора употреба пистолет и никой няма да ви нападне. Живеем в държавата с най - голяма битова престъпност и трябва да се защитавате сами.

77

Анонимен

преди 4 години

Пълна простотия, която не и е мястото в новините, камо ли втори ден да ни занимават.Всичко е димна информационна завеса, целяща да скрие скандалите около золумите на Борисов и властта.Нито е бито хлапето, нито е ограбено.Мисирска работа....То затуй една шефка там падна по едни стълби...

76

Шофьора е за бой

преди 4 години

Нали шофьора има паник бутон, защо е бездействал.

75

Анонимен

преди 4 години

Момчето явно е нападнато от група пасивни хомосексуалисти /пояснение - обикновено ултрасите, скинчетата и другите подобни, изперкват, тъй като страдат от тежък латентен хомосексуализъм/. Неслучайно на снимките на подобни организацийки жени липсват.

74

Анонимен

преди 4 години

Заради скандала с Борисов, родните *** се чудят с какво да ни занимават и как да ни отвличат вниманието.

73

Анонимен

преди 4 години

Кокичета мои аз съм ром и имам компютър и си пишем и си четем и си пращам тока. Работим. Нищо му нема на момчето само панаири правите кога мен са ме били левскари и цесекари една статия е нямало. Всеки го бият понякога. Ади

72

Българин

преди 4 години

До Анонимен 67Кво се вързваш, не виждаш ли че са от сайта.Един ром не би написал това, което ИТ специалиста с много никове а сега анонимен е написал.

71

Бхуту

преди 4 години

В други държави до шофьора има паник-бутон. Виждал съм как идват за секунди и закопчават едно пиянде само защото беше обезумяло и крещеше по пътниците.

70

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ром и не съм престъпник. Работим в чистота и чистим улиците. Левскари цесекари - лоши хора

69

ДилмАн

преди 4 години

Щели да търсят крадците. Оставаше и да не ги търсят. "Тук е България", така ли беше?

68

Shark

преди 4 години

А хората в автобуса какво са правили. Плъхове мизерни!

67

Анонимен

преди 4 години

,до ромаКато не е дете защо когато извергите от твоя етнос убиват и изнасилват на по 17 да се водят деца

66

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ром и на неговата възраст деца съм правил тъй че това не е дете а възрастен човек който трябва да е отговорен за последиците си. Мен също са ме били и левскари и цесекари ама не рева и никой не е издирвал извершителите. Ади

65

В.Узунов

преди 4 години

Интересно ми е защо не му съставят акт на тоя де се разголва по автобусите. На някой ще му е приятно ли аз да си развявам оная работа по автобусите.

64

Иван

преди 4 години

Не съм запалянко, но знам, че в Подуене не се ходи с червено. Както и в Борисовата не се ходи със синьо.

63

Славеева

преди 4 години

Всички вие, които сте бли там и не сте помогнали на детето сте срам за обществото, страхливци долни безполезни

62

681

преди 4 години

Колко пропаднал типтрябва да си, да нападнеш дете заради футбол!?! Наистина феновете на Левски санай-пропадналите типажи в нашата страна. И медиите ни проглушиха две седмици как трябвало държавата да спасява този отбор с тия "фенове"!?! Българския футбол трябва да се закрие или поне да стане аматьорски, за да не е свърталище на такива деградирали ***!