10

pepo

преди 4 години

Парад на суетата. Да се покажем какви добри и широко скроени животнолюбци сме, колко сме готини и модерни, да ни покажат по телевизията. А в същото време има деца, които умират по болниците и възрастни хора, които ровят по казаните за боклyк. Голяма лиготия голяма простотия!

9

Анонимен

преди 4 години

До НевенаВъпрос на преглед при психиатър е да се установи официално, че си ментално болна невенке. Кучелюб обичащ хората няма, вие сте закоравели секта социопати, а това горе е типичен пример. Няма да коментирам знака за равенство който слагаш между куче и дете - всеки може да си направи извода, що за сбъркан човек си.

8

до невена бурсука

преди 4 години

То самият факт, че приравняват децата с кучетата говори достатъчно. Евала, Невенке, ако твоето ниво е като на куче, прости ни, нашето не е!

7

до Невена

преди 4 години

И от кога така си компетентна? По божествените не знам. Ама по Божиите за дете и куче не е едно и също!!!

6

до 4

преди 4 години

Невенче, не ви ли умръзна тази изтъркана мантра? Кучкарите не им пука за децата, те си гледат само ***!

5

4 чучура

преди 4 години

А какво стана с кучето Марийка от Дряново?

4

Невена

преди 4 години

Въпрос на духовно и човешко ниво е да разбереш,че за куче и дете е едно и също спрямо божествените и духовни закони,защото ако обичаш животните, обичаш и хората и обратното!

3

кинолог

преди 4 години

Проблема с бездомните кучета не идва от изоставени домашни ! Домашно куче не може да оцелее на улицата ! Проблема идва от "добри хора", които се "грижат" за уличните животни ! Като си изхвърлят редовно остатъците от храната на плочките пред входа, те не само угояват популацията от кучета, но създават отлична хранителна среда за плъхове, *** и други несимпатични видове ! Най лошия човек е селянина, който е станал гражданин и гражданина, който си е останал селянин !

2

Анонимен

преди 4 години

Венец на човешката глупост.

1

Ако

преди 4 години

беше за болно дете щях лично да ги издиря и преведа пари. Ама за куче, който иска и апартамента да си продаде - негова си работа.