19

русофоб българофил

преди 4 години

Полицията е намерила при убиеца материали за Путин и Русия. Без съмнение от КГБ са му промивали мозъка за да се стигне до деянието. Русия е зло, което се опитва да разруши Европа.

18

Анонимен

преди 4 години

Германия е една идиотска държава. Българите да се връщат и да работят ЗС Родината си а не са слугуват на разни *** германци!

17

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, все повече югендчета нахлупват каските отново...

16

Кармен Младенова

преди 4 години

Много бързо го намериха,а и писмото му. Прилича много на случая с 11.09 с кулите близнаци в Ню Йорк и откритото писмо в наблизо паркираната кола на терористите

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Явно е живеел с нея на тази възраст, защото е бил безработен не е можел да си позволи собствена квартира.Безработни в Германия са само слабоумните лентяи. Ако нямаш ценз, има безброй възможности за напълно безплатно образование. Не в Хайделберг, но в други градове е пълно с безплатни образователни програми.

14

Диагноза

преди 4 години

Човекът е искал да "поизчисти" заринатите улици на родината ! Просто не е издържал да гледа ***, фереджета и черни мутри да вандалстват из Германия . Скоро нег.ър може да им стане канцлер. Чистата арийска раса се превръща в най-нескопосен човешки материал.

13

Анонимен

преди 4 години

Тази нощ сънувах кристали. Много кристали.

12

Д-р Исня

преди 4 години

Добре върви, събужда се немският дух! Чакаме А.Х. да спечели изборите отново и този път да доведе "почистването" докрай!

11

Анонимен

преди 4 години

Защо не покажат какво е написал човека в писмото си ? Защото със сигурност много хора ще го подкрепят и ще мислят като него. Повечето т.нар крайно десни искат единствено да имат чистата и подредена Германия каквато е била преди да плъзнат кюрди, пакистанци, араби и подобни националности, които хал хабер си нямат как се подрежда една държава и как трябва да се държат в такова общество. Те реално не се интегрират, а си създават мини общества където си живеят както в техните държави

10

Анонимен

преди 4 години

Ще се събуди Ханс.

9

Анонимен

преди 4 години

Имал е човека възгледи против вредното влияние на пушенето на наргилета и замърсяването на въздуха, водещо до глобалното затопляне и ги е отстоявал. Пушенето убива.

8

Няма лошо

преди 4 години

Това са разни *** - млади мъже без семейства, без ценности. Събират се по тия барове и се чудят какви глупости да измислят. Който не е бил в германия да не коментира. Тези *** се държат нагло, купуват си скъпи коли и се държат като гангстери. Реално подкопават и се подиграват с труда на хиляди германци. Не може да отидеш в една перфектна и подредена държава и да започнеш да рушиш чуждия труд. Българите сме робски народ и си траем, но германците няма да траят още дълго

7

До sichtpunkt

преди 4 години

Пиле, я кажи колко нападения с ножове и атентати има, извършени от мюсюлмани? Колко са атентатите, извършени от християни европейци?

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Убиецът се казва Тобиас Р., пише още "Билд". Според досегашните информации стрелецът звънял на входната врата на наргиле баровете и когато му отваряли, откривал огън по хората вътре.ДА, ТОБИАС викал Алах Акбар като убивал чистокръвни арийци. Може би защото наскоро е приел исляма и дори носел бурка понеже от скоро станала Тамара Р. AfD са изродено политическо образование.

5

Ако

преди 4 години

си бяха стояли по родните места нямаше да стане така!

4

морски

преди 4 години

Добре, че стана надалече - щеше да уплаши бедните туристи !

3

Анонимен

преди 4 години

До 1: Кой Бог? Аллах ли имаш предвид?

2

Българка

преди 4 години

Либерастите с тъпата си политика ще докарат нацизма в Европа.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЩОМ Е ИМАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ЛОВ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА