18

Доктор

преди 4 години

Хиперактивността е белег за неуравновесеност и лабилна нервна система ! Трябва да бягаш от такива хора - носят разруха , нестабилност и хаос ! А ние ядохме дебелия х.й от такива комунисти няколко пъти. Народът е казал : Мъжко ду.*** веднъж се клати! После то клати този ,който е опитал с него !

17

Анонимен

преди 4 години

БСП не е хиперактивна, защото щеше да премине в терористични нападения, както вече е правила !

16

Анонимен

преди 4 години

Прекият избор предполага, че лицата са разпознаваеми. Биха имали успех, ако показват воля и видима дейност. Много от лицата на БСП са разпознаваеми като имена, но не и като ефективна дейност.На БСП и е нужно задължително да се освободи от феодалите си по места! За да събере повече кадърни хора около себе си.

15

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙМафията в България е изкуствено създадена от БСП структура по руски образец.В СЕСЕСЕРЕ 1988г генерал от КГБ става първия олигарх като се сдобива с диамантена мина, така у нас ДС и БКП създават мафията и мутрите, които да попречат на обикновените хора да се реализират в пазарната икономика и да завземат целия бизнес, което е и факт до ден днешен.Най-богатите хора в държавата са приближени до БСП като Банев, Арабаджиев, Стайков, Божков ...Натиснаха ги и сега червените *** яко

14

нормален

преди 4 години

вашето виждане за управлението го знаем, катастрофа след катастрофа за България! е а мерси!

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Паргов ще го правим министър на културата, Симов на финансите, Жаблянов на правосъдието, а Антон Кутев ще е шеф на връзки с червените ***. Но докато Kypнeлa е заапала кокала, власт няма да помиришете дори.

12

Българин

преди 4 години

Вижданията на Партията как да се управлява Територията ги знаем! Фалити на банки, на предприятия, кражби на пари и ресурси и най важното :Напускане на ЕС и НАТО, връщане на визите и присъединяването на България към Евразия!Хеле, любителя на коремни възлизания не спира да прави опити да вземе властта, да състави служебно правителство и да даде рамо на цоциалистите да дойдат на власт, че са я закъсали финансово и вече вият от глад!

11

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГЕРБ са мутри мафия

9

Анонимен

преди 4 години

Хиперактивна - като децата, които не са вред с нервите

8

Анонимен

преди 4 години

Ние вижданията на БСП ги знаем.Глад, мизерия, фалити, публични разстрели, отвличания а не, мерси!Стига ни толкова!

7

Народна мъдрост

преди 4 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти!

6

Анонимен

преди 4 години

Паргов! Партията и телевизията Ви фалира! С празни каси са! Искате и държавата ли да фалирате за пореден път. Вашите хора държат енергетиката и виждаме какво става. Нинова лъже на поразия. По между си ще се избиете. А какво ще стане, ако се докопате до властта. Перник го оставихте на гербаджийте с 15милиона задължения, запорирани сметки, провален проект за воден цикъл и промишлени предприятия, черпещи питейна вода!!!! Иначе сега сте много гласовити!

5

Чебурашка

преди 4 години

Нищо в БСП не е истинско, дори и името. Тя не е Българска а руска, не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група!

4

Анонимен

преди 4 години

Бонжорно порнопартизани

3

Анонимен

преди 4 години

"БСП е хиперактивна" ми звучи все едно има роля в порнофилм

2

Анонимен

преди 4 години

ХИПЕРАКТИВНИ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ С ПЕТОЛЪЧКИ В ТИКВИТЕ

1

Анонимен

преди 4 години

Върви си Бееесепетооо без цел и беееез посока...