15

Анонимен

преди 4 години

Махнете 600 000 мъртви души, грасовете на Хелектората и некадърната чудовищно раздута администрация и да видим какъв ще е резултатът за Мисирков и групата му!!!

14

Анонимен

преди 4 години

На миналото преброяване се преброих от компютъра у дома.Докато не го направят и гласуването така,няма да им гласувам!Последния път когато гласувах,се редих два часа на опашки с бабички и старци.Накрая като излязох да си тръгвам,случайно един костюмар отвори багажника на една S-класа да покаже нещо на друг и какво мислите видях?Същата урна с бюлетини и чувал.Разбрах,че съм се редил напразно и изборите са нагласени.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до кога до кога

12

Анонимен

преди 4 години

500 хиляди недействителни гласа за кого ли ще гласуват този път?Ще лъсне грозната истина за недействителните бюлетини.

11

И ЗАПОМНЕТЕ ! ! !

преди 4 години

Всички държави които искат да правят шашми на изборите отхвърлят електронното гласуване ! Това е мнението на хората в държавите с електронно гласуване .

10

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че е капан. Електронното правителство и цифровата трансформация, ще ги чакаме още дълго, нищо че са толкова важни за икономиката.

9

Sata NATO

преди 4 години

Най-сигурното и най-трудно за манупулиране гласуване е на хартия.

8

ОПАСТНОСТ ЗА ГЕРБ

преди 4 години

определено има, защото няма да има 600 000 невалидни гласа, няма да има чували с бюлетини, довписвания в протоколи и напълно фалшиви протоколи, симпатично мастило. Да ТРУДНОСТИ за Ц. ЕЛЕКТОРАТ на ГЕРБ, дето вика САМО БОЙКО определено ще има.

7

ПРОФЕСОРЕТО НА ТИКВА

преди 4 години

може поне един път да не го питате за мнение

6

Анонимен

преди 4 години

И най-добре се гласува по командата на вожда.

5

B.B.

преди 4 години

Не е важно кой как ще гласува, важното е моите хора в ЦИК да коригират протоколите с правилните резултати от изборите

4

Хайдрих

преди 4 години

Тоя казва ,че на хартия имало хора де не могли ,та на машина съвсем няма да могат.Ами крайно време на неграмотните *** трябва да се забрани да гласуват.

3

бай ганю

преди 4 години

да в европейските страни го няма защото нямат купуване и продаване на гласове и много други шменти капели които имаме така че съпоставянето е неуместно

2

V

преди 4 години

На тоя му отидоха милионите .И на ония дето вземат по цяла година бонуси и заплати дори и да няма избори. Изборите са се превърнали в огромен бизнес .Някой да изхвърли ***

1

Анонимен

преди 4 години

Явно другаря с магнолиите е замислил някакъв чалъм щом сее съгласил на машинно гласуване. И аз се досещам какъв е. Оня фъфлявия каза че ще купят машини за резерв ако уж някоя се скапе. Та с резервните ще си нацакат бележчици ще ги разпръснат по протоколите и ето ти няколко стотин хиляди гласа. Нема отърване от магнолията ако не излезнете и гласувате както гласувахте за президента.